Vertaal deze pagina naar:

IN VERBAND MET GEHEIME JACHTPARTIJEN DE KROONDOMEIN GESLOTEN?

19-08-2021


Nu begrijpt U waarom Rutte aan de macht is... Rutte is de hofnar, vriendje en beschermer van het NEP koningshuis!


De miljoenen die koning Willem-Alexander krijgt voor natuurbeheer


In december 2019 onthult Zembla dat de Oranjes een omstreden miljoenendeal hebben gesloten met het Rijk. De erfgenamen van prinses Juliana betalen een deel van de erfbelasting in natura door kunstwerken over te dragen aan de Staat. Maar kostbare kunstwerken blijven achter in de paleizen. Ook verkopen leden van de koninklijke familie topstukken in stilte. Hierdoor gaat uniek cultureel erfgoed voor Nederland verloren. Ambtenaren die nauw betrokken waren bij de afhandeling van de erfenis spreken van een gênante voorkeursbehandeling.


De ophef is groot, Kamerleden vragen opheldering. Maar de antwoorden van premier Rutte veroorzaken alleen maar meer mistigheid. Reden voor de makers van Zembla om door te gaan met dit ondoorzichtige dossier. Is waardevolle kunst in bezit van de koninklijke familie voldoende beschermd? En waarom zijn er speciale constructies voor de koning opgetuigd zodat hij tonnen subsidie voor een natuurgebied kan krijgen?


Website ► https://youtu.be/kvYMQYYaQQI

Lees vooral de reacties onder de video.Reacties onder de video:


Onbegrijpelijk hoe een meerderheid van de Nederlanders nog altijd voorstander is van deze bananenmonarchie!

Goed om te zien dat Zembla als enige echte journalistiek maakt met onze belastingcenten.

Ga zo door!

"Hendrik die jaagde graag". "Ja, op allerlei dingen he..." "Oke, niet alleen wild bedoelt u.." "Ja maar dat laat ik in het midden"

De zóveelste docu over die oranje graaiers, maar als puntje bij paaltje komt, staan er weer duizenden schapen met hun Nederlandse vlaggetjes in de hand deemoedig te zwaaien naar dat voorbij rijdende tuig!

Goed werk, heren! Dit is journalistiek om trots op te zijn. Gedegen en kritisch onderzoek. Blijven graven! Er is meer, veel meer.

Er gaat nog een HELE beerput open! Waar denken jullie dat op "gejaagd" wordt? Enne... Van dissel lijkt wel heeeeeeel erg op onze "Koning" enne Van Dissel heeft denk ik HELE rare hobbies, iets met MK Ultra en Bbodegraven... Word zelfs in de video gezegd dat er niet alleen op wild gejaagd wordt he mensen!

De Koning is ook deel van de NWO (Nieuwe Wereld Orde) en die willen ons de Grote Reset opdringen. Een avondklok past daar prima in om onze economie en levens te slopen. Dat onze koning het zo slecht met ons voorheeft valt me enorm tegen. Hij heeft voor ons op te komen ipv voor die engerds uit Davos!


4,7 miljoen euro subsidie aan koning Willem-Alexander voor Kroondomein Het Loo is onrechtmatig


De 4,7 miljoen euro natuursubsidie die koning Willem Alexander krijgt voor Kroondomein Het Loo is onrechtmatig verleend. Dit stellen drie vooraanstaande juristen op basis van de subsidiebeschikking die Zembla in handen heeft. Uit de beschikking blijkt dat de overheid zonder enige onderbouwing de koning vrijstelt van belangrijke subsidievoorwaarden. Dit is volgens experts in strijd met de wet.

Door de vrijstelling mag de koning een gebied van 7200 hectare, oftewel zo'n driekwart van het hele natuurgebied, drie maanden per jaar voor het publiek sluiten.

Het Veluwse natuurgebied wordt beheerd door de koning maar is eigendom van de Staat. Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid (LNV) verstrekt in totaal € 4,7 miljoen natuursubsidie aan de koning voor de periode 2016 - 2021.

Bron ► https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/47-miljoen-euro-subsidie-aan-koning-voor-kroondomein-het-loo-onrechtmatig