Vertaal deze pagina naar:

SATANISCHE BEELDEN OP DE BOULEVARD IN SCHEVENINGEN WERDEN DOOR ONBEKENDEN BESMEURD MET NEP BLOED!

30-10-2023

Het startschot voor de jacht na 31 oktober 2023 in Nederland is op 30 oktober 2023 afgegeven in Scheveningen (Nederland).

Bron foto NU.nl
Bron foto NU.nl

Het startschot voor de jacht na 31 oktober 2023 in Nederland is op 30 oktober 2023 afgegeven in Scheveningen (Nederland).


*** U bent bij deze gewaarschuwd ***

De jacht op pedofielen, kindermoordenaars, satanisten, (oud)bestuurders, huurlingen en aanhangers van de Staat der Nederlanden die schuldig zijn aan seksueel misbruik, satanisch ritueel misbruik, criminele en/of duistere praktijken, of iets anders op hun kerfstok hebben (het vermoorden van de bevolking door COVID-19 injecties), start in de nacht van 31 oktober op 1 november 2023. 

De hierboven eerder genoemden zijn allen op 1 november 2023 vanaf 1 minuut over twaalf na middernacht VOGELVRIJ verklaard. Deze keer gaat de uitspraak: "Ich habe es nicht gewusst" niet meer op.

Wij waarschuwen niet meer!

Genoeg is Genoeg! Het is klaar nu! 

OVER en UIT.

🔴 🔴 🔴

De waarschuwing in de video geldt voor elk land in de hele wereld!

*** DE ZUIVERING VAN ONZE AARDE GAAT BEGINNEN VANAF 1 NOVEMBER 2023 ***

Satanische beelden op de Scheveningse boulevard besmeurd met nep bloed!

Op de boulevard van Scheveningen zijn in de nacht van zondag op maandag 30 oktober 2023 door onbekenden bijna alle satanische beelden aan zee besmeurd met nepbloed. De kunstwerken, gemaakt door een Amerikaanse artiest, sieren al jaren de boulevard van de badplaats.

De hofvijver van het Binnenhof en het paleis van justitie waren in 2021 reeds aan de beurt met een rode vloeistof. Toen was er ook al veel commotie over het feit dat topambtenaren en hooggeplaatsten eerder betrokken waren bij satanische rituelen, waarbij babies verkracht, gemarteld en vermoord werden.


Reacties op social media over het besmeuren van de satanische beelden met nep bloed:

"Zo gaan de mensen toch nadenken!"

"Super wie dit gedaan heeft met de rode vloeistof. Zou eigenlijk ook op gebouwen/huizen moeten gebeuren... dan gaan er voor velen de ogen ook eindelijk open!"

"Dit had al veel eerder moeten gebeuren...!"

"Deze beelden staan voor kindermishandeling en erger..."

"Schaam je, degene die hieraan zijn geld heeft verdiend en ook de gemeente ambtenaren die dit uitkozen!"

"Het is smakeloos en gestoord!"

"Dit is absoluut geen kunst, dit is pure provocatie!"

"Blijf alsjeblieft deze beelden met nep bloed besmeuren, of beter nog... flikker ze in zee...!"

"Goed gedaan!"

Een (oud)bankier is gaan spreken, luister goed naar het verhaal van Ronald Bernard, hij laat je een wereld zien waarvan je niet wist dat deze bestond!

Baphomet

Dit is de afgod van de Vrijmetselarij (illuminati). De twee omhoog gestoken vingers verraden hiermee de de politici die eerder deze eed aan Baphomet aflegden, alvorens zij in de Tweede Kamer plaats namen.

Wat doet Baphomet in het torenkamertje van Mark Rutte?

Bekijk de hele video, zodat je inzicht krijgt welke afgod vrijmetselaars aanbidden.

Er is nu een grote ophef in Nederland over de met nep bloed besmeurde satanische beelden in Scheveningen!

Dit jaar (2023) ontstond reeds grote ophef toen ontdekt werd door een aantal onderzoekers van onrecht bij kinderen dat de beelden aan zee het satanisme uitbeeldt wat al jaren plaatsvindt in de kringen van satanisten en de vrijmetselarij, die zweren of een eed afleggen aan Baphomet en deze aanbidden door bloedoffers te brengen van pasgeboren babies, waarmee zij een stapje (graad) hoger komen in de hiërarchie van de vrijmetselarij en/of meer privileges kunnen verwerven middels baantjes.


Micha Kat en Bart van Well zit beiden reeds 2 jaar in de gevangenis!

Micha Kat (onderzoeksjournalist) sprak zich over satanisme al eens eerder uit middels social media en zit nu al meer dan 2 jaar onterecht in de gevangenis. Zo ook Bart van Well, die uit frustratie, omdat daders van seksueel misbruik en erger nog, nog steeds vrijuit gaan in Nederland, de voordeur van Demmink een paar jaar geleden intrapte. Hierdoor belandde Bart van Well in de gevangenis. Daarna belandde Bart van Well nog een keer in de gevangenis omdat hij iets in het openbaar riep over Jaap van Dissel, die door Joost Knevel in verband wordt gebracht met satanisch ritueel misbruik.

Joost Knevel heeft alles over Jaap van Dissel laten opschrijven in een boek met de titel "De Rode", wat als elektronisch boek (PDF) is te lezen. Klik hier voor het dossier van Joost Knevel.

Klik hier voor het dossier van Bart van Well.


Actie vanuit de bevolking

Het is onbegrijpelijk dat het zo lang heeft moeten duren voordat de bevolking werkelijk tot een actie overging in Scheveningen over deze satanische beelden, want seksueel misbruik en erger nog satanisch ritueel misbruik, gepleegd door hoge topambtenaren en hooggeplaatsten, is al jaren aan de gang in Nederland en andere landen. 

Nederland is zelfs pedoland nummer één van de wereld, het land waar niets te gek is. Nederland is door de nasleep van de VOC verantwoordelijk en aansprakelijk voor heel veel ellende in onze wereld.

De pedo netwerken moeten worden opgerold in Nederland en heel de wereld!

SCHOKKENDE BEELDEN VAN KINDEREN IN KOOIEN IN DE TUIN DER LUSTEN IN SCHEVENINGEN!

Deze video werd reeds eerder gemaakt over de satanische beelden in Scheveningen.

De omgekochte Nederlandse media noemen de satanische beelden 'kunstwerken' en 'sprookjesbeelden'!

De Nederlandse grote omgekochte kranten hebben tot heden nog steeds niet gepubliceerd wat de beelden werkelijk uitbeelden, namelijk satanische rituelen. 

Lees zelf hieronder wat de grote omgekochte kranten in Nederland erover schreven.


De standbeelden van het kunstwerk Sprookjesbeelden aan Zee in Scheveningen zijn gisteravond besmeurd met nepbloed. De dader liet een spandoek achter waarop leuzen te zien zijn over 'satanische rituelen'.

https://www.ad.nl/den-haag/sprookjesbeelden-op-scheveningse-boulevard-besmeurd-met-nepbloed~aea61e46


Op de boulevard van Scheveningen zijn in de nacht van zondag op maandag beelden besmeurd met nepbloed. De kunstwerken, gemaakt door een Amerikaanse artiest, sieren al jaren de boulevard van de badplaats.

https://www.nu.nl/303837/video/kunstwerken-op-scheveningse-boulevard-besmeurd-met-nepbloed.html


Bij Museum Beelden aan Zee in Scheveningen zijn beelden beklad met een rode vloeistof. Volgens Omroep West is bijna ieder beeld besmeurd en is op veel plekken ook op de trappen vloeistof beland.

https://nos.nl/artikel/2495994-beelden-bij-museum-beelden-aan-zee-in-scheveningen-besmeurd-met-rode-vloeistof


Ongeloof en woede in Scheveningen nu de prachtige sprookjesbeelden op de boulevard van Tom Otterness zondagavond laat zijn besmeurd. Te zien is dat er een rode substantie over enkele van de werken is gegooid. Ook lag er een vlag in verschillende kleuren vol moeilijke te lezen teksten. Wel was duidelijk te lezen: pedofilie en satanische rituelen.

Het is nog volstrekt onduidelijk wie er achter het vandalisme zit en waarom deze beelden zijn besmeurd. Het gaat om de kleine beeldjes waarvan enkele in een kooitje staan.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/29766849/ongeloof-en-woede-in-scheveningen-sprookjesbeelden-besmeurd


De 23 zogenoemde 'sprookjesbeelden' zijn gemaakt door de Amerikaanse beeldhouwer Tom Oterness. Ze hebben die naam omdat er bekende sprookjes tussen zitten zoals Hans en Grietje en Pinokkio. Daartussen staat ook het beeld 'De Haringeter', dat verwijst naar Scheveningen.

https://www.omroepwest.nl/nieuws/4773324/beelden-op-scheveningse-boulevard-besmeurd-met-rode-vloeistof

Bart van Well over het torentje van Rutte en Demmink

Onze Waarheidskrant schreef reeds eerder de volgende artikelen: