Vertaal deze pagina naar:

MICHA KAT ONDERZOEKSJOURNALIST VAN PEDO NETWERKEN WERD VEROORDEELD TOT DRIE MAANDEN EXTRA GEVANGENISSTRAF

14-09-2022

Micha Kat (onderzoeksjournalist en klokkenluider) nog eens drie maanden langer vast in de gevangenis!

Micha Kat werd op 31-08-2022 door Noord-Ierland uitgeleverd aan Nederland!

Micha Kat (onderzoeksjournalist) kreeg vandaag (14-09-2022) in Nederland te horen dat hij 3 maanden extra gevangenisstraf krijgt voor het exposen van de Waarheid!

Door de omgekochte media wordt Micha Kat een complotdenker genoemd, om de Waarheid te verbergen en te verdoezelen over de pedo netwerken in Nederland. Echter de Nederlandse bevolking wordt Wakker en krijgt in de gaten dat Nederland met recht een pedoland genoemd kan worden.

In het onderstaande artikel wordt het volgende geschreven en beweerd over Micha Kat


BODEGRAVEN-REEUWIJK - Complotdenker Micha Kat, die wordt verdacht van opruiing tegen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, blijft drie maanden langer vast in voorarrest. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Den Haag woensdag besloten. Een datum voor de inhoudelijke behandeling van zijn strafzaak wordt binnenkort bekend, zegt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie.

Kat zat sinds de zomer van vorig jaar vast in een cel in Noord-Ierland en werd onlangs overgeleverd aan Nederland. Hij wordt verdacht van zes gevallen van opruiing. De man zou onder andere verantwoordelijk zijn voor opruiing tot geweld tegen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Ook zou hij hebben opgeroepen RIVM-directeur Jaap van Dissel te ontvoeren en te bedreigen.

 Via een onlineplatform verspreidde Kat samen met medecomplotdenkers Wouter Raatgever en Joost Knevel ongefundeerde verhalen over vermeende satanische pedonetwerken en rituele kindermoorden in Bodegraven. Als gevolg van de internetuitzendingen kwamen tientallen complotdenkers begin vorig jaar naar een begraafplaats in Bodegraven om bloemen op kindergraven neer te leggen. Een noodverordening moest de rust in de gemeente terug doen laten keren.

Raatgever en Knevel zijn hiervoor al veroordeeld. In een andere procedure oordeelde de rechtbank al dat de drie complotdenkers een schadevergoeding van ruim 215.000 euro moeten betalen aan Bodegraven-Reeuwijk. Vrijdag dient bij de rechtbank in Den Haag een kort geding van de gemeente tegen Twitter. De gemeente eist dat Twitter een reeks berichten wist. Volgens de gemeente circuleren nog steeds tweets over zogenaamde pedofiele misdrijven in Bodegraven-Reeuwijk.

Artikel ► https://www.omroepwest.nl/nieuws/4623203/complotdenker-micha-kat-drie-maanden-langer-vast


Echter wij, de ontwaakte bevolking weten beter!Putin kon al niet begrijpen dat een pedopartij was toegestaan in Nederland!


De vertaalde tekst in de leesbalk onder de video is een paar keer gechecked door Russisch sprekende mensen, de vertaalde tekst klopt met wat Putin in de speech mededeelde.


Doe zelf ook onderzoek beste mensen!


Begin eens te lezen op de onderstaande websites.

Nederland heeft vrije doorvoerhavens in de hele wereld en speelt een belangrijke rol in kinderhandel en drugshandel. Denk hierbij ook aan de ABC eilanden en Sint-Maarten. Topambtenaren in het leger zijn kennisdragers en beschermen deze handel.

Word Wakker en doe onderzoek!


https://www.ellaster.nl/2021/04/11/de-incidenten-rond-evergreen-en-de-internationale-kinderhandel/


https://stopworldcontrol.com/nl/ritueel/


https://www.ellaster.nl/2022/06/20/10-bizarre-details-bodegraven-zaak/

Wilt U Micha Kat een kaartje toezenden?


Het zal hem goed doen!


Postadres:

Penitentiaire Inrichting Krimpen Aan Den IJssel

T.a.v. Micha Kat

(Detentie nr. 8079666)

Van der Hoopstraat 100

2921 LD  Krimpen aan den IJssel