Vertaal deze pagina naar:

PETER DE KONING UIT STEENBERGEN KWAM WEER EENS IN HET NIEUWS EN IS INMIDDELS OOK EEN PUBLIEK FIGUUR GEWORDEN IN NEDERLAND!

20-11-2022

Op Facebook is er een enorm gevecht uitgebroken over Waarheden en Leugens!


Wappies en Complotdenkers onderzoeken de Waarheid van ons aardse bestaan en de Waarheid over de werkelijk geschiedenis, want ook daar is enorm over gelogen. Ondertussen hebben de Wappies vele leugens ontdekt over ons aardse bestaan en vele doofpotten ontdekt die Nederland rijk is.

Onder andere de MH17 doofpot, de Koninklijke doofpot en de Demmink doofpot.

Hieronder ziet U Peter de Koning in beeld. Peter de Koning houdt zich bezig met Wappies en de gemeente Steenbergen.  Hoe gaat dit eindigen? De gemoederen lopen soms erg hoog op.


Tip: Luister, kijk en oordeel zelf en doe ook onderzoek naar de vele doofpotten in Nederland!

Inmiddels heeft Peter de Koning de onderstaande video verwijderd of op prive gezet.

Peter de Koning maakte hierin veel onjuiste aannames over Vladimir, wat als smaad en laster opgepakt kon worden. Misschien heeft Peter de Koning toch eieren gekozen voor zijn geld.

(Deze video is niet meer online ► https://youtu.be/WrbjqsbqF7c)

Soms slaat Peter de Koning enorm de plank mis...


Uiteindelijk strijden we (de bevolking) allemaal tegen het gespuis (criminelen en maffia) die het slavensysteem hanteren en uitvoeren in Nederland en de rest van de wereld, niet beseffende dat burgemeesters en wethouders hun handlangers (huurlingen) en uitvoerders daarvan zijn, die de idiote regels en absurde wetten van het corrupte regiem in Nederland uitvoeren en de corrupte regering mede in stand houden.

Hopelijk vallen deze kwartjes bij Peter de Koning ook een keer!

Dat hij gaat begrijpen hoe de macht achter de schermen is opgebouwd. De Staat der Nederlanden is een ANBI instelling en staat als bedrijf ingeschreven bij Dun & Bradstreet in Washington D.C. Dat is ook de reden dat Youri Plate nu bezig is om de betaalde gelden door de bevolking terug te vorderen bij de Belastingdienst.

Zie ► https://youriplate.nl/


We leven in 2022 nu...


De Wappie en Complottheorieën hebben zich inmiddels bewaarheid!


Andere Waarheden en Leugens!