Vertaal deze pagina naar:

IS JORIS DEMMINK EEN ZOON VAN PRINS BERNHARD?

03-05-2021


Het is belangrijk dat we gevonden informatie gaan verbinden met elkaar, zodat we kunnen gaan denken en handelen in goede oplossingen!

In de onderstaande video vonden we een belangrijke aanwijzing dat dit inderdaad weleens het geval zou kunnen zijn. In de reacties onder de video is de onderstaande reactie te lezen.

Joris Demmink zoon van Prins Bernhard?

Kijk naar z'n hoofd dan. Niemand weet wie de vader is behalve het feit dat prins Bernhard vaak aan het jagen was vanuit een jachthuis waar de moeder van Demmink toevallig werkte.

Wie is de vader? Prins Bernhard en Demmink lijken heel veel op elkaar. Vind ik. En als Bernhard de vader is zegt dat dan iets over zijn status? Beschermd vanuit het Koningshuis wellicht?

Het "Corona-virus", oftewel het "KROON-virus"? Het "Hou-Je-Bek-virus"?

Zou het kunnen zijn dat het "virus" parallel loopt met het groeiende besef bij de bevolking dat er satanische pedofilie wordt bedreven tot in de hoogste kringen van dit land?

En dat vanwege de angst voor onthullingen de touwtjes van hogerhand strakker worden getrokken en dat we daarom allemaal onder andere met mondkapjes moeten lopen?

Het HOU-JE-BEK-virus: Dat is het.Connect de Dots

In het artikel "Dutroux-achtige vondsten in Zwolle" worden claims naar buiten gebracht die soms moeilijk te geloven zijn. Dit ongeloof komt voort uit ofwel onwetendheid dat dit soort satanische praktijken op grote schaal plaatsvinden, ofwel uit cognitieve dissonantie.

In het laatste geval is de informatie zo overweldigend dat men, ondanks de gepresenteerde bewijzen, hardnekkig blijft ontkennen. Satanische sektes bestaan en zijn verweven met de Illuminati, de koningshuizen, de politieke top en het Vaticaan.

Het zijn lokale netwerken die zijn verbonden met een wereldwijd netwerk.

Overlevenden die als kind binnen deze netwerken zijn misbruikt, vertellen dat ze de hele wereld over vlogen en in de kastelen en paleizen van de aristocratie op gruwelijke wijze misbruikt zijn.

Hieronder een greep uit de getuigenissen.

https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/