Vertaal deze pagina naar:

DE GEMEENSCHAPPELIJKE DELER VAN DIANA, JFK EN TRUMP EN HET GROTE HUMANITAIRE PLAN VOOR DE OMMEKEER EN WERELDVREDE

17-06-2024

BQQQM! Een kijkje in de strategische beheersing van de mondiale witte hoeden alliantie: geleid door Donald Trump, Vladimir Poetin en een coalitie van zeventien landen – de gebeurtenis waar we allemaal op hebben gewacht!

NESARA / GESARA stelt mensen in de gelegenheid om via het QFS te werken, waarmee in de toekomst betalingen en handel gedaan kan worden. Om dit wereldwijd af te dwingen zal er een militaire staatsgreep zijn over de hele wereld.

Binnen het Strategisch Meesterschap van de Global White Hats Alliance

Binnen het Strategisch Meesterschap van de Global White Hats Alliance

In een tijdperk dat wordt gedomineerd door geheime operaties en digitale oorlogsvoering, komt de Global White Hats Alliance (GWA) naar voren als een baken van strategische superioriteit en technologische macht. Dit artikel onderzoekt de formidabele coalitie onder leiding van grote figuren als de Amerikaanse president Donald Trump en de Russische president Vladimir Poetin, die de toekomst van de mondiale veiligheid en defensie opnieuw vormgeeft.

De Global White Hats Alliance (GWA) onderscheidt zich niet alleen als een politiek spektakel, maar ook als een baanbrekende kracht op het gebied van militaire en technologische innovatie. De GWA, opgericht door een coalitie van zeventien landen, waaronder grootmachten als de VS, Rusland en China, loopt voorop bij het herdefiniëren van mondiale oorlogsvoering. 

Met leiders als Donald Trump en Vladimir Poetin aan het roer, en technologieën die de traditionele slagvelden overstijgen, is de GWA een bewijs van de samensmelting van leiderschapscharisma en geavanceerde militaire strategie.

De stichtende leden. Aanvankelijk bestond de GWA uit zeventien landen, maar ieder lid van de GWA bracht unieke geopolitieke belangen en strategische motivaties ter tafel. Van de technologische kennis van de Verenigde Staten tot de hulpbronnenrijke landschappen van Rusland en de productiekracht van China: elk land heeft zich niet alleen bij de GWA aangesloten vanwege de collectieve veiligheid, maar ook vanwege belangrijke strategische voordelen die zich uitstrekken tot economische en cyberdomeinen.

Leiderschapsdynamiek. 

Onder de indrukwekkende invloed van Donald Trump en de strategische sluwheid van Vladimir Poetin, met cruciale inbreng van de Chinese Xi Jinping, vertegenwoordigt de GWA een complex web van machtsdynamiek. Deze relaties, gekenmerkt door zowel samenwerking als zorgvuldige rivaliteit, zijn van cruciaal belang voor het begrijpen van de interne mechanismen van het Bondgenootschap en de externe impact ervan.

Technologisch Arsenaal. De GWA beschikt over een arsenaal met technologieën van de volgende generatie, zoals Stellar en Quantum Financial Systems (QFS). Deze instrumenten zijn niet alleen maar verbeteringen op de traditionele oorlogsvoering, maar zijn pijlers in de strategie van het Bondgenootschap om te domineren op terreinen als cyberoorlogvoering en economische manipulatie.

BQQM! 

MILITAIRE INTEL: Starlink heeft militaire toepassingen over de hele wereld: Starlink, campers en GESARA, Quantum Financial System (QFS) en Stellar – Het Fort Knox van ultraveilige mondiale financiën!
De rol van de ruimtemacht. Een cruciaal onderdeel van de militaire strategie van de GWA is de avant-garde Space Force. Deze eenheid is van cruciaal belang voor het bereiken van dominantie in de ruimte en verschaft het Bondgenootschap ongeëvenaarde capaciteiten op het gebied van satelliettoezicht en militaire operaties in de ruimte, die essentieel zijn voor moderne gevechtsstrategieën.

Bron: https://amg-news.com/bqqqm-inside-the-strategic-mastery-of-the-global-white-hats-alliance-led-by-donald-trump-vladimir-putin-and-a-17-nation-coalition-the-event-weve-all-been-waiting-for/

Emergency Broadcast System (EBS)

Wij willen U vandaag informeren en berichten over de EBS. Reeds vele malen is dit op social media medegedeeld, bereid U voor!

Er komt een seismische gebeurtenis aan – een afrekening van verborgen waarheden die zo diepgaand zijn dat het de fundamenten van alles wat we weten zal vernietigen. Het Emergency Broadcast System (EBS), een ogenschijnlijk goedaardig communicatiemiddel, is niet wat het lijkt te zijn. Het is het omslagpunt in de menselijke geschiedenis, het moment waarop lang verborgen realiteiten in het harde daglicht worden geplaatst.

De militaire formatie die de EBS zal uitrollen, staat klaar om eeuwenoude leugens te ontmantelen en ons oog in oog te brengen met de openbaring die de mensheid opnieuw zal definiëren. Dit is geen oefening. Het is de generale repetitie voor een ongekende transformatie.

De klok tikt richting een monumentale onthulling, waarbij het laatste stukje van een mondiale puzzel op zijn plaats valt. Deze orkestratie vereist een compromisloze naleving van het protocol. Veiligheid staat voorop. Elke test, elke nauwgezette beoordeling is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat miljarden mensen vanuit hun huis getuige kunnen zijn van deze gebeurtenis. De EBS zal de rottigheid blootleggen die in de donkere hoeken van de regeringen, bedrijven en instellingen van de wereld heeft gewoed.

De cruciale GESARA-leringen die iedereen moet leren vóór de wereldwijde financiële reset!

Precisie is niet onderhandelbaar. De gevolgen van een mislukking zijn onthutsend. De wereld staat op de rand van chaos, en alleen een gedisciplineerde uitvoering van dit plan kan een catastrofale gevolgen voorkomen. 

De EBS (Emergency Broadcast System) zendt een video van 8 uur uit, die tien dagen lang drie keer per dag wordt herhaald. Deze meedogenloze stroom zal onze enige verbinding met de waarheid zijn terwijl we een tien jaar durende duisternis doorstaan, samengevat in tien dagen. De reguliere media zullen donker worden en de deep state zal beven.

Gedurende deze periode zullen er zeven "trompetten" blazen, die ons uit de slaap van onwetendheid zullen halen. EBS-sms-berichten zullen de stilte op onze telefoons doorbreken en ons de opdracht geven om af te stemmen. Onze apparaten staan ​​alleen noodoproepen toe, en de militair gecodeerde Signal-app zal het enige kanaal naar de buitenwereld zijn.

Het internet zal sterven, geldautomaten zullen offline gaan en een nieuw kwantuminternet zal uit de as herrijzen. Het Department of Emergency Services and Public Protection dringt er bij ons op aan om ons voor te bereiden: drie weken voedsel en water, generatoren en al het andere dat ons door dit grote ontwaken heen zal kunnen houden.

Maar wat komt er na deze onthulling? 

De tien dagen van duisternis zullen de oude wereld wegbranden en de corrupte reguliere media in puin achterlaten. Na de EBS en de 24/7 uitzending zal de wereld nooit meer hetzelfde zijn. 

Regeringen, banken, onderwijssystemen, gezondheidszorg en handel zullen allemaal worden ontmanteld, ontdaan van de giftige invloed die hen heeft vergiftigd.

Noodwaarschuwing: bereid je voor op 10 donkere dagen onder militair toezicht - Essentiële overlevingsgids!

Bron en meer info: https://gazetteller.com/code-red-emergency-broadcast-system-ebs-ready-for-the-8-hour-broadcast-white-hats-vs-deep-state-battle-for-control

TRUST THE PLAN

Bewijs van NESARA / GESARA: Donald Trump stelt voor om de inkomstenbelasting af te schaffen en importtarieven in te voeren – American Media Group (amg-news.com).

De NESARA / GESARA-agenda, een afkorting van de National Economic Security and Recovery Act (NESARA) en de Global Economic Security and Recovery Act (GESARA) omvat een breed scala aan hervormingen die bedoeld zijn om de financiële en juridische systemen te herzien. 

Hieronder staan de belangrijkste componenten die dit ambitieuze plan definiëren:

1. Vergeving van schulden

Een van de meest baanbrekende elementen van de NESARA / GESARA-agenda is de kwijtschelding van creditcard-, hypotheek- en andere bankschulden. Deze maatregel heeft tot doel de schade te herstellen die wordt veroorzaakt door illegale bankpraktijken en overheidsactiviteiten. Door deze schulden uit te wissen zouden miljoenen Amerikanen onmiddellijke financiële verlichting ervaren, wat de economische stabiliteit en groei zou bevorderen.

2. Afschaffing van de inkomstenbelasting en de IRS

Het voorstel van Trump omvat de volledige afschaffing van de inkomstenbelasting, een stap die de manier waarop Amerikanen met hun regering omgaan fundamenteel zou veranderen. In plaats van de inkomstenbelasting introduceert het plan een forfaitaire omzetbelasting op niet-essentiële nieuwe artikelen. Deze verschuiving vereenvoudigt niet alleen het belastingstelsel, maar elimineert ook de noodzaak van de Internal Revenue Service (IRS), waardoor de overheidsoperaties worden gestroomlijnd en de bureaucratische overhead wordt verminderd.

3. Grotere voordelen voor senioren

De NESARA / GESARA-agenda erkent de bijdragen en behoeften van senioren en stelt aanzienlijke verhogingen van de voordelen voor deze doelgroep voor. Deze maatregel zorgt ervoor dat degenen die hun leven hebben besteed aan het opbouwen van de natie in hun latere jaren voldoende worden ondersteund, waardoor hun levenskwaliteit en financiële zekerheid worden vergroot.

4. Terugkeer naar het constitutioneel recht

Een hoeksteen van de hervormingen van NESARA / GESARA is de terugkeer naar het constitutioneel recht. Dit initiatief heeft tot doel het juridische kader dat door de Founding Fathers is vastgesteld te herstellen en ervoor te zorgen dat alle rechterlijke en overheidsactiviteiten strikt aan de grondwettelijke beginselen voldoen. Deze terugkeer naar fundamentele juridische normen belooft de rechtvaardigheid en eerlijkheid in alle aspecten van de samenleving te vergroten.

5. Nieuwe verkiezingen en verkiezingsmonitoring

Binnen 120 dagen na de aankondiging van NESARA roept de agenda op tot nieuwe presidents- en congresverkiezingen. Deze verkiezingen zullen nauwlettend worden gevolgd om illegale activiteiten en ongepaste invloed van speciale belangengroepen te voorkomen. Door de integriteit van het verkiezingsproces te waarborgen, probeert NESARA / GESARA een regering te vestigen die werkelijk de wil van het volk vertegenwoordigt.

6. Introductie van de "Regenboogvaluta"

Een nieuwe Amerikaanse schatkistvaluta, bekend als de "regenboogvaluta", zal worden geïntroduceerd onder het NESARA GESARA-plan. Deze munt zal worden ondersteund door edele metalen zoals goud, zilver en platina, waardoor een stabiel en veilig monetair systeem ontstaat. De introductie van de regenboogvaluta is bedoeld om de inflatie te elimineren en de economie te stabiliseren.

7. Eliminatie van het Federal Reserve Systeem

Het Federal Reserve Systeem (FED), een centraal element van de huidige financiële structuur, zal worden ontmanteld onder de NESARA / GESARA-hervormingen. In plaats daarvan zal een nieuw Amerikaans Treasury Bank System worden opgericht, dat opereert in overeenstemming met het grondwettelijk recht. Deze verandering heeft tot doel de financiële privacy en onafhankelijkheid te herstellen en de macht van gecentraliseerde bankinstellingen te verminderen.

8. Mondiale vredes- en welvaartsinitiatieven

Naast nationale hervormingen omvat de NESARA / GESARA-agenda ook maatregelen om alle agressieve Amerikaanse militaire acties wereldwijd te beëindigen en mondiale vrede tot stand te brengen. Dit initiatief weerspiegelt een engagement om conflicten op te lossen door middel van diplomatie en samenwerking in plaats van door geweld. Bovendien zal de eerste fase van de mondiale welvaartsverdeling enorme geaccumuleerde rijkdom vrijmaken voor humanitaire doeleinden, waardoor de mondiale armoede en ongelijkheid worden aangepakt.


Het èchte nieuws tot en met 15 juni 2024:

Op zondag 19 mei 2024 vertrokken meer dan 100 soldaten van de Nationale Garde van het Pennsylvania-leger om te mobiliseren naar Guantanamo Bay, Cuba. De 17e brief (JFK Jr.) op Telegram Sat. 15 juni 2024 https://t.me/JFK_17_Q

Za. 15 juni 2024 EPA aangeklaagd wegens onvermogen om te voorkomen dat giftige PFAS in bioslib landbouwgronden in heel Amerika vervuilen en vernietigen. https://www.newstarget.com/2024-06-14-epa-sued-pfas-in-biosludge-contaminating-farmland.html

Vr. 14 juni 2024 El Salvador verbrandt 2,7 ton cocaïne die door de autoriteiten in beslag is genomen, ter waarde van $ 67,5 miljoen.

Vr. 14 juni 2024 New York Post: Zes vermoedelijke terroristen met ISIS-banden gearresteerd tijdens Sting-operatie in New York, Los Angeles en Philadelphia. Joe Biden laat terroristen ons land binnen.

Herinnering: als Elon Musk Twitter nooit had gekocht, zouden de algoritmen nooit zijn veranderd en zou het grote publiek nog steeds slapen. Het grootste deel van de inhoud in uw feeds zou er niet zijn en uw favoriete accounts zouden nog steeds zijn opgeschort. De verschuiving die we zien in de publieke perceptie kan grotendeels worden toegeschreven aan de bevrijding van Twitter en de constructie van X. 

De opiniepeilingen zouden niet zo hoog zijn als wanneer traditionele tv-MSM de enige nieuwsbron zou zijn. Trump zou misschien niet eens de kandidaat voor de Republikeinse Partij zijn als burgerjournalisten niet het bereik en de invloed zouden hebben die zij op X hebben. Publieke perceptie is het spel, en Elon gaf ons de middelen om terug te vechten tegen de corrupte MSM. Het werkt.

Donald Trump stelt voor om alle inkomstenbelastingen af te schaffen en te vervangen door invoerheffingen als hij tot president wordt gekozen.

51 ascentiesymptomen van Spiritueel ontwaken

https://nieuwetijds.com/ascentiesymptomen-spiritueel-ontwaken/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN