Vertaal deze pagina naar:

LIGT ER TELEURSTELLING OP DE LOER VOOR TE HOGE VERWACHTINGEN VAN VOORAL KIEZERS VAN PVV EN BBB ALS OP PRINSJESDAG 2024 DE PLANNEN VAN HET KABINET SCHOOF OP TAFEL LIGGEN?

08-07-2024
Bron foto: https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/financiele-tegenvallers-stapelen-zich-op-voor-kabinet-schoof
Bron foto: https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/financiele-tegenvallers-stapelen-zich-op-voor-kabinet-schoof

Of is het roer dan reeds omgegooid door Wakker Mens in Nederland? 

Dit staat nog in de sterren geschreven, (of niet?)...

We gaan het vanzelf zien en beleven!

Je dromen en angsten worden je realiteit dankzij je extern geprogrammeerde gedachten via de media en sociale media. Op persoonlijk niveau aangepast via kunstmatige intelligentie. Verzwakt door de medicatie, vaccinatie, lege voeding, en chemtrails. Maar onaantastbaar voor diegene die de kunst weer hebben hervonden van onafhankelijk denken, de kunst die kleine kinderen eigen is maar wat razend snel vernietigd wordt voor de meesten via het onderwijs. Tekst: Henk Mutsaers.
Bron:  https://gedachtenvoer.nl/2019/12/28/de-grote-ontwaking-project-looking-glass/

Project Looking Glass was een manier om in de toekomst te 'kijken' middels de waarschijnlijkheid van uiteenlopende mogelijkheden. Dit was slechts het begin, Looking Glass vormde de opmaat voor diverse andere projecten als Pandora en Deep Space. Volgens JohnHereToHelp zijn ze zelfs in staat geweest om helemaal terug te gaan naar de goddelijke oorsprong van alle leven, naar het Woord van God, in het Engels: Voice of God.

PROJECT LOOKING GLASS

LIGT ER TELEURSTELLING OP DE LOER VOOR TE HOGE VERWACHTINGEN VAN VOORAL KIEZERS VAN PVV EN BBB ALS OP PRINSJESDAG 2024 DE PLANNEN VAN HET KABINET SCHOOF OP TAFEL LIGGEN?

Of is het roer dan reeds omgegooid door Wakker Mens in Nederland?

Liggen teleurstelling voor te hoge verwachtingen van vooral de kiezers van PVV en BBB op de loer als op Prinsjesdag de plannen van het kabinet Schoof op tafel liggen? De harde realiteit van het schip van Staat, dat ongeacht de politieke samenstelling van een kabinet heel moeilijk en traag van koers kan veranderen, zal dan wellicht opnieuw voor alle kiezers zichtbaar zijn. (Bron).

Wanneer gaat de Nederlandse bevolking eindelijk eens inzien dat we in Nederland te maken hebben met een criminele overheid die bestuurd wordt door oude adellijke Nazi families? Die door omkoping van de media de macht in handen houden en lobbyisten hebben met daarachter grote verdienmiddelen voor bedrijven die de politici aansturen van de grootste Nederlandse toneelclub de Tweede Kamer.

Tip: Spreek met Wakkere Mensen en ga zelf ook onderzoek doen.

ECONOMISCH LEXICON

Bron foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/Otto_von_Bismarck
Bron foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/Otto_von_Bismarck

Het Reptielenfonds is een begrotingsfonds van de bondskanselier, bedoeld voor geheime doeleinden. Er hoeft niet gedetailleerd verantwoording over te worden afgelegd, waardoor de besteding van deze gelden niet bij het publiek bekend is. De naam gaat terug op Bismarck (zie foto), die dit fonds gebruikte om vijanden van de staat te bestrijden (volgens Bismarck: "evil reptielen").

De term reptielenfonds voor kasreserves van de overheid die buiten de (parlementaire) controle liggen, gaat terug op Bismarck. Als premier van Pruisen richtte Bismarck begin 1869 een omvangrijk geheim fonds op door de Pruisische bezittingen van de keurvorst van Hessen te confisqueren en rente in te houden die feitelijk aan de koning van Hannover verschuldigd was, die onder meer maatregelen van de geheime politie financierde. Op verzoek van het Pruisische Huis van Afgevaardigden verdedigde Bismarck zichzelf met zijn toespraak van 30 januari 1869. Hij zei onder meer: ​​"Ik ben van nature niet geboren om een ​​spion te zijn; 'Maar ik denk dat we uw dank verdienen als we ons verwaardigen kwaadaardige reptielen in hun holen te achtervolgen om te zien wat ze doen.'

Bron: https://www.wirtschaftslexikon24.com/d/reptilienfonds/reptilienfonds.htm

Otto Eduard Leopold von Bismarck-Schönhausen (Schönhausen, 1 april 1815 – Friedrichsruh, 30 juli 1898), vanaf 1865 graaf, vanaf 1871 vorst von Bismarck, vanaf 1890 hertog zu Lauenburg, was een Duits 19e-eeuws staatsman en een dominant figuur in de wereldgeschiedenis.

Als minister-president van Pruisen, van 1862 tot 1890, hield hij toezicht op de Duitse eenwording. In 1867 werd hij Bondskanselier van de Noord-Duitse Bond. Hij was de ontwerper van het Duitse Keizerrijk in 1871, werd er de eerste rijkskanselier van en domineerde de staatszaken tot hij in 1890 opzij werd gezet door de nieuwe keizer, Wilhelm II van Duitsland. Zijn diplomatie van realpolitik en autoritaire machtsuitoefening leverden hem de bijnaam de "ijzeren kanselier" op.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Otto_von_Bismarck

David Icke

Bron foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/David_Icke
Bron foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/David_Icke

Hebben wij werkelijk te maken met reptielen (gewetenlozen) als de werkelijke machthebbers achter de schermen? Jazekers! David Icke maakte ons reeds jaren geleden hier al op attent. Daarom wordt David Icke al jarenlang verguisd en weggezet als een complotdenker.

David Icke stelt dat het universum bestaat uit 'vibrationele' energie en oneindige dimensies die dezelfde ruimte delen. Hij beweert dat een interdimensionaal ras van buitenaardse reptielenwezens – de Archonts, Reptilians of Anunnaki – de aarde hebben gekaapt. 

Volgens Icke worden gebeurtenissen gemanipuleerd door een genetisch gemodificeerd hybride ras van mensen en buitenaardsen – de Babylonische Broederschap, Illuminati of 'elite' – met als doel de mensen bang te houden, zodat deze reptielachtige vorm veranderaars zich kunnen voeden met de resulterende 'negatieve energie'.

Hij beweert dat veel publieke figuren tot de Babylonische Broederschap behoren en de mensheid voortstuwen naar een wereldwijde fascistische staat of Nieuwe Wereldorde, een post-truth tijdperk dat het einde zal betekenen van vrijheid van meningsuiting. Icke meent dat de enige manier om een dergelijke 'archontische' invloed te verslaan, is dat mensen de waarheid inzien en hun harten vullen met liefde. Critici beschuldigen hem ervan antisemitisch te zijn en een Holocaustontkenner en zien zijn theorieën over reptielen als een opzettelijke 'code'. Icke ontkent deze beweringen ten stelligste.

In 1999 publiceerde hij het boek The Biggest Secret, waarin hij beweert dat de mensheid sinds de oudheid wordt gecontroleerd door een bepaald ras buitenaardse wezens, de zogenaamde Anunnaki of Reptilians. Deze kwade reptielen zouden het bloed drinken van blonde mensenkinderen met blauwe ogen, een theorie die ontleend is aan het antisemitische bloedsprookje. Ze zouden vrouwen hebben bevrucht om een ras van koudbloedige hybriden te kweken. De afstammelingen behielden volgens Icke hun essentiële genetische kenmerken en verenigden zich in de Broederschap van de Slang met vermeende leden zoals George W. Bush, George H.W. Bush, Elizabeth II, Kris Kristofferson, Beatrix der Nederlanden, Bill Clinton, Hillary Clinton, Dick Cheney, Henry Kissinger, Frank Sinatra, Bob Hope, Winston Churchill, Al Gore, Tony Blair, William J. Jefferson, Barack Obama, de meerderheid van de Amerikaanse presidenten en Sumerische koningen en Egyptische farao's. Ook de Joodse bankiersfamilie Rothschild zou een reptielen dynastie zijn.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/David_Icke

Door deelname aan satanisch ritueel misbruik wordt de macht achter de schermen in stand gehouden

John Baselmans schreef in een van zijn boeken "Dimensies"over de Anunnaki en hoe het satanisch ritueel misbruik is ontstaan. Het is een chantagemiddel om de macht achter de schermen in stand te houden door hooggeplaatsten deel te laten nemen aan satanisch ritueel misbruik.

De Tijd is Nu om het roer om te gooien in Nederland en de rest van de wereld.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN