Vertaal deze pagina naar:

NU ISRAEL IS EXPOSED ALS ZIONISTENSTAAT VAN DE NEP JODEN IS NEDERLAND AAN DE BEURT OM EXPOSED TE WORDEN ALS BRON VAN AL HET KWAAD IN DE WERELD!

20-10-2023

Maak je borst maar nat lieve mensen!

VRIJDAG 13 OKTOBER 2023 IS DE AANVANG VAN DE OORLOG VAN ZIONISTEN (NEP JODEN/KHAZAREN) TEGEN DE WERELDBEVOLKING, WORD WAKKER!

De zuivering van Palestina is begonnen!

We staan aan de vooravond van zeer grote en positieve veranderingen in heel de wereld. Wereldwijd maken de Moslims, Christenen en de echte Joden nu een vuist tegen de Zionisten (nep Joden).

Wereldwijd is, doordat Israël nu in de spotlights staat, de hele wereld opgestaan tegen de Zionisten (nep Joden). Palestina wordt momenteel gezuiverd en krijgen hun eigen land terug.

Dit is terug te lezen in het onderstaande artikel.

Israël heeft zonder na te denken het volk wereldwijd WAKKER gemaakt!

DE ZUIVERING IS WERELDWIJD BEGONNEN!

ISRAEL WORDT BESTUURD DOOR ZIONISTEN (NEP JODEN)!

DIT ZAL IEDEREEN LEIDEN NAAR NEDERLAND!

NEDERLAND IS ALS LAATSTE AAN DE BEURT OM EXPOSED TE WORDEN!

Verdediging Palestina

De Ansarullah-beweging (Jemens Houthi's) heeft opgeroepen tot de volledige mobilisatie van alle moslims om Palestina te verdedigen. In Jemen worden de VS eraan herinnerd dat ze ballistische raketten hebben met een bereik van 2.000 km en de nodige apparatuur om ze af te leveren, en het incident van vanavond met de USS Carney is slechts een waarschuwing.

Bron: https://t.me/broederbob/53847

KENNEN WIJ DE NAMEN VAN DE GEDODE PALESTIJNEN IN GAZA DOOR ISRAEL? NEEN!

DEEL DEZE VIDEO ZOVEEL MOGELIJK ZODAT ANDEREN ZICH OOK BEWUST GAAN WORDEN VAN WAT ER ZICH NU AFSPEELT IN GAZA EN ISRAEL!

 Dit brengt een grote klap aan de Zionistische partijen in Nederland. Dit zijn alle partijen die tot heden het kartel vormden van Rutte 4. Wij hopen dat mensen nu massaal hun ogen gaan openen!

Justice will come!

URL video: https://rumble.com/v3qlprs-kennen-wij-de-namen-van-de-gedode-palestijnen-in-gaza-door-israel.html

Johan Oldenkamp voorspelde in 2011 onze Toekomst

Getuigenis van Bart van Well

Getuigenis van Bart van Well in Amerika op 4 oktober 2012. Besef wat er kan gebeuren wanneer kinderhandelaren een natie gaan regeren. Dan wordt de wereld zoals van de laatste decennia. Nederland en vele landen in Europa werd jarenlang bestuurd door Zionisten (nep Joden), satanisten en pedofielen. 

Alles komt nu naar buiten toe, alle bewijzen zijn gelogd, iedereen is gezien!

Epstein was verbonden met het Nederlandse pedo netwerk!

Voordat EPSTEIN werd gearresteerd, werd hij verschillende keren opgepakt door de militaire inlichtingendienst ALLIANCE en werkte hij met witte hoeden en gaf ALLE INFORMATIE OVER de CIA, MI6, MOSSAD, JP MORGAN, WERELDBANKS,POORTEN ETC ENZ ECT EX ECT E NAAR X.

>> ISRAËL<<BIG TECH, GOOGLE, FACEBOOK,YOUTUBE,MICROSOFT en hun verbinding met de militaire inlichtingendienst van de deep state van de kliek en de wereldcontrole door de Elites en Globalisten.

Deze massale komst van DE STORM maakte de CIA bang, zo ook de MOSSAD, KAZARISCHE MAFIA, MI6 enz. ZE PROBEERDEN AL HET BEWIJS VAN DE MILITAIRE INTELLIGENTIE BINNEN ISRAËL EN ONDERGRONDSE BUNKERS TE VERNIETIGEN OM AL HET BEWIJS VAN DE WERELDMENSENHANDEL TE VERBERGEN!

Bron: https://t.me/DavidWilcock/478

De 13 Satanische bloedlijnen – Robin de Ruiter

De kliek, de duistere families, (de 13 satanische bloedlijnen, lees het boek van Robin de Ruiter), begonnen met de praktijken van ADRENOCHROME en daar satanische rituelen voor de god van moloch, god van het offeren van kinderen. Satanisme... Dit is de reden waarom het satanisme door de hele wereld en de wereldwinkelcentra, muziek en films werd verspreid.

Het boek "De 13 Satanische Bloedlijnen", thans vertaald en uitgebracht in meer dan honderd landen, voert ons langs een diep verborgen spoor in de feitelijke geschiedenis van de wereld. Slechts weinig mensen zijn hiervan op de hoogte. Dit boek gaat over de ontwikkeling van een Nieuwe Wereldorde die ten doel heeft de hele mensheid te onderwerpen. Dit boek, uitgebracht in meer dan honderd landen, heeft wereldwijd veel teweeg gebracht en is onlangs in Frankrijk verboden.

We worden opgevoed in een traditie om onze regeringen te vertrouwen en zijn ervan overtuigd dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit is echter een grote misvatting. Onder het oppervlak van de officiële politiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af.

De wereld wordt door heel andere personen gere­geerd, dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. Circa driehonderd mannen, die elkaar kennen en zelf hun opvolgers benoemen, bestemmen het lot van deze wereld. Hun macht bestaat bij de gratie van absolute geheimhouding.

Bron: https://delangemars.nl/macht/de-13-satanische-bloedlijnen-robin-de-ruiter/

DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1 ► https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2 ► https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3 ► https://capoditutticapi009.blogspot.com/

Een video van 3 jaar geleden, een politiestaat in wording!

Gelukkig komt nu alles naar buiten toe, ze zijn gezien, ze hebben verloren, ze zijn exposed!

Op 13 oktober 2020 werd Huig Plug op het Binnenhof gearresteerd. Hij demonstreerde die dag bij het ministerie van algemene zaken omdat Minister Dekker op 12 oktober 2020 onjuiste informatie over zijn Dossier had verstrekt aan Kamervoorzitter Arib.

👆👆

NB. Aan dit artikel wordt momenteel gewerkt.

Wij trachten met dit artikel onze lezers te informeren over wat er werkelijk gaande is in onze wereld en over datgene wat de grote omgekochte kranten voor ons verzwijgen of verdraaien.

Steun onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media, door dit artikel alvast te delen of door een financiële bijdrage te doen middels onze steunactie door hier te klikken of hier: https://steunactie.nl/actie/steun-onze-waarheidskrant-de-nieuwe-media/-25588?popup=donate.


Door Uw steun kunnen wij blijven doen wat we doen!

De bevolking informeren met belangrijk nieuws.

Zodra dit artikel klaar is zullen wij dit kenbaar maken in ons Telegram kanaal.

https://t.me/DeNieuweMedia