Vertaal deze pagina naar:

MARK RUTTE WIJ WILLEN DAT DE ONDERDRUKKING EN GENOCIDE VAN DE BEVOLKING NU GAAT STOPPEN!

29-08-2022

Veel mensen zijn nu op de hoogte welke Agenda (WEF Agenda / NWO Agenda / Agenda 2030) jij uitvoert Mark Rutte in Nederland en in de rest van de wereld met jouw companen Kaag, Hoekstra, Segers en vele anderen!


Wij willen dat verdere onderdrukking nu stopt!


Marion Koopmans wil symposium over corona cancellen 'omdat ze doodsbang is dat de waarheid boven tafel komt'


Woensdag 27 juli 2022 heeft in het Paleis van Justitie in Utrecht de hoorzitting plaatsgevonden die was aangespannen door de vereniging Bond Overheidszaken tegen Marion Koopmans.

Jordy Zwarts, van de bond wilde antwoorden op de vragen hoe er in januari 2020 door Koopmans testen zijn opgesteld gecombineerd met haar werkzaamheden aan de Droste papers. De bond werd vertegenwoordigd door Advocatenkantoor Open Legal te Eindhoven.

Mevrouw Koopmans zelf was niet aanwezig, het team van advocaten van het kantoor Pels Rijcken te Den Haag voerde uit haar naam de zitting.

Zie ► https://commonsensetv.nl/hoorzitting-marion-koopmans/

Spannende tijden breken aan!


De uitspraak van deze hoorzitting is op 28 september 2022

Deze gasten slopen heel de wereld!

Lees hieronder waarom wij willen dat Mark Rutte en zijn companen stoppen met het uitvoeren van de WEF Agenda / NWO Agenda / Agenda 2030.

Ze zijn alles aan het slopen!


Twee en een half jaar na het begin van de Corona-crisis is overduidelijk dat de (r)overheden alles aan het slopen zijn. Precies conform plan rollen ze de NWO/WEF-agenda uit en in een sneltreinvaart worden nieuwe maatregelen over ons uitgestort.


EN NOG STEEDS ZIEN MENSEN HET NIET!

Dat mensen nog steeds niet zien wat er aan de hand is, is het gevolg van een uitgekiende werkwijze die bol staat van 'crisissen' en valse vlaggen. In het centrum hiervan bevinden zich de corrupte media die zoveel verschillende angst-bomen planten dat de burger door de bomen het bos niet meer ziet.

Alle beslissingen onttrekken zich aan het oog van het volk en worden in achterkamertjes genomen. Geen wet of regel wordt door de (r)overheid (allemaal BV's) in acht genomen en door steeds nieuwe 'bepalingen' of 'richtlijnen' breiden ze hun macht steeds verder uit.

Bijna niemand heeft door dat elke, maar dan ook elke, basis voor deze bepalingen ontbreekt omdat ons wets- en rechtssysteem al decennialang niets meer met de grondwet te maken heeft.


TRISTATE-CITY

Zo slopen ze alles en iedereen. Ons eigendom is niet meer veilig en wordt gewoon in beslag genomen ('you will own nothing, and will be happy), ons leven wordt onmogelijk gemaakt door de extreme prijsverhoging van alle basisgoederen (energie, voedsel) en de rente op onze schulden stijgt zodat straks niemand meer zijn huis en haard kan betalen.

Kleine kinderen wordt geleerd dat ze best van gender kunnen veranderen (kijk maar eens naar de nieuwe Barbie-collectie), dat pedofielen alleen maar aardig zijn en dat je ze mee moet vragen naar huis (de nieuwste leerboekjes), dat seks ook voor hen bedoeld is en dat een chip in het hoofd 'super' is.

Het land wordt bedolven onder de datacentra en zonnepanelen, en grote stromen asielzoekers worden naar Nederland gehaald om de Tristate-City van de grond te krijgen. Elk recht dat we als Nederlander dachten te hebben, wordt ons afgenomen en met gulle hand aan nieuwkomers gegeven. Want die instroom is hard nodig om het doel van 30 miljoen mensen in de TriState te realiseren (2030).

Hier de meest recente uitzending van Robert Jensen over deze slooppartij: 

https://bit.ly/3KnuLuHMILITAIRE RECHT EN SCHADUWREGERING

Dat de complotdenkers het bij het rechte eind hebben, is al lang duidelijk.

Maar het complot (tegen de mensheid) is nog vele malen complexer en omvangrijker dan we weten. Elke regering lijkt een schaduwregering te hebben, en dat al (minstens) 6 jaar lang. Deze veteraan, die alle wetten van binnen en buiten kent, maakt uitermate helder waar het om draait:

(Telegramkanaal/video Engelstalig en 1,5 uur lang)

https://t.me/stevens_real_news_corner/284789


Aangezien alle landen in 2017 door Trump in deze situatie betrokken zijn, geldt dit ook voor Nederland.
De strijd, die nu gaande is op wereldniveau, duurt al decennialang en is voorbereid tot in de puntjes. En beide partijen (Deep State versus Trump, om het simpel te stellen) voeren hun eigen strategie: de één wil ons slopen, de ander wil de mensheid redden; de één speelt op de voorgrond, de ander op de achtergrond (Trump/White Hats). En helemaal niets is wat het lijkt. Want ook de 'arrestatie' van Trump is een noodzakelijk onderdeel van deze strategie.

Het wachten op de laatste slag van de White Hats duurt lang, maar elke dag komen we dichterbij. Na 10.000 uur fulltime aandacht voor deze 'eindtijd' van de oude wereldorde, passeren er elke dag nog dingen die -voor mij- nieuw zijn en ook nog bij de puzzel blijken te horen. En ieders voorspelling is dat er straks nog veel meer onbekende aspecten boven tafel komen (that will shock the world).

Het enige wat ons te doen staat is WAKKER BLIJVEN en weigeren aan alle onzinnige dictaten mee te doen. Want dat ze nog even zullen proberen ons weer aan de dodelijke vaccins te krijgen voor een nep-virus, dat is wel duidelijk.

Bron: https://www.wijsheid.nu/ze-zijn-alles-aan-het-slopen/

THE GREAT AWAKENING