Vertaal deze pagina naar:

OVER JOURNALIST SONJA VAN DEN ENDE EEN VOLKSHELDIN DIE HET ECHTE NIEUWS VERKONDIGT VANUIT DE OEKRAINE!

26-07-2022
Sonja van den Ende (reporter, journalist)
Sonja van den Ende (reporter, journalist)

Over Sonja van den Ende


Journalist (reporter) Sonja van den Ende reisde vanaf half maart 2022 in vijf verschillende reizen 'embedded' naar Zuid-Oekraïne en de Donbas, waarbij de afgelopen maanden het zwaar beschadigde Marioepol bezocht. Van den Ende bekritiseerde in de Syrische oorlog reeds de 'framing' van de westerse media. De mensen in de Donbas willen onafhankelijkheid, maar als ze moeten kiezen, dan kiezen ze voor Rusland en niet voor Oekraïne.

De mainstream media leunt zwaar op informatie van de Oekraïense regering in Kiev.


Wat willen de inwoners van Oost Oekraine?


Ab Gietelink zoomde eerder in met reporter Sonja van den Ende.


INTERVIEW MET SONJA VAN DEN ENDE


De Andere Kant van het gelijk!


Daar waar de mainstream media over zwijgt,

de tv, radio en de grote kranten!

Sonja van den Ende (reporter/journalist) deed eerder een oproep aan het Nederlandse volk!


"Stop jullie criminele regering en parlement. Zij leveren wapens aan nazi's die kinderen, vrouwen en ouderen doden. Dit is geen oorlog, dit is barbaars."

"Scholen, klinieken, markten en burgers zijn het doelwit van deze criminelen. De Nederlandse regering moet direct stoppen met leveren en aftreden. De Nederlandse regering is medeplichtig aan genocide. Stop deze genocide!" benadrukte ze.

Sonja van den Ende is nu al een volksheldin!


Sonja van den Ende bezocht in juni 2022 als eerste Nederlandse journalist de Azov-staalfabriek in de Oekraïense stad Marioepol. Ze merkte op dat we hier te maken hebben met rasechte nazi's, die gefinancierd en getraind worden door het 'vrije democratische' Westen.

"Wat ik te horen en te zien kreeg en de lucht van lijken zal ik niet snel vergeten," schrijft Van den Ende op haar website. De Azov-nazi's van het Oekraïense leger hielden ouderen, bejaarden, vrouwen en kinderen gevangen in de fabriek.

De Azov-nazi's aten zelf het voedsel op en lieten een groot deel van de gevangenen, waaronder kinderen, omkomen van de honger, zegt de journalist. De lichamen van overledenen werden volgehangen met mijnen en naar buiten geslingerd, waarna ze ontploften. Daarnaast werden lichamen met mijnen in grote koelkasten gelegd, in de hoop dat ze bij ontdekking zouden exploderen.

Website Sonja van den Ende ► https://freesuriyah.eu/2022/06/15/de-geur-en-verwoesting-in-de-bevrijde-azov-staal-fabriek-in-marioepol-dpr/

De Nederlandse regering is medeplichtig aan genocide (oftewel volkerenmoord)!


Het moge duidelijk zijn dat alle Westerse regeringen medeschuldig zijn aan de gruwelijkheden die hier hebben plaatsgevonden, was het in Syrië al heel erg en de Westerse bevolking nog niet eens het "topje" van de ijsberg weten. Moet Marioepol het "keerpunt" van de Westerse criminele daden worden.

In 1945 bevrijdde de Russen Auschwitz in Polen, nu is naar mijn eigen mening zo iets als een een tweede bevrijding, het Westen verzwijgt dit. Maar dat kan niet meer. Het is te crimineel om wapens te sturen aan nazi's die burgers vermoorden, kinderen en ouden van dagen.

Website Sonja van den Ende ► https://freesuriyah.eu/2022/06/15/de-geur-en-verwoesting-in-de-bevrijde-azov-staal-fabriek-in-marioepol-dpr/

De laatste belangrijkste artikelen van de hand van Sonja van den Ende


(Geplaatst op 16 juli 2022)


HUMANITAIRE HULP

De weg naar Lysytsjansk, een verwoeste stad krijgt humanitaire hulp van de Russen!

Artikel ► https://freesuriyah.eu/2022/07/16/de-weg-naar-lysytsjansk-een-stad-verwoest-krijgt-humanitaire-hulp-van-de-russen/


(Geplaatst op 26 juli 2022)


LEVERING WAPENS AAN OEKRAINE DOOR EUROPA EN DE VS

De waarheid komt naar buiten: de speciale operatie van Rusland onthult de levering van wapens aan Oekraïne. Sinds acht jaar leveren Europa en de VS illegale wapens aan Oekraïne.

Gedurende acht jaar blijkt dat westerse landen met de hulp van de VS en NATO (EU) de strijdkrachten van Oekraïne hebben bewapend en hebben voorzien van wapens waarmee ze de burgerbevolking van Donbas hebben gedood. De "clown" president van Oekraïne vraagt elk parlement en land in de EU om hulp, "meer meer wapens" is zijn credo. Hoezo meer wapens? Al acht jaar lang gaan er wapens richting Oekraïne. De demoralisatie van het Oekraïense leger en het verslaan van bataljons zoals het Azov, die de nazi ideologie aanhangen verwoesten de Donbas vermoorden haar burgers en stort Europa in een derde wereldoorlog!

https://freesuriyah.eu/2022/07/26/de-waarheid-komt-naar-buiten-de-speciale-operatie-van-rusland-onthult-de-levering-van-wapens-aan-oekraine-sinds-acht-jaar-leveren-europa-en-de-vs-illegale-wapens-aan-oekraine/