Vertaal deze pagina naar:

<< HET MOMENT VAN DE WAARHEID IN HET MH17-PROCES - DE NEDERLANDSE WAARHEID >>

19-11-2022

Er is iets wat Rutte, omgekochte/gechanteerde rechters en handlangers graag willen verdoezelen:

De Waarheid over vlucht MH17


En de relatie met vlucht MH370, daarover later meer...


Gelukkig zijn er veel mensen die nog steeds onderzoek doen om de onderste steen WEL boven te laten komen over vlucht MH17 op 17-07-2014. Want Mark Rutte lukt het nog steeds niet.

Of Rutte en consorten weten het maar al te goed en stoppen al het bewijsmateriaal in de doofpot, deze versie geloven wij eerder, zoals dat eerder ook al gebeurde met de beruchte Demmink doofpot.

Echter zijn er reeds onherstelbare cruciale fouten gemaakt in het showproces door rechter Hendrik Steenhuis. Bestudeer dit artikel goed, dan gaat U het zelf ook ontdekken.

U zult zelf ook onderzoek moeten gaan doen en moeten leren om niet zomaar alles klakkeloos aan te nemen, ook niet wat wij schrijven. Doe zelf ook onderzoek, dan gaat U zelf ook ontdekken hoe U jarenlang bent voorgelogen door de (r)overheid en het onder-wijs.

MH17 PROCES

NEDERLANDSE RECHTER HENDRIK STEENHUIS WIJST ZICHZELF EN HET PROCES MET EERSTE VERMELDING VOOR DE RECHTBANK VAN NIET-ONTVANKELIJK BEWIJS VAN AUTOPSIE BEWIJZEN DAARVAN GEEN RUSSISCHE BUK-RAKET AAN


Door John Helmer, Moskou 

@bears_with


Voor het eerst sinds de Nederlandse regering is begonnen met de vervolging van de Russische regering voor de vernietiging van Malaysia Airlines-vlucht MH17 en de moord op de 298 passagiers en bemanningsleden aan boord, heeft de rechtbank gehoord wat de voorzitter van de rechtbank, Hendrik Steenhuis, heeft beschreven als autopsie en post-mortem bewijs van de lichamen die zijn teruggevonden op de plaats van de crash van het vliegtuig in Oost-Oekraïne.

Voor het eerst heeft Steenhuis een gescripte versie voorgelezen van wat hij als toelaatbaar bewijsmateriaal van de lichamen beschouwt, hoewel het proces van dit bewijsmateriaal nog maar net is begonnen.

En voor de eerste keer - zonder te laten zien dat hij begrepen heeft wat hij heeft onthuld - bevestigt Steenhuis dat slechts één granaatscherf dat identificeerbaar is met het vermeende moordwapen, een BUK-raket van Russische makelij, is ontdekt door de Nederlandse forensische teams, pathologen, politieagenten, officieren van justitie en onderzoeksrechters die sinds de crash op 17 juli 2014 aan dit bewijs hebben gewerkt.

Als Steenhuis de waarheid vertelt over dit ene vlinderdasvormige stuk granaatscherven van een raketkop, heeft een ander kubusvormig stuk granaatscherven verdwenen uit de cockpit lichamen, plus een extra vlinderdas en een kubus naar verluidt gevonden in het frame van de cockpit en gefotografeerd door de Onderzoeksraad voor Veiligheid in oktober 2015.


Dit ene stuk metaal is door Steenhuis als bewijs toegelaten zonder enige bewakingsketen die het beschermde tegen de Oekraïense veiligheidsdienst (SBU) sinds de SBU toezicht hield op autopsies van dezelfde lichamen in Kharkiv in juli 2014, alvorens ze naar Nederland te sturen.

Dat is één stuk metaal van de 2.600 vlinderdasvormen en nog eens 2.600 kubusvormen in de BUK-raketkop waarvan Steenhuis nu heeft bepaald dat dit ene stukje metaal van de BUK-raketkop afkomstig de misdaad heeft gepleegd.

Voor de Nederlandse rechter staat dit buiten redelijke twijfel.

Hiermee maakte rechter Hendrik Steenhuis een cruciale fout in het showproces!


Steenhuis begon de tweede dag van wat hij het proces noemt over de gegrondheid van de Nederlandse aanklachten tegen drie Russische officieren en een Oekraïener met een gedetailleerde samenvatting van het bewijsmateriaal dat hij in de procedure aanvaardt.

De Anglo-Amerikaanse praktijk is het omgekeerde. In een Britse of Amerikaanse rechtbank presenteert de rechter zijn samenvatting van het bewijs dat hij accepteert aan het einde van het proces - nadat het bewijs is gepresenteerd, vervolgens getoetst door aanklagers en advocaten van de verdediging in direct en kruisverhoor van getuigen, experts , en de verdachte.

In het MH17-proces gisteren, 8 juni 2021, begon Steenhuis met een 10 minuten durend recital van autopsie en post-mortem bewijs verzameld, zegt hij, van de lichamen van passagiers en cockpitbemanning op een Nederlandse militaire basis nadat ze vanuit de Oekraïne waren overgevlogen. . Luister hier naar de gearchiveerde opname van Steenhuis die voorleest, Min 37:45 tot 47:20.

Steenhuis somde de autopsie- en postmortale technologieën op die de Nederlanders gebruikten, waaronder de niet-invasieve CT-scan en de röntgenfoto. Volgens de rechter werd ook invasieve dissectie toegepast voor geselecteerde lichamen van de bemanning. Foto's van het apparaat dat de Nederlanders gebruikten werden getoond in de rechtszaal om Min 41:02-41:19.


Om Min 42:16 geeft Steenhuis de cruciale bekentenis dat er met de lichamen is geknoeid door de Oekraïense autoriteiten!


Volgens Steenhuis is een aantal lichamen door de Nederlanders onderworpen aan "inspectie via nader invasief onderzoek onder meer met die lichamen die in Oekraïne autopsie hadden ondergaan". Om hoeveel lichamen het ging, zei Steenhuis niet; wat hun namen waren en hun plaats in het vliegtuig; wat de Oekraïners hadden gedaan tijdens hun "post-mortemonderzoeken"; en wat de speciale Nederlandse politie die naar verluidt de lichamen bewaakte voor en na de Oekraïense "post-mortems" had gedaan om de introductie van metaal en het vervalsen van forensische gegevens te voorkomen.

Begin hier voor het volledige verslag van het vermeende vlinderdasbewijs in de MH17-zaak.
Lees dit voor het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid en telling van raketscherven.
Liane Theurkauf heeft de enige gedrukte catalogus en recensie geleverd van alle autopsie en post-mortem bewijsmateriaal in de MH17-zaak, met speciale aandacht voor de piloot, de eerste officier en de purser in de cockpit, en twee bemanningsleden, waaronder de piloot van Team B. zittend in de eersteklas kast achter de kuip. Lees Theuerkaufs "Het lot van de cockpitbemanning", hoofdstuk 2 in het boek hier.

Links: het enige gedrukte boek met het volledige forensische bewijs, het aantoonbare bewijs en de Oekraïense verzinsels. Rechts: Foto's van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVB) van de vlinderdas en de kubusvormige granaatscherven die afkomstig zouden zijn van het moordwapen, een kernkop van de BUK-raket. Lees dit voor meer informatie over het type granaatscherven voor BUK-raketkoptypes. Voor het DSB-rapport van oktober 2015, klik om te openen. Deskundig bewijs dat in Moskou is gepubliceerd, heeft twijfel doen rijzen over de vermeende bron van de kernkop van de twee vlinderdasjes die door de DSB worden getoond vanwege verschillen in gewicht en massa.

Op 8 juni las Steenhuis zijn uitspraak voor dat op de militaire basis in Hilversum "autopsie was [sic] uitgevoerd op vijf leden van de bemanning - twee kapiteins, een eerste officier en twee leden van het cabinepersoneel" [Min 44:38]. Steenhuis' gebruik van de enkelvoudsvorm was misleidend. Hij suggereerde dat de Hilversumse autopsie op de vijf bemanningsleden de eerste autopsie was voor deze bemanningsleden, en dus de enige bron van het bewijs dat nu beschikbaar is voor de rechtbank. Dit is onjuist - Steenhuis weet ofwel dat het onjuist is, of is niet in staat te weten welk bewijsmateriaal van de lichamen van de bemanning beschikbaar is.

In het verslag van Theuerkauf werd eerst een gedetailleerd logboek van lichaamswonden voor de cockpitbemanning opgesteld, inclusief bewijs van granaatscherven, in het Kalinin-mortuarium in Donetsk, dat werd geleid door functionarissen van de Donetsk People's Republic (DPR), waaronder de chef van het Donetsk-mortuarium, Dmitry Kalasjnikov. In de veronderstelling dat het bewijs van de cockpitbemanning later zou kunnen worden vervalst, is dit logboek bewaard gebleven en ook openbaar gemaakt. Het is genegeerd door de Nederlandse aanklagers; door Steenhuis; en ook door de Nederlandse advocaten die de Russische beklaagde vertegenwoordigen in de rechtbank, luitenant-kolonel (gepensioneerd) Oleg Pulatov. Kalashnikov is niet verhoord door de Nederlandse onderzoeksrechters, noch door de advocaten van de verdediging.

Nadat een team van Maleisische functionarissen DPR-functionarissen had ontmoet en Nederlandse en andere Europese functionarissen waren gevolgd, werden de lichamen per trein uit de DPR naar het door Kiev gecontroleerde gebied gebracht. De lichamen werden vervolgens uitgeladen; verwijderd uit hun lijkzakken en identificatielabels opgesteld door de DPR; en nieuwe procedures uitgevoerd door Oekraïense pathologen onder observatie van Nederlandse en Australische speciale eenheden. Röntgenfoto's en andere autopsieprocedures vonden plaats voordat de lichamen weer werden verzegeld. Een regeringswoordvoerder van Kiev kondigde aan: "We hebben alles in Kharkiv, experts van internationale organisaties en van Oekraïne. Ze hebben alle faciliteiten klaarstaan ​​voor al het forensisch onderzoek."

Overlijdensakten werden ondertekend door Oekraïense functionarissen en later aan de Nederlanders overhandigd, waarvan sommige de lichamen vergezelden toen ze van Charkov naar Hilversum werden gevlogen; wat later.

Theuerkauf concludeerde: "Er is in het MH17-proces geen melding gemaakt van de röntgenfoto's van de lichamen van de cockpitbemanning die in Kharkiv zijn gemaakt. Dit detail is om twee redenen cruciaal. Ofwel zijn de röntgenfoto's bewaard gebleven door de Oekraïners en Nederlanders, maar tonen ze niet de kenmerkende granaatscherven van het vermeende wapen voor de aanval op het vliegtuig, en worden de röntgenfoto's om die reden onderdrukt. Of anders ontbreekt het bewijs op de röntgenfoto en werd de bewakingsketen voor het bewijs van de cockpitbemanning verbroken bij Kharkiv - een tweede breuk in dezelfde keten. Als het eerste de waarheid is, hebben de Nederlandse aanklagers gelogen over wat het bewijs bewijst."

"Als het tweede de waarheid is, zijn de beweringen van de aanklager over het bewijs van granaatscherven wettelijk niet-ontvankelijk."

In zijn uitspraak van 8 juni 2021 gaf Steenhuis het ontoelaatbare toe.

Hij verborg de verbroken bewakingsketen in Donetsk en Kharkiv; en door Kiev pathologen, Nederlandse en Australische politie. Steenhuis onderschreef ook het bewijs van een stuk vlinderdasgranaatscherven van een kernkop waarvan de vermeende ontploffing 2.599 andere vlinderdasstukken heeft vrijgegeven die volledig zijn verdwenen.

Bron ► https://johnhelmer.net/mh17-trial-dutch-judge-hendrik-steenhuis-discredits-himself-and-the-trial-with-first-mention-in-court-of-inadmissible-autopsy-evidence-proving-nonethless-no-russian-buk-missile/

Rechter Hendrik Steenhuis maakte een cruciale fout in het showproces!
Rechter Hendrik Steenhuis maakte een cruciale fout in het showproces!

The Lie That Shot Down MH17


Het eerste gepubliceerde onderzoek naar het lot van vlucht MH17 van Malaysia Airlines, neergeschoten boven Oekraïne op 17 juli 2014, bewijst dat de Nederlandse regering een showproces voert, met Nederlandse rechters, openbare aanklagers, advocaten en politie die dienen als soldaten in het regime van Kiev en de NAVO-oorlog tegen Rusland.

<< Follow the Money >>


Ze verdienen stuk voor stuk meer geld dan voordat MH17 werd neergeschoten: 35 miljoen euro meer voor de rechters; 13 miljoen euro meer voor de aanklagers; € 221 miljoen voor de politie.

Een encyclopedisch verslag van het knoeien met Oekraïens bewijsmateriaal, het vervalsen van Amerikaanse satellietfoto's en getuigen die onder marteling en omkoping van de Oekraïense veiligheidsdienst liggen om aan te tonen dat de beschuldigde Russen geen zaak hebben om te antwoorden; dat de schuldige uitspraak van de rechter van tevoren is vervalst en dat de advocaten van de verdediging van de Russische beschuldigde nu de rechtbank moeten verlaten.

Deel I, The Dead Talk Back; Deel II, Dubbel Nederlands; en deel III, The Standard of Proof, ontrafelen de Nederlandse leugens die, zoals hoofdstuk 2 voor het eerst laat zien, begonnen vanaf het moment dat het wrak van het vliegtuig en de lichamen van de 298 inzittenden de grond raakten.

Deel IV, The Trial, onthult de show in een proces dat te onwettig is om te worden opgevoerd in een Britse of Amerikaanse rechtbank.

Boek ► https://www.amazon.com/dp/B08KH71XYL/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=john+helmer%2C+the+lie+that+shot+down&qid=1601575119&sr=8-1&asin=B08KH71XYL&revisionId=d09c500e&format=1&depth=1


*** Ooggetuigen deden een zeer belangrijke ontdekking op de crash-site van vlucht MH17 ***


Op de zogenaamde plek van de neerstorting van de MH17 waren geen wrakstukken te zien van de MH17. Wat de ooggetuigen wel zagen waren de wrakstukken van vlucht MH370.

Ra ra...

Ga ook onderzoek doen en bekijk de onderstaande video.


OVER VLUCHT MH370


Vlucht MH370 is mysterieus verdwenen op 8 maart 2014 met 4 van de 5 patenthouders van de chip. Na de verdwijning verdween de 5e met de buit. Beweerd wordt dat de lichamen van vlucht MH370 ontdaan werden van hun organen, net als de lichamen van vlucht MH17.

Na de doodverklaring van de andere vier patenthouders, die als passagier meevlogen met vlucht MH370, bracht het Jacob Rothschild miljoenen. Hij is nu 'soal' patenthouder van de chip, zoals ze dat noemen. Hij was de enige die NIET aan boord was als patenthouder, dus nu zijn de patenten van Jacob Rothschild.


Doe ook onderzoek, informeer Uzelf!


En ondersteun diegenen die onderzoek doen.

En U erover berichten.