Vertaal deze pagina naar:

KARIN BLOEMEN SPEELDE EERDER ROTHSCHILD-TELG IN HAAR NIEUWE SHOW: "RUTTE EN VOLDEMORT DOEN PRECIES WAT WIJ ZEGGEN"

03-12-2023

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen.

Robin de Boer publiceerde op 23 maart 2022 een artikel over Karin Bloemen op zijn website.

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews. Dank je wel Robin, voor al je goede werk.

Over het leven van Karin Bloemen

In haar jeugd werden Karin Bloemen en haar zussen misbruikt door haar stiefvader. In de media sprak Karin later openhartig over haar incestverleden, de dood van haar zus (waardoor zij de zorg voor haar neefje kreeg), haar zwangerschappen, haar overgewicht en haar burn-out. Karin Bloemen is sinds 1994 getrouwd met gitarist en componist Marnix Busstra. Ze hebben twee dochters (1997/1999) en een pleegzoon (van haar overleden zus). (Bron).

Karin Bloemen is Wakker!

Karin is wakker "De stilte is prachtig. Ik vlieg zo weer met mijn privéjet naar Monaco, naar de familie Rothschild. Dat zijn hele lieve, leuke en vooral hele rijke mensen. Vrienden voor het leven. Als ik een tip mag geven mensen: koop een zwemvest," zegt Bloemen.

"Ik heb begrepen dat ik hier vanavond het volk mag toespreken, zegt cabaretière Karin Bloemen in haar nieuwe show 'Waar waren we gebleven' terwijl ze een telg van de steenrijke Rothschild-familie speelt. Ze heeft een enorme bril op en een dikke sigaar in haar hand.

"Soms [moet je] gewoon zorgen dat de wereldbevolking wordt gehalveerd," zegt Bloemen, terwijl het stil blijft in de zaal. "Mooi die stilte. Kijk, het is een meerjarenprojectje natuurlijk. We liggen aardig op schema hoor. Het gaat echt de goede kant op, dus we zijn blij. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat jullie dat doorhebben."

"We kijken graag op van die conspiracy sites. En dan zien we altijd allemaal dingen staan die worden beweerd over de moord op Kennedy, 9/11, maar bijvoorbeeld ook over de rituelen die wij houden, de reptielmensen, de Great Reset, de aliens waar we allang contact mee hebben. U begrijpt, dat is ook allemaal waar," vervolgt Bloemen." 

Zij doen precies wat wij zeggen!

"Het is niet de bedoeling dat jullie dat doorhebben en dus hebben wij een geweldige oplossing bedacht: mensen die dit soort dingen beweren, noemen wij gewoon complotdenkers. Dat werkt ongelooflijk goed. Zo gauw je iemand een complotdenker noemt, wordt-ie niet meer serieus genomen. Fan-tas-tisch," aldus de cabaretière.

"Er zijn natuurlijk wat Nederlanders bij betrokken. Ernst Kuipers. Voldemort. Zo noemen wij hem heel graag. Die fluisteren we dan in wat hij tegen het volk moet zeggen. Geen haar op zijn hoofd die eraan denkt om tegen te sputteren. We hebben allemaal geheime informatie over hem. Geloof me, u wilt die foto's echt niet zien. Zo hebben wij natuurlijk ook dingetjes van alle anderen. Van Ab Osterhaus, van Jaap van Dissel, van Marion Koopmans, die vrouw met die processierupsen boven d'r ogen. We hebben dingen van Hugo de Jonge, die maakt schoenen van reptielmensen. Over Mark Rutte weten wij meer dan genoeg, die luisteren wij al jaren af. Ik versta het niet, het is allemaal in het Russisch. Zij doen precies wat wij zeggen," zegt Bloemen.

"We plannen natuurlijk alles een paar jaar vooruit. Over de volgende stap zijn we nog vreselijk aan het overleggen. Wat moeten we doen? Vind ik zelf enig om te bedenken. We moeten kiezen tussen de vogelgriep of de Derde Wereldoorlog. Een oorlog levert ook heel veel geld op. Daar zien wij absoluut Poet-in."

Karin is wakker, de stilte is prachtig!

"De stilte is prachtig. Ik vlieg zo weer met mijn privéjet naar Monaco, naar de familie Rothschild. Dat zijn hele lieve, leuke en vooral hele rijke mensen. Vrienden voor het leven. Als ik een tip mag geven mensen: koop een zwemvest," zegt Bloemen.

De beelden zijn onder meer door Vrouwen voor Vrijheid op social media geplaatst. "Een interessant optreden van Karin Bloemen. Met humor kun je dingen op tafel leggen. Zou Karin ons iets mee willen geven met dit optreden? Of is het puur satire, of persiflage? Time will tell. En grappig is het wel," aldus de organisatie.

Karin is 'wakker'. Ze retweette eind vorige maand een bericht van Karin Metz over de echte coronacijfers in Australië. Ene Claz zegt daarnaast op Telegram: "Geweldig mens! Ik heb bij de heropening van het Olympisch Stadion met haar mogen samenwerken. Zij is echt – en geloof mij, gezien haar verleden – wakker. Ik heb dus het idee dat ze haar publiek in de maling neemt en probeert wakker te maken."

Bron: https://www.ninefornews.nl/karin-bloemen-speelt-rothschild-telg-in-nieuwe-show-rutte-en-voldemort-doen-precies-wat-wij-zeggen/

Lees de onderstaande informatie twee keer door, zodat het goed gaat bezinken wat er momenteel gaande is.


Wat is er in hemelsnaam aan de hand? 

Vorige week kregen we berichten dat ziekenhuizen in China overspoeld werden door zieke kinderen die een aandoening hadden ontwikkeld die bekend staat als het "witte long syndroom". Helaas vernemen we nu dat grote aantallen kinderen in de Verenigde Staten en Europa ook het "witte long syndroom" ontwikkelen. In veel van deze gevallen wordt het "witte long syndroom" veroorzaakt door "een bacteriële infectie die veel antibiotica niet kunnen bestrijden"… schrijft Michael Snyder.

Longontsteking met het 'witte long syndroom' – bijnaam vanwege de manier waarop de longschade op scans te zien is – wordt veroorzaakt door mycoplasma pneumoniae, een bacteriële infectie die veel antibiotica niet kunnen bestrijden.

Lees DEZE link voor meer informatie.

Blijf uit de buurt van gevaccineerden in verband met besmettingsgevaar!

Skull and Bones
Skull and Bones

WAT WE KUNNEN GAAN VERWACHTEN DE KOMENDE TIJD

Er gaat de komende tijd heel veel veranderen. In het kort wat we kunnen gaan verwachten en waar wij als bevolking mee te maken zullen krijgen. Het is wellicht even wennen aan de veranderingen, maar dat die er gaan komen is zeker. De slechteriken onder de bevolking zullen gedood gaan worden wanneer ze niet ophouden met hun foute praktijken, bijvoorbeeld seks met kinderen en het drinken van mensenbloed. Er komt nu steeds meer informatie hierover naar buiten. Voor iemand die nog niet ontwaakt is kan dit weleens gaan leiden tot een burn-out. Omdat het gewoonweg eigenlijk veel te veel is wat er nu gaande is. Alle gelederen worden nu opengetrokken, we staan voor het grootste ontwaak moment aller tijden: The Great Awakening. Wij proberen met onze artikelen diegenen voor te bereiden die nog niet zijn ontwaakt en zich nog in een ontkenningsfase bevinden.

NEDERLAND WORDT TERUGGEVEN AAN DE GEKLEURDE MENSEN

Bereid je maar vast voor wanneer je blank bent, een Nederlands paspoort hebt en een groot ego hebt. De originele bewoners van Nederland met een donkergetinte huidskleur gaan Nederland opeisen. Weet dat de originele bewoners in Nederland een donkere huidskleur hebben. De eerste moderne mens op Nederlandse bodem had een zwarte huidskleur en blauwe ogen. De oer-Hollander was dus niet wit en blond, maar zwart.

De vroegste moderne mensen, die ongeveer tienduizend jaar geleden rond en voor de Nederlandse kust leefden als jager-verzamelaar, hadden een donkere huid en vaak lichte ogen. (Bron).

Dit is geen grapje, verschillende bronnen schreven er reeds over in maart (2023) van dit jaar.

Lees de links maar eens:

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/eerste-moderne-mens-op-nederlandse-bodem-had-zwarte-huidskleur-en-blauwe-ogen~b625d5eb/

https://www.welingelichtekringen.nl/wetenschap/3933311/eerste-moderne-mens-in-nederland-was-zwart-met-blauwe-ogen.html

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/video/video/5369330/nieuw-onderzoek-oer-nederlander-had-geen-witte-maar-donkere-huidskleur

https://www.geenstijl.nl/5169429/onderzoek-de-eerste-nederlanders-waren-zwart

Wanneer je een gunst verleend krijgt mag je als blanke in Nederland blijven wonen. De verwachting is ook dat er in de toekomst geen blanken in Nederland meer te zien zullen zijn, omdat de bevolking zich steeds meer gaat mixen met elkaar. Dit fenomeen zie je nu al gebeuren in Nederland. Dat betekent dat er dan geen racisme meer zal zijn in Nederland, andere landen in Europa en heel de wereld.

De tijd van Planet X - Nibiru komt er ook aan, dit is om de 3600 jaar.

We krijgen een andere dome, Martin Vrijland schrijft hierover op z'n website.

https://www.martinvrijland.nl/category/de-simulatie/

WELK PROBLEEM OF PROBLEMEN BEDOELT MARK RUTTE NU WERKELIJK TIJDENS DE COP BIJEENKOMST IN DUBAI? DE WERELDWIJDE ARSEENVERGIFTIGING?

URL video: https://rumble.com/v3z9f4t-welk-probleem-bedoelt-mark-rutte-nu-tijdens-de-cop-bijeenkomst-in-dubai.html

WELK PROBLEEM OF PROBLEMEN BEDOELT MARK RUTTE NU WERKELIJK TIJDENS DE COP BIJEENKOMST IN DUBAI? DE WERELDWIJDE ARSEENVERGIFTIGING?

Heb je een antwoord op de bovenstaande vraag? Zet je antwoord dan als reactie onder de video. Klik dan eerst de link aan van de video en schrijf dan een reactie. Dank jullie wel.

WAARSCHUWING VOOR TURKIJE

Er is een hele grote scheur ontstaan in de aarde, het scheurt door heel Turkije heen en blijft verder scheuren. Door Nederlandse wetenschappers is reeds aan Turkije de boodschap afgegeven dat er hele zware aardbevingen gaan komen richting Turkije.

KARIN BLOEMEN RAADDE AAN OM EEN ZWEMVEST TE KOPEN

Dat deed ze niet voor niets. Er zijn reeds scheuren ontstaan in de tunnels in de provincie Zeeland, onder andere de Westerscheldetunnel. Op een gegeven moment zal de aarde zover scheuren onder de grond van de Nederlandse bodem dat de provincie Zeeland en Nederland weer gaat bestaan uit vele eilanden. 

U bent bij deze dus ook gewaarschuwd door ons.

Bron: https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/16060648/oorzaak-scheur-westerscheldetunnel-bekend-schade-wordt-pas-later-hersteld

NIEUWE WERELD ORDE

GENOCIDE - VOLKERENMOORD

Tot heden had de mens beschikking over een vrije wil, echter wordt daar een einde aan gemaakt wanneer er geen Ommekeer komt en de bevolking niet tijdig op gaan staan. Dit is geen bangmakerij, dit is de harde waarheid. Kijk eens om U heen en kijk eens wat er tot heden van onze mooie aarde is geworden? Wat is er met een groot deel van de mensen gebeurd? Ze zijn helemaal van God, van onze Bron, los geraakt.

GEVACCINEERDE MENSEN

Veel gevaccineerden gaan nu al dood en zullen nog dood gaan de komende periode zolang de geïnjecteerde stoffen en nanotechnologie werkzaam is in hun lichaam. Momenteel is er op grote schaal een genocide (volkerenmoord) aan de gang wat zijn weerga niet kent door middel van COVID-19 injecties. De geluiden zijn dat de illuminati de wereldbevolking minimaal voor de helft wil gaan reduceren. Dit gaat ze zeer waarschijnlijk ook lukken zolang de mensen zich vrijwillig laten injecteren met COVID-19 injecties. Echter zijn er reeds wetten doorgevoerd in het systeem van de machthebbers waarmee zij menen van deur tot deur te kunnen gaan om de bevolking verplicht te kunnen injecteren met COVID-19 injecties. Dit is geen bangmakerij, dit is de harde werkelijkheid zolang mensen niet op gaan staan. 

WERELDWIJDE ARSEENVERGIFTIGING

Bovendien hebben we wereldwijd ook nog te maken met een arseenvergiftiging. En nog vele andere vergiftigingen van giftige stoffen. Wanneer wij niet tijdig op gaan staan zullen miljarden mensen doodgaan door de arseenvergiftiging en andere vergiftigingen, dit is geen grapje. Veel jongeren zullen kanker gaan krijgen en eraan sterven wanneer de wereldwijde vergiftiging doorzet. Mark Rutte en zijn kompanen zijn hiervan al lange tijd op de hoogte. Echter houden zij allen tot heden hun mond stijf dicht.

Pieter van Vollenhoven heeft na 12 jaar nog steeds niet geantwoord ondanks toezegging, hij moet nu per direct alsnog zijn verantwoording nemen en de klokkenluiders Ad van Rooij en Micha Kat belonen voor hun goede daden, namelijk het aan het licht brengen van de grootste vergiftigingsschandalen in de wereldgeschiedenis, wat door Nederlandse topambtenaren is afgedekt.

THE GEORGIA GUIDESTONES

De aard van het monument, de geheimzinnigheid rond het ontstaan en de ingegraveerde teksten hebben geleid tot allerlei speculaties en samenzweringstheorieën. Een Amerikaanse activist, Mark Dice, schrijver van het boek 'The Resistance Manifesto', bracht het in verband met een geheim genootschap rond Lucifer, dat uit is op een Nieuwe Wereldorde, waarin de wereldbevolking is gedecimeerd. De Guidestones zouden dan de Tien Geboden van deze wereldorde zijn. 

Opmerking: We krijgen steeds meer geluiden uit een bepaalde hoek dat toegewerkt gaat worden naar max. 500 miljoen vrije aardbewoners. De rest gaat verder leven als slaaf in een slavenkolonie of slavenkamp. Wie dat zullen zijn en of dat doorgaat is voor ons nog een grote vraag. We gaan het zien en beleven in de toekomst. Tot dusver zijn veel mensen extreem verslaafd aan een leider in hun leven en het brood en spelen systeem.

DE TIEN GEBODEN

VERTALING:

1. Handhaaf de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwig evenwicht met de natuur.

2. Begeleid de reproductie verstandig — Verbetering van de conditie en diversiteit.

3. Verenig de mensheid met een levend wezen Nieuwe taal.

4. Heers over passie – geloof – traditie en alle dingen met gematigde rede.

5. Bescherm mensen en naties met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken.

6. Laat alle naties intern regeren externe geschillen oplossen in een wereldgerechtshof.

7. Vermijd kleine wetten en nutteloze ambtenaren.

8. Breng persoonlijke rechten in evenwicht met Sociale plichten.

9. Prijs waarheid – schoonheid – liefde – harmonie zoeken met de Oneindigheid.

10. Wees geen kanker op aarde – Laat ruimte voor de natuur — Laat ruimte voor de natuur.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

ZEER BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR DIEGENEN DIE ZICH LIETEN VACCINEREN!

DE COVID-19 PRIKJES GEHAD OF GESHED (BESMET) DOOR GEPRIKTEN?

Is Uw gezondheid wezenlijk veranderd na geshed te zijn door geprikten of geprikt te zijn met de COVID-19 prikjes met veel bijwerkingen? Slechts weinige mensen nog brengen deze tot heden in verband met de bijwerkingen die hieronder worden genoemd.

BIJWERKINGEN: VERMOEIDHEID;  FLAUWVALLEN;  TROMBOSE;  HOOFDPIJN;  HOGE ADEMHALING;  PIJN IN DE GEWRICHTEN;  HOGE SPIERSPANNING;  HYPERTENSIE;  WIJZIGING VAN DE MENSTRUELE PERIODE; ACV;  VLEKKEN EN JEUK OP DE HUID; KRENTENBAARD; MYOCARDITIS; ONRUST; TINTELINGEN IN DE LEDEMATEN; PERICARDITIS; OVERGEVOELIGHEID; ALLERGIEËN; INFARCTEN; TERUGKERENDE GRIEP; GEZICHTSVERLAMMING; GORDELROOS; ABORTUS; GEBREK AAN CONCENTRATIE; TACHYCARDIE; AANVALLEN/EPILEPTIE; NEUROPATHIEËN; KANKER; SLECHT SLAPEN; OVERIGE KLACHTEN.

NANOBOTS, GRAFEEN, SPIKES EN TURBO SPIKE TUMOREN ZIJN DODELIJK!

Belangrijke info over nanotechnologie/grafeen/spike eiwit shedding, turbo spike tumoren, morgellons, 5G die de nano's besturen, sheddingsklachten en wat je er aan kunt doen. 

Let op: iedereen is geshed en heeft het bovengenoemde in hun lichaam, ook al ben je niet geprikt. Mensen worden al geshed door de dingen aan te raken die geprikten aangeraakt hebben en ook al door geprikten aan te raken, daarnaast zitten er nanobots/spikes in kraanwater; in het chloor van zwembaden; in tandarts verdoving; airco's etc. Dus iedereen is geshed, of je het nu wil of niet. De lichaamssignalen worden door de nanobots uitgeschakeld. Hierdoor kan het voelen alsof je weinig of vage klachten hebt. We hebben hier te maken met heel slimme geavanceerde technologie. 

Voor meer info over onder andere wat je er aan kunt doen ga naar onderstaande link. 

Dit geldt voor zowel de ongeprikten, (geshedden) als de geprikten.

Link: https://signal.group/#CjQKIAkWEwrRjUzNWUBX3SGxvA7j2nLffYjY7Gl-AfD792dQEhAuPcxHU2KEXSyjO4HJ6Kkg

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN