Vertaal deze pagina naar:

DE NATTE DROOM VAN DE NIEUWE WERELD ORDE *** NWO *** IS DE CHIP IN DE HAND OF IN HET VOORHOOFD!

14-08-2023

Lees Openbaring 13 en Romeinen 13 van de Bijbel en word lid van onze Waarheidskrant!

De Pandemie was een bètatest voor de totalitaire agenda van de globalisten!

De zogenaamde "covid-pandemie" was een bètatest, uitgevoerd door ongekozen globalisten, om te zien hoe gemakkelijk het zou zijn om totalitaire controle te grijpen, onder het mom van een wereldwijde "noodsituatie", volgens de Duitse Europarlementariër Christine Anderson.

Anderson is al sinds het begin van de zogenaamde pandemie een uitgesproken criticus van de Wereldgezondheidsorganisatie, de experimentele covidale injecties en de "Great Reset" agenda van het World Economic Forum, bericht Thepeoplesvoice.

In mei vertelde Anderson het Europees Parlement: "Deze hele COVID-waanzin, deze zogenaamde pandemie, was gewoon een proefballon. Een gigantische proefballon. Waarvoor, vraagt u? Om te zien hoe ver ze konden gaan, om te zien wat ze precies moesten doen om vrije individuen in een vrije en democratische samenleving zover te krijgen dat ze ermee instemden om gedwongen te worden zich aan de regels te houden."

De Duitse politica zei dat het uiteindelijke doel "is om onze vrije en democratische samenlevingen te veranderen in totalitaire samenlevingen".

Bron: https://www.frontnieuws.com/duitse-politica-pandemie-was-een-betatest-voor-de-totalitaire-agenda-van-de-globalisten/

RECHTBANK AMSTERDAM (HOOFDVESTIGING) IS UITGESCHREVEN BIJ DE KAMER VAN KOOPHANDEL

De publiekrechtelijk rechtspersoon met de naam Rechtbank Amsterdam is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 82951462 was gevestigd op het adres Parnassusweg 280 in de woonplaats Amsterdam met de postcode 1076AV. De hoofdactiviteit van deze publiekrechtelijk rechtspersoon was ingedeeld onder Rechtspraak.

Bron: https://www.transfirm.nl/nl/organisatie/829514620000

Uitschrijvingen bij de Kamer van Koophandel geldt ook voor de belastingkantoren etc.


Word lid van het Telegram kanaal VOLK WORDT WAKKER!

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal