Vertaal deze pagina naar:

MOCHT UW WERELD WELDRA WAT UIT ELKAAR VALLEN, MELD U ZICH DAN BIJ DE EERSTE DE BESTE COMPLOTDENKER OF WAPPIE, DIE HELPT U WEL VERDER.

21-03-2024

Door het lezen van de blogs en artikelen van Dienie Kars en vele andere Waarheidsvinders en Klokkenluiders ga je vanzelf ontwaken en/of verder ontwaken.

We dienen allemaal eerst ons eigen Transformatieproces en onze eigen ontdekkingsreis te gaan doen, zodat we de Nieuwe Wereld kunnen gaan binnentreden met een goed hart en werkend geweten.

Ontwaken is in het begin niet fijn, maar daarna gaat er een mooie wereld voor je open.

Wil je ontwaken en/of verder gaan ontwaken? 

Dienie Kars en vele andere Waarheidsvinders en Klokkenluiders, zoals Frans Heslinga, kunnen jou hierin begeleiden, maar alleen als jij dat zelf ook wil en/of er (reeds) voor openstaat.

Ontwaken is in beginsel niet fijn, omdat je dan pas gaat ontdekken dat je jarenlang bent voorgelogen. Weet en besef echter dat jij zelf je eigen regie hebt over jouw eigen aardse leven en bestaan. Wij zijn bovendien de Creators en onze eigen Redders van ons aardse bestaan, nooit meer vergeten...!

Blog van Dienie Kars: https://www.freedom-for-all-worldwide.com

The European Flat Earth Conference II

SATURDAY SEPTEMBER 28 AND SUNDAY SEPTEMBER 29 - 2024

Frans Heslinga (organisator)

Twee geweldige dagen vol presentaties, vergaderingen, discussies, toespraken, internationale verbindingen, nieuwe Flat Earth-vrienden, Flat Earth-kaarten en -producten, entertainment, nieuwe ideeën en inzichten, Flat Earth-dating. Het definitieve rooster van sprekers/presentatoren wordt binnenkort gepubliceerd en de seminars onder 'programma' op de onderstaande website.

Tweede internationale FE-conferentie in Nederland.

Be there! Laatste weekend van september 2024.

De stad Heel (provincie Limburg) is mooi gelegen tussen België en Duitsland.

Meer info: https://www.earthconference.eu

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

MARCHEREN VOOR JEZUS IN IRAK * JEZUS IS GOD * KIJK TOT HET EINDE * HET WAS EEN GEESTELIJKE OORLOG EN SPIRITUEEL ONTWAKEN OM TOT VREDE TE KOMEN IN ONZE WERELD.