Vertaal deze pagina naar:

OPROEP AAN ALLE SLAVEN, BURGERS, LICHTWERKERS, VRIJHEIDSSTRIJDERS EN PATRIOTS IN NEDERLAND

03-12-2022

*** Beste ontvanger van dit bericht, lees onze oproep vandaag of morgen aandachtig door en stuur het door naar je familie, je beste vrienden en je goedgemutste collega's! ***


Tot welke groep voelde jij je aangesproken door ons?

Denk hier eerst eens heel goed over na?

We zien allemaal dat het in Den Haag niet lukt, daarom moeten we beginnen bij de basis, de lokale politiek.

Diegenen die nu in Den Haag zitten zijn bijna ook allemaal lokaal begonnen.

Dus we moeten beginnen bij de wortel, waar het kwaad ontstaat.


Ons verzoek en die van vele medelanders:

Stuur de link van de video hieronder aan alle politici van jouw gemeente met het verzoek of zij met aandacht willen kennisnemen van de inhoud van de video, omdat dit ook in hun gemeente gebeurt.

Dit is de link van de video die je dient te zenden ► https://rumble.com/v1y57oe-gemeenteraad-haaksbergen-over-vaccinaties.html


Dit is de video die zij dan te zien krijgen!


Wij, De Nieuwe Media, zijn gelukkig niet de enige in Nederland die over de dappere inspreker, de heer Koenderink, in Haaksbergen tot heden gepubliceerd hebben.


Zie deze link ► https://www.ninefornews.nl/kijk-inspreker-in-gemeenteraad-haaksbergen-houdt-minutenlange-tirade-over-gifprik/


En deze link ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/hulde-aan-de-dappere-spreker-uit-haaksbergen-over-het-pfizer-rapport-en-het-grote-bedrog-over-covid-19-vaccinaties-van-hugo-de-jonge-en-mark-rutte-en-consorten/


Vul de naam Haaksbergen in voor de gemeentenaam van jouw gemeente (bijvoorbeeld Haaksbergen-Utrecht) en stuur deze video zoveel mogelijk rond.

Het beste kun je de link van de video zenden aan hun persoonlijke WhatsApp en/of mailadres, (als je die hebt). De werk e-mailadressen van de plaatselijke politici staan allemaal op de website van de gemeente.

Dus stuur je e-mail daar naar toe wanneer je geen direct contact hebt.


Voor hen is het daarna 'weten' is 'geweten'!

Zij kunnen zich dan niet meer verschuilen achter de Duitse bekende term:

"Ich habe es nicht gewusst..."

De stap daarna is de plaatselijke politici door middel van een burgerarrest te arresteren en ze naar een Tribunaal te brengen, waar ze voorgeleid en berecht gaan worden door de eigen burgers (bevolking).

Ja, je leest het goed, we moeten het ZELF doen in iedere gemeente in Nederland!

Bewaar de bewijzen goed van het verzenden en print de bewijzen (printscreens) op papier.

Stuur het bericht per e-mail of WhatsApp.

Niet allemaal tegelijk zenden, de e-mail persoonlijk zenden met één mailadres!


Zorg ervoor dat de raadsleden, wethouders, burgemeester en gemeentesecretaris allemaal individueel de mail krijgen. Ga er even voor zitten. Het kost wat moeite... Maar...

Bedenk dat het nu om leven of dood gaat!

En om een leefbare toekomst voor ons allemaal,

en voor alle toekomstige kinderen!


Hopelijk begrijp je nu wat onze bedoeling is en die van Rinus Verhagen.

De tekst hoef je grotendeels niet zelf te verzinnen...

Deze staat al in het verzoek hierboven!

Beetje aanpassen en sturen.

DOE HET!


Het is een kwestie van doen!

Ga het doen, ga Allen in jullie eigen kracht staan 💜

Kom op voor jezelf, je naasten en alle toekomstige kinderen!

Durf in je eigen kracht te gaan staan!


Denk nu niet, een ander doet het wel...

Hoe meer zenders des te beter!


Weet en besef:


Jij kan met jouw bericht het kantelpunt zijn in Nederland!

STOP AGENDA 2030

💥 BREAKING NEWS 💥


Kort-geding spoedprocedure rechtbank gewonnen door-simpelweg te wijzen op de ontbrekende-gratie-gods. Wat als blijkt dat alle wetgeving in Nederland ongeldig is, politie en justitie geen enkele autoriteit hebben en de rechtbank ook niet?

Hoe lang zien we al dat er groot onrecht aan de bevolking opgelegd wordt door een stel marionetten van enkele steenrijke miljardairs die een Chinees Communistische Partij achtige onderdrukking van de bevolking willen uitrollen via instituten als het World Economic Forum, wiens marionetten in alle kabinetten zitten?

Lees verder >> https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/breaking-kort-geding-spoedprocedure-rechtbank-gewonnen-door-simpelweg-te-wijzen-op-de-ontbrekende-gratie-gods/

Uw Vrijheid kan vandaag beginnen!


Om de essentie van vrijheid te begrijpen, moet u eerst de essentie van de werkelijkheid zoals we die waarnemen begrijpen. In dit korte en bondige essay, wordt in heldere taal uitgelegd hoe het universum werkt. Tevens wordt uitgelegd welke rol wij binnen de schepping hebben en hoe belangrijk het besef van die rol is. Feitelijk wordt de autoriteit van het machtssysteem, waarbinnen wij ons op deze aarde lijken te bevinden, helemaal tot op het bot uitgekleed.

Hoewel het boek een kort essay is, dat in enkele uren uit te lezen is, loont het de moeite om het studiemateriaal waarnaar verwezen wordt erbij te pakken. Als u dan alles bestudeerd heeft en het boek nog eens leest, zal het kwartje vallen en zult u de vrijheid onder ogen zien.

Link om het boek te bestellen ► https://www.boekenbestellen.nl/boek/vrijheid/51849