Vertaal deze pagina naar:

PETER DE KONING UIT STEENBERGEN MAG ZIJN EXCUSES AANBIEDEN AAN YOURI PLATE EN VELE ANDEREN!

04-08-2022

Peter de Koning wordt een kontelikker genoemd en maakte eerder Youri Plate belachelijk die de Waarheid ontdekt heeft van het onrechtmatige rechtssysteem in Nederland.

Peter de Koning maakte eerder in zijn eigen video's andere Waarheidsvinders belachelijk die op zoek zijn naar de waarheden over ons aardse bestaan. 

Op de tijdlijn van z'n Facebookaccount omschrijft Peter de Koning zichzelf als:

"Een bescheiden houtkunstenaar uit Steenbergen met kritische blik".

Peter verliet als 14-jarige de school volgens een insider.

https://www.facebook.com/peter.dekoning.79

Onze Waarheidskrant gaat deze keer Peter de Koning uit Steenbergen in het Licht zetten, zodat Peter de Koning eens kan gaan nadenken wat de twee mannen (Vladimir Hornicek en Martijn Smit) in de onderstaande video hem hebben proberen duidelijk te maken.

Volgens de twee mannen is Peter de Koning een cabalmannetje en neemt hij ook opdrachten van hen aan om werk uit te voeren, waarmee Peter de Koning zijn brood verdiend. Ook vermeende gemeentebelangen worden aangehaald met betrekking tot de dochter van Peter de Koning.

Eerder werke Peter de Koning samen met de twee mannen (Vladimir Hornicek en Martijn Smit) die de onderstaande video over Peter de Konig maakten. Echter die samenwerking is gestopt vanwege onderlinge meningsverschillen. Wanneer U de onderstaande video beluistert zult U snel ontdekken waarom de samenwerking is beëindigd tussen deze drie mannen.

Oordeel zelf en beluister de onderstaande video over Peter de Koning.

Dank aan de twee heren die de moeite namen om Peter de Koning in het Licht te zetten.

In afwachting van Petertje tv (wordt vervolgd).

Ons advies van onze redactie:


Peter de Koning, ga vanaf nu goede keuzes maken en ga opnieuw Uw huiswerk doen.

En biedt openlijk in een eigen vlog (video) Uw excuses aan deze twee heren (Vladimir Hornicek en Martijn Smit) en Youri Plate. Zoniet, zullen wij nogmaals een artikel aan U wijden.

Het grote geheim en dubbele agenda's in Steenbergen

Vragen aan de Gemeenteraad Steenbergen

Ons volgende artikel over Steenbergen gaan wij wijden aan burgemeester Ruud van den Belt van de gemeente Steenbergen - stay tuned!

Burgemeester Ruud van den Belt, Steenbergen.


Wie weet welke graad Vrijmetselaar deze burgemeester is?

Die mag ons mailen!

Dank U wel.

GROTE MISLEIDING

Er is een grote misleiding in het rechtssysteem, een rechter is geen rechter!

Het rechtssysteem in Nederland is een verzameling van slavernij regels (afkomstig van de (r)overheid) die het recht in Nederland over de burgers hebben overgenomen. De fake rechtspraak speelt een grote rol in het kromme rechtssysteem in Nederland. De kromme rechtspraak in Nederland is verdeeld in drie overheidsinstanties, waaronder de fake rechtbank.

Alleen de fake koning Willem-Alexander blijkt een souverein mens te zijn van vlees en bloed. Van de koning is geen natuurlijke persoon gemaakt, hij is niet ingeschreven in de GAB en is niet belastingplichtig.

Willem-Alexander is koning bij de gratie Gods.

Welke God? Lucifer? De Duivel?


Willem-Alexander is een nep koning!


Prinses Juliana is een geruilde baby, daarom is Willem-Alexander een nep koning.


De babyruil van 1909


In de achtste aflevering van de O-show wordt getoond dat de Nederlandse "koningin" Wilhelmina de Ranitz (1880 - 1962) op vrijdag 30 april 1909 beviel van een meisje met het syndroom van Down. Maar 's nachts werd dit 'mongooltje' snel omgeruild voor een geheel gezond meisje, dat kort daarvoor in de buurt was geboren. In tegenstelling tot het burgermeisje Juliana was de echte Nederlandse "kroonprinses" dus 'niet helemaal goed', en ging verder door het leven als Klaartje van der Grift uit Baarn.

Dit alles is door de echte familie van Juliana bevestigd.