Vertaal deze pagina naar:

PETER DE KONING EEN BESCHEIDEN HOUTKUNSTENAAR UIT STEENBERGEN MET EEN KRITISCHE BLIK OP DE WAARHEIDSKRANT VAN DE NIEUWE MEDIA

07-08-2022
Deze foto van Peter de Koning is gemaakt door Rudy Jansen.
Deze foto van Peter de Koning is gemaakt door Rudy Jansen.

De bevolking is jarenlang verschrikkelijk voorgelogen door Staat en Kerk, Peter de Koning is daar ook een slachtoffer van, ook al heeft hij dat (nog) niet door!


Peter de Koning is ervan overtuigd dat Nederland een geldige grondwet heeft.


De grondwet werd ongeldig toen Wilhelmina en de regering op 13 mei 1940 naar Engeland vluchtte (zie Artikel 21) ► https://www.denederlandsegrondwet.nl/9353000/1/j9vvkl1oucfq6v2/vi7jjhgtbqz5


Om in de wereld van het huidige rechtssysteem inzicht te krijgen dient U eerst inzicht te krijgen in de vrijmetselarij, de monopolisten, de 13 satanische bloedlijnen, het nep koningshuis en het ongeldig raken van de grondwet op 13 mei 1940, toen Wilhelmina met haar regering naar Engeland vluchtte.

En dit is nog maar het topje van de ijsberg waar U inzicht in dient te krijgen beste mensen. De tijd die nu gaat komen heet de Great Awakening en niet voor niets.

Er gaan vele schellen van onze ogen vallen, ook bij Peter de Koning, mits hij er voor open staat. Er zijn veel mensen die nu liever hun hoofd in het zand steken, omdat de waarheid pijn doet. Ontwaken is niet fijn, omdat je dan pas gaat beseffen dat je jarenlang bent voorgelogen.

Wij, de redactie van de Waarheidskrant, adviseren Peter de Koning zich bezig te houden met het maken van houten tafels, dat doet hij mooi en goed.

Tip: Stuur Peter de Koning een berichtje wanneer U een houten tafel nodig heeft, dan verkoopt hij houten tafels in plaats van een hoop onzinpraat middels zijn video's.

Link account Facebook ► https://www.facebook.com/peter.dekoning.79


Peter de Koning moet stoppen om mensen als leugenaar neer te zetten, zie Steenbergen in Debat

Er is een domme massa gecreëerd volgens Robin de Ruiter!


Peter de Koning is daar een schoolvoorbeeld van, hoewel hij slim denkt te zijn.

Beluister de onderstaande video van zijn commentaar op ons artikel en oordeel zelf.

Hieronder staat het artikel wat wij eerder schreven over Peter de Koning.

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/peter-de-koning-uit-steenbergen-mag-zijn-excuses-aanbieden-aan-youri-plate-en-vele-anderen/

Ons advies aan Peter de Koning en U als lezer van onze Waarheidskrant is de onderstaande artikelen eens door te lezen en de video's te beluisteren.


Succes en Sterkte met Uw ontwakingsproces!

Mark Rutte is een hoge vrijmetselaar!


Rutte zei eerder dat hij het boek COVID-19: 'The Great Reset' van Klaus Schwab niet gelezen had.  Zeker is echter dat hij er meer dan bekend mee is. In december 2020 nam Rutte lovend de 'Great Reset' term 'Build Back Better' in de mond. Build Back Better (BBB), nadat eerst alles gesloopt is wel te verstaan.

Gideon van Meijeren (FvD) ontmaskerde Mark Rutte eerder als een doortrapte leugenaar.

https://dissident.one/2021/07/14/16353/

Lees dit artikel om meer te begrijpen welke rol Mark Rutte speelt in Nederland ► https://niburu.co/het-complot/13834-mark-rutte-is-lid-van-machtige-vrijmetselaarsloge-update

36 Super Loges controleren een aantal belangrijke evenementen en instituten. Ze noemen dit para loges zoals bijvoorbeeld de Bilderberg Conferentie, Bohemian Grove Club, Fabian Society, Pilgrims Society, Round Table, Royal Institute of International Affairs, Council of Foreign Relations, Trilaterale Commissie, Tavistock, Groep van 30, Skull and Bones enz.

De 36 Super Loges zijn weer onderverdeeld in twee ogenschijnlijke "tegenstrijdige" kampen, de democratische en de niet democratische.

Lees ook dit artikel ► https://stopworldcontrol.com/nl/

De 13 satanische bloedlijnen regeren de wereld


De Nederlans/Spaanse historicus en theoloog Robin de Ruiter heeft verschillende belangrijke boeken uitgebracht als 'De 13 Satanische Bloedlijnen', de oorzaak van veel Ellende en Kwaad op Aarde', (co-auteur Fritz Springmeier) - 'De Protocollen van de Wijzen van Sion Ontsluierd' - 'De Verborgen Macht achter de Jehovah's Getuigen' - 'De Vermoorde Onschuld van Slobodan Milosevic'.

Wat gaat de toekomst ons brengen? Slaapt gij nog?


Wanneer U het boek van Robin de Ruiter wilt bestellen van de Trilogie de 13 satanische bloedlijnen kunt U de onderstaande link aanklikken.

https://www.gospel.nl/tetralogie-robin-de-ruiter.html?channable=01eab26964003134353230330e&gclid=EAIaIQobChMI7Y2p79W0-QIVTAIGAB3wcQjBEAQYASABEgLTi_D_BwEDe onderstaande video brengt heel veel licht in de duisternis!

(Het is al een oudere video, maar brengt heel veel inzicht bij diegenen die nog niet zijn ontwaakt.)


Link video ► https://youtu.be/DQivgFZa-KA

Tip: Lees ook de reacties onder deze video, klik de bovenstaande link aan.

Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges


Dit boek is een uniek boekwerk met de hedendaagse politiek als herkenbaar thema. Het omvat nooit eerder gepubliceerde onbekende informatie, waartoe slechts een enkeling toegang heeft. De informatie is afkomstig van vijf hoge politici. Onder anderen Jacques Attali (adviseur van de voormalige Franse presidenten Mitterrand en Hollande) en de Amerikaanse politicus Zbigniew Brzezinski, de nationale veiligheidsadviseur van verschillende Amerikaanse presidenten. Onder het oppervlak van de officiële wereldpolitiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af. Alle wereldbeslissingen, of het nu gaat om vluchtelingen, militaire missie´s, oorlogen, economische programma's of wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ´ultrageheime´ transnationale vrijmetselaarsloges, waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben. De superloges staan onder supervisie van een elitaire globale elite die gevormd wordt door zeer exclusieve familie-dynastieën.

Hun einddoel is een superstaat ofwel een technocratische werelddictatuur die ´vriendelijk´ de 'Nieuwe Wereldorde´ wordt genoemd.

Denk en handel in oplossingen beste mensen!


En ja, die zijn er legio, het is een kwestie van doen!

Begin met de start van humanitaire projecten voor de bevolking.

En ga met gelijkgestemden in Uw gemeente in gesprek.


Pioniers zijn nu bezig om Vrije energie te verkrijgen, iets wat in de tijd van Tartaria heel gewoon was. "Onze" geschiedenis is een leugen. De parasieten willen daarom niet dat de mensheid weet heeft van de ware geschiedenis.

We gaan gelukkig steeds meer begrijpen.

Video ► https://www.bitchute.com/video/63cnPsZ9OAqx/OVER TARTARIA


De vorige wereldwijde beschaving (vaak aangeduid met Tartarië of Tartaria) werd na een wereldwijde genocide vanaf ongeveer het midden van de negentiende eeuw (1850) vervangen door de "huidige beschaving".

De start van de "huidige beschaving" vond voor de "landen" op aarde niet in dezelfde periode plaats. De "huidige beschaving" begon met de "industriële revolutie" in West-Europa. Blijkbaar hadden de huidige machthebbers West-Europa gekozen om zich te vestigen. Om deze reden had volgens de officiële geschiedenis het Verenigd Koninkrijk een groot deel van de aarde gekoloniseerd, maar ook andere West-Europese landen, zoals Nederland, België, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië hadden volgens de officiële geschiedenis hun aandeel in het koloniseren van gebieden op aarde.

Bron ► https://deloonslaaf.com/2021/01/24/onze-geschiedenis-is-een-leugen-deel-11/#more-3910
-
De uitnodigingslink van TARTARIA NEDERLAND + WERELD (kanaal) staat hieronder.

Word lid en onderzoek mee ► https://t.me/+j0XCdCHz-x9mNjM0