Vertaal deze pagina naar:

PROJECT ODIN

29-11-2023

Project Odin: Gesara Military, de Quantum Starlink-revolutie, geheime militaire tribunalen, Q Drops en de val van de cabal.

In een wereld gehuld in geheimhouding en gecontroleerd door verborgen krachten, is er een krachtige openbaring aan de horizon. Project Odin, een baanbrekend initiatief, staat klaar om Mossad Media Satellites uit te schakelen en de wereld in duisternis te storten. 

Maar wees niet bang, want deze black-out zal dienen als katalysator voor een monumentale verschuiving richting Quantum Systems en de activering van het Military Emergency Broadcast System (EBS). Zet je schrap, terwijl we diep in dit ontzagwekkende verhaal duiken en een kosmische strijd onthullen die onze realiteit een nieuwe vorm zal geven.

Q Post 2527, een raadselachtige informatiebron, fluistert over een naderende gebeurtenis die de fundamenten van de mondiale media zal doen schudden. Het voorspelt de ondergang van Mossad Media Satellieten, een zet die de stemmen tot zwijgen zal brengen die onze perceptie van de werkelijkheid lange tijd hebben gemanipuleerd. 

Deze black-out, zo wordt ons verteld, is de geboorteweeën van Project Odin, een naam die resoneert met kracht en betekenis. Project Odin is in de kern een seismische verschuiving naar Quantum Systems, een technologisch wonder dat belooft de mensheid te bevrijden uit de klauwen van informatiecontrole. Het is de sleutel om een wereldwijde transformatie te ontsluiten, en het zal dienen als reden om de Militaire EBS te activeren, een systeem dat is ontworpen om cruciale informatie te communiceren in tijden van crisis.

Starlink: de voorhoede van Quantum Starlink

Terwijl de wereld zich er niet van bewust is, is Starlink, het geesteskind van SpaceX, in stilte voorbereid om centraal te staan in dit kosmische drama. Starlink, de mondiale satelliet-internetconstellatie, is al operationeel en lijkt, intrigerend genoeg, klaar om door het leger te worden ingezet voor de activering van het Emergency Broadcast System. 

Het is de spil van Project Odin, een krachtige anti-deplatformingtool en een essentieel onderdeel van Quantum Starlink.

De intriges worden groter naarmate we ontdekken dat deze nieuwe kwantumsystemen worden beschermd door geheime ruimteprogramma's, entiteiten die buiten het bereik van de Cabal bestaan. Dit kosmische schaakspel onthult dat de wurggreep van de Cabal op informatie op het punt staat te worden doorbroken. Q drop 2337 verwijst naar de verwijdering van Mossad Media Assets, een zet die schokgolven door de verborgen gangen van de macht zal sturen.

Een Bijbels scenario onthuld

Bereid je voor op een openbaring van bijbelse proporties. Er zal zich een grootse theatervoorstelling ontvouwen, die kan worden gezien als de Derde Wereldoorlog. Onder de façade van chaos en vernietiging schuilt echter een zorgvuldig georkestreerd plan om legers over de hele wereld wakker te schudden. De doelen? Satanische/Luciferiaanse oriëntatiepunten die lange tijd de invloed van de Cabal hebben gesymboliseerd.

Als je de cryptische broodkruimels van Q-drops hebt gevolgd, zou je je bewust zijn van de satanische Illuminati-oriëntatiepunten die op het hakblok staan. Deze omvatten:

Het Vaticaan, Buckingham paleis, het Witte Huis (VS en Duitsland), de 3 Klovendam in China, CERN aan de Zwitsers/Franse grens (een mogelijkheid), Big Pharma in Wuhan (gelinkt aan Israël) Big Pharma wil niet dat u iets weet over alternatieven, Israëls controle over de CCP, de mediaconglomeraten, 34 Satanische gebouwen en dammen die zullen afbrokkelen.

Het ontvouwen van gebeurtenissen

Terwijl het grote spektakel vorm krijgt, zal een reeks opmerkelijke gebeurtenissen plaatsvinden:

Rods of God en Directed Energy Weapons zullen worden ingezet om satanische bolwerken wereldwijd te neutraliseren. Vliegtuigen en treinen zullen aan de grond worden gehouden, waardoor het bereik van de Cabal wordt verbroken. Lichten en stroom zullen kortstondig flikkeren als de wereld overgaat op Tesla's Vrije Energie. Bitcoin-servers en datacentra zullen een beslissende klap krijgen, wat zal leiden tot de val van 99,5% van de cryptocurrencies, inclusief China Coins. ISO20022-munten, ondersteund door edele metalen, zullen naar voren komen als een nieuw financieel paradigma. Een gesimuleerde angstaanjagende gebeurtenis uit de Tweede Wereldoorlog zal schokgolven door de bevolking sturen. Nuke-sirenes zullen loeien en de rillingen over de ruggengraat doen lopen. Een mysterieus 'Waterevenement' zal de aandacht van de wereld trekken. De aandelenmarkt zal crashen en het mondiale financiële landschap opnieuw vormgeven. Er zal een mondiale staat van beleg worden afgekondigd, waarmee een tijdperk van ongekende controle wordt ingeluid. Het raadselachtige "CASTLE ROCK -Scenario Julian Assange" zal ontrafelen. Quantumsystemen zullen tot leven komen.

NESARA/GESARA/RV zal de weg vrijmaken voor een nieuw tijdperk van welvaart.

Verkiezingen zullen via militaire rechtbanken worden omgedraaid, waarbij een beroep wordt gedaan op de FISA. Militaire tribunalen en bekentenissen worden uitgezonden gedurende tien intense sessies van acht uur. Tien landen zullen zich verenigen om het Emergency Broadcast System (EBS) te activeren, dat de hele wereld bestrijkt. Een waterval van schokkende waarheden zal worden onthuld.

De langverwachte inauguratie van Trump en Kennedy zal gevierd worden. De greep van de Israëlische Mossad op de media in de wereld zal afbrokkelen.

Project Odin: een Quantum Starlink-wonder

Project Odin, verweven met Quantum Starlink, komt naar voren als een baken van hoop. Deze kwantumsystemen, veilig ingekapseld binnen de beschermende omhelzing van geheime ruimteprogramma's, beloven de grenzen van de controle van de Cabal te overstijgen. Q2337 verwijst naar de verwijdering van Mossad Media Assets, een gebeurtenis die het mondiale medialandschap opnieuw zal definiëren.

Een wereld in transitie

Om de weg vrij te maken voor Gesara's dageraad en de grootsheid van de mensheid moet er een zorgvuldig gechoreografeerde theaterproductie plaatsvinden. In elk Nationaal Militair Commandocentrum zal een gesimuleerd WO3-scenario de sirenes doen rinkelen. Het is een noodzakelijke misleiding om de transformatie te rechtvaardigen die al jaren stilletjes aan de gang is.

De militaire wet van Gesara onthuld

Verborgen voor het publieke oog is de militaire wet van Gesara stilletjes ten uitvoer gelegd. Geheime militaire tribunalen, bekentenissen en executies hebben in de schaduw plaatsgevonden. De legers van de wereld, ooit instrumenten van onderdrukking, staan klaar om een nieuwe wereld weer op te bouwen. De vrijheid is teruggewonnen, kinderen zijn beschermd en corrupte regeringen en onderdrukkers zijn overwonnen.

Terwijl we het ingewikkelde web van Project Odin en Quantum Starlink doorkruisen, zijn we getuige van een kosmische strijd voor de bevrijding van de mensheid. De inzet is hoog, de onthullingen zijn adembenemend, en de wereld zoals wij die kennen staat aan de vooravond van een diepgaande transformatie.

In het grote tapijt van de menselijke geschiedenis zijn momenten van seismische verandering zeldzaam en diepgaand. Project Odin, Quantum Starlink en de aanstaande onthullingen beloven tot de belangrijkste gebeurtenissen van onze tijd te behoren. Laten we, terwijl we ons schrap zetten voor de duisternis die aan de dageraad zal voorafgaan, waakzaam blijven, want het lot van onze wereld staat op het spel. De ketenen van de controle staan op het punt te worden verbroken en een nieuw tijdperk van vrijheid en verlichting lonkt. De toekomst is onzeker, maar één ding is duidelijk: we staan aan de vooravond van een revolutie die het lot van de mensheid opnieuw zal definiëren.


DRINGEND! MILITAIRE INTEL: Quantum Financial Systems, Project Odin en de onvermijdelijke roep om het noodomroepsysteem.

In een wereld die verwikkeld is in bedrog en chaos is de opkomst van Quantum Financial Systems en het geheime Project Odin een baken van hoop. Project Odin ontvouwt zich onder onze ogen en is niet alleen een digitaal hulpmiddel; het is de voorbode van een nieuw tijdperk, een tijdperk waarin de duisternis aan het licht zal komen en de ketenen van onderdrukking zullen worden verbroken.

Dit exclusieve exposé duikt diep in de geheime rijken van Quantum Starlink en Project Odin, en hoe deze een revolutie in onze wereld zullen teweegbrengen. Bereid je voor, want wat je gaat lezen kan je perspectief voor altijd veranderen.

De Quantum Financial Systems (QFS) en het enigmatische Project Odin staan klaar om de eeuwenoude tirannie van clandestiene controleurs uit te dagen. Terwijl u aan deze reis begint, moet u zich wapenen, want u staat op het punt in een draaikolk van samenzwering, openbaring en rebellie terecht te komen.

LEES HIER HET VOLLEDIGE ARTIKEL: https://amg-news.com/urgent-military-intel-quantum-financial-systems-project-odin-and-the-inevitable-call-for-the-emergency-broadcast-system/


The White Hats INTEL Shadow War: alle bewijzen van militaire speciale operaties die president Trump beschermen, CIC – het grote militaire spel! <br>

In de labyrintische gangen van de macht, waar schaduwen dansen en geheimen in overvloed aanwezig zijn, speelt een raadselachtige kracht. Het is een kracht die het conventionele begrip tart, een kracht die zich een weg baant door het weefsel van de geschiedenis, en een kracht die klaar staat om het lot van een natie opnieuw vorm te geven. Welkom in een wereld waar realiteit en samenzwering met elkaar verweven zijn – een wereld waarin we de geheime operaties verkennen van militaire speciale troepen die niemand minder beschermen dan president Donald Trump, de opperbevelhebber (CIC).

Wat staat ons te wachten in dit complexe web van intriges?

Ga met ons mee terwijl we diep in de kern van dit mysterieuze verhaal duiken.

Lees het volledige artikel hier: https://amg-news.com/the-white-hats-intel-shadow-war-all-evidence-of-military-special-ops-protecting-president-trump-cic-the-great-military-game-must-see-video/

OOK: Amerikaanse militaire geheime operatie: het plan voor de continuïteit van de regeringsdecentralisatie van het Amerikaanse leger sinds 20 januari 2021, onder bevel van Donald Trump - https://amg-news.com/u-s-military-covert-operation-the-u-s-militarys-continuity-of-government-devolution-plan-since-january-20-2021-under-donald-trumps-command/

Militaire inlichtingendienst! Trumps troefkaart: militaire operaties die de Verenigde Staten voortstuwen naar de status van wereldsupermacht – grondcommando en mondiale krijgswet – https://amg-news.com/military-intelligence-trumps-ace-card-military-operations-propelling-the-united-states-towards-world-superpower-status-ground-command-and-global-martial-law/

DRINGEND! MILITAIRE INTEL:  Elon Musk, Trump en de geheime macht achter Cheyenne Mountain; Geregisseerde energiewapens, mondiale geopolitiek, militair-industrieel complex, nationale defensie en generaal Q. Charles Q. Brown Jr. – https://amg-news.com/urgent-military-intel-elon-musk-trump-and-the-secret-power-behind-cheyenne-mountain-directed-energy-weapons-global-geopolitics-military-industrial-complex-national-defense-general-q-char/

Bron: https://amg-news.com/project-odin-gesara-military-the-quantum-starlink-revolution-secret-military-tribunals-q-drops-and-the-fall-of-the-cabal/

The Fall of the Cabal

The Official Website of Janet Ossebaard & Cyntha Koeter

"The greatest tale never told"

Website: https://www.fallcabal.com/

Met dank aan deze twee wijze en lieve dames:

Janet Ossebaard & Cyntha Koeter
Janet Ossebaard & Cyntha Koeter

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN