Vertaal deze pagina naar:

MICHA KAT WERD OP 31-08-2022 DOOR NOORD-IERLAND UITGELEVERD AAN NEDERLAND!

14-09-2022

Laatste Update 14-09-2022


Micha Kat heeft drie maanden extra gevangenisstraf gekregen.


Nieuwe Update

Micha Kat (onderzoeksjournalist)
Micha Kat (onderzoeksjournalist)

Update 08-09-2022


Eindelijk is Micha Kat getraceerd door een oplettende medelander!


Bedelf Micha onder vele brieven en kaartjes!


 🌹🌹🌹


Postadres Micha Kat:

Penitentiaire Inrichting Krimpen Aan Den IJssel
T.a.v. Micha Kat
(Detentie nr. 8079666)
Van Der Hoopstraat 100
2921 LD  Krimpen aan den IJssel

Telefoonnummer: 0880-71760

Update 03-09-2022BEVESTIGING UIT BETROUWBARE BRON (NIET MSM) OVER UITLEVERING MICHA

Vanavond hebben we contact gehad met een betrouwbare bron in Noord-Ierland en deze heeft laten weten dat Micha inderdaad op woensdag 31 augustus is opgehaald en naar Nederland gebracht.

Volgens onze bron heeft Micha vanochtend telefonisch contact gehad met zijn vriendin en gaat het naar omstandigheden goed met hem. Hij hoopt maandag meer te weten en zal dat dan ook aan haar doorgeven.

De manier waarop Micha, met stille trom, is afgevoerd uit Noord Ierland is volgens de mensen daar veelzeggend over de paniek bij het gerechtshof aldaar. Dit is niet in karakter met hoe het normaal gesproken gaat en lijkt haast een actie ingegeven door onzekerheid en schuldgevoel.

Ondertussen zit Micha er maar mooi mee.

Nieuwe info die tot ons komt delen we zo snel mogelijk.


Namens Het Beheer van De Bataafse Leeuw

Chatkanaal: https://t.me/+WjnkAUuHf_NmZjBk

Nieuwskanaal: @LionsNews

Update 02-09-2022


In het Leidsch Dagblad was het volgende te lezen:

Complotdenker Micha Kat blijft veertien dagen langer in voorarrest.

Dat heeft de rechter-commissaris van de rechtbank in Den Haag vrijdag besloten.

Kat zat sinds de zomer van vorig jaar vast in een cel in Noord-Ierland en werd deze week overgeleverd aan Nederland. Hij werd vrijdag voorgeleid voor zes gevallen van opruiing. De man wordt onder meer verdacht van opruiing tot geweld tegen de gemeente Bodegraven. Ook zou hij hebben opgeroepen RIVM-directeur Jaap van Dissel te ontvoeren en te bedreigen.

Lees ook: Complotdenker Micha Kat wordt overgeleverd naar Nederland voor bedreigingen en opruiing tegen RIVM-directeur Van Dissel en gemeente Bodegraven

Via het onlineplatform Red Pill Journal verspreidde Kat samen met mede-complotdenkers Wouter Raatgever en Joost Knevel ongefundeerde verhalen over vermeende satanische pedonetwerken en rituele kindermoorden in Bodegraven. Als gevolg van de internetuitzendingen kwamen tientallen complotdenkers begin vorig jaar naar een begraafplaats in Bodegraven om bloemen op kindergraven neer te leggen.

Raatgever en Knevel zijn hiervoor al veroordeeld. In een andere procedure oordeelde de rechtbank al dat de drie complotdenkers een schadevergoeding van ruim 215.000 euro moeten betalen aan de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Bron ► https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20220902_58280630?utm_source=google&utm_medium=organic

Update 31-08-2022


Micha Kat is nog steeds niet uitgeleverd aan Nederland.

Beluister het onderstaande spraakbericht, ingesproken door Micha Kat vanuit de gevangenis in Noord-Ierland. Micha zei dat hij eerst vandaag zou vertrekken naar Nederland, maar dat ging toch weer niet door. Micha klonk vandaag minder opgewekt als gisteren, wat niet onlogisch is in zijn situatie van vrijheidsberoving van al bijna een jaar onafgebroken.

Update 30-08-2022


Micha Kat heeft jarenlang gestreden voor vele slachtoffers!


Zeer uitgebreide update (30-08-2022) van Micha Kat over COVID vaccinaties, in de krant staat volgens Micha dat ze zich aan het terugtrekken zijn met hun COVID scam. Micha vertelt ook over het feit waarom Wouter Raatgever, Joost Knevel en Micha gevangen werden genomen, omdat ze bang waren dat er teveel Waarheid naar buiten zou komen over de COVID scam. De scam onder leiding van Jaap van Dissel van het RIVM.

Op het einde van zijn spraakbericht bericht Micha ons over de laatste stand van zaken van zijn uitlevering aan Nederland. Micha laat het over zich heen komen en gaat zijn rechtszaak met een goed gevoel tegemoet. Thijs Stapel, de advocaat van Micha, gaat nog het een en ander uitzoeken omtrent zijn uitlevering. Micha raadt ons aan om ons hoofd koel te houden.

Micha zei ze rauw te lusten en schertste: "Misschien zijn ze bang voor Michaatje Kat".

Het bovenstaande is te horen in het onderstaande spraakbericht.

Dit bericht kwam ook middels het AD naar buiten op 29-08-2022, geschreven door Victor Schildkamp


Zie link ► https://www.ad.nl/binnenland/complotdenker-micha-kat-wordt-eindelijk-uitgeleverd-aan-nederland-deze-week-nog~aa01b197/

Micha Kat (59) zit al maandenlang vast in Noord-Ierland, wachtend op de rechtszaak over zijn uitlevering naar Nederland waar hij zal worden vervolgd voor diverse bedreigingen en opruiing. Omdat hij zich in Noord-Ierland niet aan de voorwaarde hield om zich stil te houden op sociale media, werd hij tot tweemaal toe gearresteerd en zit hij daarom vast.


Micha Kat wordt door het Algemeen Dagblad als Complotdenker weggezet.


Complotdenkers en Wappies krijgen steeds meer gelijk. Beetje bij beetje komt steeds meer Waarheid naar buiten. Totdat de Waarheidsbom gaat barsten. En de bevolking massaal gaat ontwaken. Dan komen steeds meer mensen erachter dat de bevolking jarenlang keihard is voorgelogen.

En dat de Complotdenkers en Wappies al die tijd gelijk hadden...

Hooggeplaatsten hebben zich schuldig gemaakt aan seksueel misbruik.

De bewijzen zijn er velen volgens de vele onderzoekers!

Echter Vrouwe Justitia houdt alle bewijzen angstvallig in de doofpot.

 

ESTHERS GETUIGENISSEN

Esthers getuigenissen bieden ons een uiterst belangrijke kijk achter de schermen van een wereld waar dure pakken, sjieke vergaderingen, seksorgiën, georganiseerde misdaad en de meest wrede vormen van kindermisbruik met elkaar verbonden zijn.

Zie link ► https://www.lichtopsrm.com/


ZIE OOK DE ONDERSTAANDE LINKS OVER GETUIGENSISSEN VAN SEKSUEEL MISBRUIK

https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/

https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

SPRAAKBERICHT VANUIT DE GEVANGENIS

Toen Micha Kat nog in de Noord-Ierse gevangenis zat sprak Micha de Nederlandse bevolking toe middels een spraakbericht op 27-08-2022, die Rob Scholte (kunstenaar) middels een telefoonverbinding heeft opgenomen van Micha Kat.

Micha Kat zei luid horend ter afsluiting:

Nederland Here I come!

Hang de vlag uit, maar wel de omgekeerde vlag!

Beschuit met muisjes!


TOT SLOT:

Wanneer de Nederlandse beerput open gaat over seksueel misbruik en satanische rituelen, gepleegd door hoge topambtenaren, zal Nederland uit z'n voegen gaan barsten!