Vertaal deze pagina naar:

OVER HET UPIK PLATFORM

18-08-2023

Het UPIK®-platform dient als uniek, uniform en overkoepelend identificatiesysteem.

Het UPIK®-platform dient als uniek, uniform en overkoepelend identificatiesysteem.

Het D&B D-U-N-S®-nummer is de sleutel tot de wereldwijd unieke toewijzing van marktdeelnemers en zakenpartners via UPIK®. 

UPIK® is ontwikkeld door de Duitse Vereniging van de Automobielindustrie (VDA) en de Duitse Vereniging van de Chemische Industrie (VCI) samen met Dun & Bradstreet Duitsland. 

Identificatie via UPIK® is primair gericht op alle fabrieken, locaties en afleveradressen in de automobiel-, chemische en toeleveringsindustrie.

Bron: https://www.dnb.com/de-de/upik

Te huur: Kloosterweg 22, Heerlen - Time Equities

Bezichtigiging Kloosterweg 22, Heerlen van Time Equities nu online!

https://kloosterweg22.nl/

Verklaring vele uitschrijvingen bij de Kamer van Koophandel

Opvallend de laatste maand (augustus 2023) in Nederland waren de vele uitschrijvingen van onder andere de belastingdienst, de rechtbanken en politiebureaus bij de Kamer van Koophandel. 

Dit komt blijkbaar omdat al deze rechtspersonen zich nu in het Duitse UPIK® - Unique Partner Identification Key Platform hebben ingeschreven.

Let op: Het bovenstaande gerucht klopt NIET!


RECTIFICATIE 21-08-2023


Het Ministerie van Financiën, Nederlandse Rechtbanken en Politiebureaus staan NIET ingeschreven in de Duitse KvK Handelskammer in Berlijn. Deze overheidsinstanties zijn weg, foetsie, pleite, met de noorderzon vertrokken.

Agenda WEF Global Gouvernment 2030

De NWO / WEF trein dendert door en voert de plannen van Agenda 2030 uit. De bevolking lijkt ermee in te stemmen dat ze in de afgrond gaan belanden van hun bestaan, want ze doen tot heden nagenoeg niets! Wanneer gaat de bevolking eindelijk eens massaal opstaan, onderzoek doen en zichzelf informeren?

Het uiteindelijke doel van de NWO / het WEF "is om onze vrije en democratische samenlevingen te veranderen in totalitaire samenlevingen". Ze zijn hard op weg om hun doel te bereiken wanneer de bevolking blijft gehoorzamen!


De corona pandemie was een bètatest voor de totalitaire agenda van de globalisten!

De zogenaamde "covid-pandemie" was een bètatest, uitgevoerd door ongekozen globalisten, om te zien hoe gemakkelijk het zou zijn om totalitaire controle te grijpen, onder het mom van een wereldwijde "noodsituatie", volgens de Duitse Europarlementariër Christine Anderson.

De bevolking houdt zelf het systeem in stand van de globalisten door te blijven kopen in de supermarkten, braaf de belastingen af te dragen en hun persona (dode entiteit op papier) aan te nemen.


Steun onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media, wij verspreiden het èchte nieuws!

Hoe? Door onze artikelen massaal te delen en ons financieel te ondersteunen.

Zodat wij gemotiveerd blijven om door te gaan met het publiceren van het èchte nieuws wat U tot heden niet in de grote omgekochte kranten kunt lezen. En zodat wij onze humanitaire plannen verder kunnen uitrollen voor de bevolking. Wij, de Waarheidskrant, hebben het wel goed voor met de bevolking.

Wij, De Nieuwe Media, kunnen echter blijven schrijven tot we een ons wegen, maar het is nu aan de bevolking om de juiste stappen te gaan ondernemen, het is nu aan U, onze lezers en volgers!


Word lid van het Telegram kanaal VOLK WORDT WAKKER!

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal