Vertaal deze pagina naar:

DE VELE VACCINDODEN IN DE HELE WERELD SCHREEUWEN OM GERECHTIGHEID; DE DADERS DIENEN VOORGELEID TE WORDEN AAN EEN NIEUW NEURENBERG TRIBUNAAL!

26-04-2024

💥💥💥 BREAKING NEWS!

Marcel de Graaff verkondigt dat de vele vaccindoden in de hele wereld schreeuwen om gerechtigheid en dat de daders voorgeleid dienen te worden aan een nieuw Neurenberg Tribunaal.

Marcel de Graaff doet alles uit de doeken, de vele vaccindoden schreeuwen om Gerechtigheid!

Beluister de video van Marcel de Graaff.

Dank je wel Marcel de Graaff voor je expertise en doorzettingsvermogen, je bent een volksheld pur sang!

Beluister de bovenstaande video en deel deze met Uw familie, vrienden, collega's en bekenden.

URL video: https://rumble.com/v4roec3-breaking-news-marcel-de-graaff-doet-alles-uit-de-doeken.html

Wie moeten er voor het nieuwe Neurenberg Tribunaal voorgeleid worden volgens Europarlementariër Marcel de Graaff?

Onder andere Sigrid Kaag, Ursula von der Leyen, Mark Rutte, Hugo de Jonge, Jaap van Dissel, Marjon Koopmans en vele andere daders mogen hun gerechte straf niet ontlopen volgens Marcel de Graaff. 

Met het belastinggeld werden dure en levensgevaarlijke vaccinaties aangekocht. 

Artsen werd verboden om patiënten ivermectine voor te schrijven. 

De regering heeft de Neurenbergcode geschonden. De Nederlandse overheid liegt en bedriegt. Duizenden mensen zijn gestorven aan COVID-19 vaccins. De vaccindoden schreeuwen om gerechtigheid!

Elke politicus die zich voor de WEF doelen laat misbruiken, dient als lid van een terroristische organisatie en landverraad vervolgd te worden, stelt Jeroen Pols.

Vele mensen komen reeds in opstand!

Code van Neurenberg

Bron foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/Processen_van_Neurenberg
Bron foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/Processen_van_Neurenberg

Mengele praktijken (nazi-experimenten)

De Code van Neurenberg is een set ethische onderzoeksprincipes met betrekking tot onderzoek en experimenten op of met mensen. De Code kwam voort uit de Processen van Neurenberg, na afloop van de Tweede Wereldoorlog, en waren een antwoord op de nazi-experimenten die tijdens de oorlog onder meer door Josef Mengele waren uitgevoerd.

Wie is volksheld Marcel de Graaff?

M.J.R.L. (Marcel) de Graaff (Rotterdam, 7 april 1962) is een Nederlands politicus namens Forum voor Democratie.

Van 1974 tot 1981 volgde De Graaff het "Johan de Witt Gymnasium" te Dordrecht. Vervolgens studeerde hij theologische wetenschappen (theologie van het maatschappelijk handelen) aan de Katholieke Universiteit te Nijmegen van 1981 tot 1988, waarin hij zijn doctoraalexamen behaalde. Verder volgde hij een cursus informatieanalist in het jaar '89.

Op 7 juni 2011 werd De Graaff lid van de Eerste Kamer. Op 25 september 2012 werd hij gekozen als fractievoorzitter. Hij was de opvolger van Machiel de Graaf, die was benoemd tot lid van de Tweede Kamer.

Bij de Europese Parlementsverkiezingen van 2014 was De Graaff lijsttrekker voor de PVV. Vanwege zijn verkiezing als lid van het Europees Parlement legde hij op 10 juni 2014 het fractievoorzitterschap neer. Hij werd in deze functie opgevolgd door Marjolein Faber. Op 1 juli 2014 verliet hij de Eerste Kamer en werd hij lid van het Europees Parlement.

Bij de Europese Parlementsverkiezingen van 2019 was De Graaff lijsttrekker voor de PVV; de partij behaalde niet voldoende stemmen voor een zetel. Op 11 februari 2020 werd hij met terugwerkende kracht per 1 februari benoemd in het Europees Parlement toen de PVV een extra zetel kreeg na de Brexit.

Op 20 januari 2022 maakte Forum voor Democratie via Twitter bekend dat De Graaff uit de PVV stapt en zich heeft aangesloten bij de partij. De Graaff ontkent de pandemische omvang van de corona-epidemie.

Op 2 maart 2022 was hij een van de 13 EP-leden die tegen de veroordeling van de Russische invasie van Oekraïne stemden. De Graaff werd in oktober 2022 voor drie maanden geschorst door de uiterst rechtse fractie Identiteit & Democratie omdat hij zich te pro-Russisch zou opstellen in het conflict met Oekraïne. Kort daarna zegde hij zijn lidmaatschap van deze fractie op.

In maart 2024 stak De Graaff een zeer pro-Russisch verhaal af in het Europarlement. Hij noemde rapporten over de deportatie van Oekraïense kinderen naar Rusland "pure propaganda". Daarop schreven 51 europarlementariërs een brief aan de voorzitter waarin ze hun ongenoegen uitten.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Marcel_de_Graaff

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN