Vertaal deze pagina naar:

OVER WIM DANKBAAR EN DE VAATSTRA ZAAK, VOLGENS DANKBAAR WERD MARIANNE VAATSTRA NIET VERMOORD DOOR BOER JASPER S.!

30-05-2023

De werkelijke dader(s) van de rituele moord op Marianne Vaatstra zit al vanaf 1999 in de doofpot, waarom toch?


Omdat er hooggeplaatsten bij betrokken zijn en er een satanische rituele moord plaatsvond in de 'Walpurigsnacht' van 30 april op 1 mei 1999.


https://nl.wikipedia.org/wiki/Walpurgisnacht_(feest)


Deze Vaatstra zaak stinkt aan alle kanten!

Het onderzoek moet daarom opnieuw gebeuren!


"Wie gelooft dat Jasper Steringa (1967) uit Oudwoude de moordenaar van Marianne was, die is overduidelijk op de verkeerde website terecht gekomen. Deze labiele Jasper is door misdadige justitiemedewerkers zodanig gehersenspoeld dat hij uiteindelijk maar heeft bekend, ook al klopt zijn bekentenis volstrekt niet met de manier waarop Marianne is vermoord.

Dat de mainstream media deze mismatch compleet negeert zou voor ieder weldenkend mens al genoeg moeten zijn om te concluderen dat hier een onschuldige zondebok in de gevangenis is gestopt om zo de deksel op deze doofpot te kunnen houden!"


Bauke Vaatstra heeft volgens Johan Oldenkamp zijn Ziel aan de duivel verkocht!

Welke rol de vader van Marianne Vaatstra zelf hierin heeft gespeeld wordt duidelijk wanneer je de onderstaande website bestudeerd. Het bovenstaande schreef Johan Oldenkamp op z'n eigen website Pateo.

https://www.pateo.nl/HTML/NL/Nieuws/Wim_Dankbaar_waarheidszoeker_of_bliksemafleider.htm

Wim Dankbaar schreef een boek over de Vaatstra zaak

Marianne Vaatstra werd op een satanische rituele wijze in nacht van 30 april op 1 mei 1999 vermoord. De waarheid hierover dient in de doofpot te blijven, zoals alle misbruikzaken in Nederland waarbij het koningshuis, topambtenaren en hooggeplaatsten zijn betrokken.

Wim Dankbaar zit al vanaf 1 februari 2023 in voorarrest (hij zit zijn straf nog niet uit).

Volgens de uitspraak van de vrouwelijke politierechter van Rechtbank Den Haag wordt Wim Dankbaar tot 10 augustus 2023 van dit jaar vastgehouden in de gevangenis, PI Alphen aan de Rijn, hetgeen hoogst merkwaardig is gezien de aanklacht tegen hem. Normaal zou iemand voor zo'n vermeend vergrijp nog geen maand vastgehouden kunnen worden.

De ten laste legging is omdat Wim Dankbaar de advocaat van de veroordeelde Jasper S. lastig gevallen zou hebben. Wim Dankbaar blijft volhouden dat iemand anders de dader is en dat het OM bepaalde belangrijke getuigen hebben weggemoffeld naar het buitenland.


Wim Dankbaar heeft gelijk dat Jasper S. niet de dader is, maar wie dan wel?

Volgens de reeds gedane onderzoeken heeft Wim Dankbaar gelijk, dat Jasper S. niet de dader is Daarom zit Dankbaar nu vast, uit voorzorg dat de waarheid naar buiten gaat komen over Jasper S. Het is erg belangrijk dat alle onderzoekers zich nu gaan verbinden en zich gaan storten op deze Vaatstra doofpotzaak.

Beluister de onderstaande video!

Zeer belangrijke video om te beluisteren met in beeld Wim Dankbaar en Micha Kat, die momenteel beide in de gevangenis zitten, is dat toeval? Beluister de hele video en bekijk en beluister de laatste minuten van de video nog een keer extra wat de rechercheurs zeggen bij hun afscheid.

Luister ook goed naar het nawoord van Micha Kat.

Tip: Je moet met een ander oor gaan luisteren om te begrijpen wat er door de politierechercheurs werkelijk wordt gezegd en wat door hen wordt beweerd, draai die beweringen eens om!


Een zeer bizarre confrontatie met politierechercheurs!

De bizarre confrontatie tussen 'onderzoeksjournalist' Micha Kat, privéspeurneus'' Wim Dankbaar en 2 rechercheurs die de Vaatstra moordzaak serieus onderzochten. Volgens Kat en Dankbaar zijn politie en justitie betrokken bij een complot, waarbij de daders om politieke redenen bescherming zouden krijgen. Dit baseren zij op diverse getuigenverklaringen en complotverhalen die zij tijdens hun onderzoek zijn tegengekomen.


Volgens de rechercheurs zijn Dankbaar en Kat stakkers!?

Let op! Dankbaar en Kat werden zo weggezet door de rechercheurs om hen te demoniseren. Met het valselijk vaststellen van het DNA profiel en de onjuiste bekentenis van Jasper S. lijkt er voor eeuwig een einde gekomen aan de discussie wie Marianne Vaatstra om het leven gebracht heeft.


Wat zijn de namen van de twee rechercheurs?

De twee rechercheurs dienen vervolgd te worden voor het beschermen van de rechterlijke macht en het verkondigen van leugens, om de Vaatstra zaak bewust in de doofpot te houden.


Oproep aan de bevolking en alle onderzoekers

Wij doen een oproep aan de bevolking om de echte daders in beeld te krijgen, waarbij hooggeplaatsten zijn betrokken. Daarom is deze Vaatstra zaak in de doofpot beland. Ga ook onderzoek doen of ga ons steunen, zodra wij verder onderzoek kunnen blijven doen naar de Waarheid zoals die is.


Deze Vaatstra zaak moet worden opgelost!

En zal door ons allen worden opgelost, zo God wil zal gaan geschieden!

Er gaat Gerechtigheid komen in Nederland en heel de wereld voor alle slachtoffers die beestachtig zijn verkracht en satanisch ritueel zijn vermoord.


Doe ook onderzoek en bestudeer de onderstaande website!

https://stopworldcontrol.com/nl/ritueel/