Vertaal deze pagina naar:

RUSLAND IS OP WEG OM DE VRIJE WERELD TE IMPLEMENTEREN BUITEN DE MATRIX VAN DE CABAL WAAR WE AL EEUWEN IN VASTZITTEN!

28-03-2022

Het bolwerk van de NWO, de EU, de VS, de NAVO, de VN, CERN, de WHO, de CIA en de MOSSAD wordt volledig ontmaskerd!


Het is één grote slangenkuil, vol duisternis met elkaar verbonden in de kwaadaardige piramide van de oude NAZI's, satanische en adelijke elite. Het staat op het punt om volledig te worden afgebroken.

Rusland is op weg om de vrije wereld te implementeren buiten de matrix van de cabal waar we al eeuwen in vastzitten. Het lijkt erop dat de tijd om de knop om te zetten heel dichtbij is.

We hebben al zo lang gespeculeerd en voorspeld welke scenario's bij de Event betrokken zou zijn.

Rusland is nu financieel bijna volledig vrij van de Verenigde Staten.

Toen Saddam Hoessein in Irak aankondigde dat hij de Amerikaanse dollar niet langer voor olie zou accepteren, brak twee maanden later de oorlog uit in Irak en werd Saddam Hoessein vermoord.

Er zijn veel oorlogen begonnen om de Amerikaanse dollar te behouden. Toen Moammer Kadhafi een geëvalueerde munteenheid voor Afrika creëerde, ging de westerse militaire macht naar Libië en vermoordde Kadhafi.

Nu heeft Rusland eindelijk de benzinedollar (Fiat Money) gebroken. De VS bevinden zich nu in een existentiële crisis en Europa zal volgen.

De dollar is (bijna) failliet en de roep om regulering van cryptocurrencies door corrupte regeringen en corrupte justitie systemen toont de corruptie en muiterij binnen alle georganiseerde financiële systeemorganen zoals de SEC en onthult hoe Bitcoin en Ethereum worden beschermd.

Rusland heeft de roebel die volledig wordt gedekt door goud.

India, China en Rusland hebben al lang een ander monetair systeem dan SWIFT.

Ripple onthult langzaamaan de nieuwe QFS die het was beloofd en gehoopt door veel XRP en XLM lang vertrouwde gelovigen.


Bron: Daniëlle Stotijn

Telegram kanaal ► https://t.me/DDay1978


De nieuwe goudstandaard:

Rusland heeft de roebel gekoppeld aan het goud: 1 gram goud = 5000 roebel en zo willen ze hun gas betaald hebben. Geld dat Europa of Amerika onbeperkt bijmaken, willen ze niet meer.

https://www.wisselkoers.nl/russische_roebel


De Russische centrale bank heeft 1 gram goud gekoppeld aan 5000 Roebel (momenteel ongeveer 50 dollar). Tegelijkertijd maakte Poetin het zo dat Russisch gas en olie alleen in Roebels kunnen worden gekocht. Dat betekent: Poetin heeft de Russische olie en gas gekoppeld aan goud, met papieren Roebels als vervanger.

Dat betekent..

Europa zal Roebels van Poetin moeten kopen in goud, om gas en olie te kopen, of ze zullen direct in goud moeten kopen. Dat betekent dat er binnenkort veel meer vraag zal zijn naar roebels.

Momenteel is de wisselkoers van roebels ten opzichte van dollars ongeveer 100:1.

Maar... nu 5000 roebels gelijk zijn aan 1 gram goud, en olie direct in goud wordt geprijsd... zul je een enorme prijsdisruptie zien in deze FOREX markten, in termen van hoeveel goud een dollar eigenlijk nog kan kopen.

Buitenlandse landen die onze dollarbiljetten in reserve hebben, zullen er minder nut van inzien en ze willen dumpen om iets stabielers te krijgen, iets dat zijn waarde behoudt.

In principe past elke valuta die nu aan goud gekoppeld is. Wat betekent dat die landen - landen als Japan - hun dollarschuld zo snel als ze kunnen zullen dumpen. Ze gaan NIET met het schip ten onder. En ze zullen overstappen op stabielere valuta's, zoals de roebel. Wat een deflatoir effect zal hebben op de roebel, waardoor hij in de loop van de tijd meer waard wordt.

Wat betekent dat Poetin de Roebel aan goud kan koppelen, tegen elke koers die hij wil. Vandaag is het 5000 roebel. Morgen, kan het 500 zijn. En dan 100. En dan 10. Dit betekent ook dat al die overtollige dollars die het buitenland dumpt, thuiskomen en nog ergere hyperinflatie veroorzaken dan we nu al zien.

Is het een wonder dat Biden op het podium pleit bij de Europeanen voor een regimeverandering in Rusland? Hij staat op het punt om massa's boze en uitgehongerde mensen hier thuis door de straten te laten marcheren, om antwoorden te eisen.

Terugvechten wordt gedefinieerd als uiteindelijk stoppen met het meelopen om mee te komen gedrag en stoppen met het onderwerpen aan ongrondwettelijke tirannie.

Bron: Cheryl Shirk

Beste Nederlanders, weet en besef dat de Belastingdienst een ANBI instelling is, informeer Uzelf, laat Uzelf niet langer misleiden!


De instelling is een ANBI als er geen einddatum en intrekkingsdatum is ingevuld.

U mag uw gift dan aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting.

Lees de info op de website ► https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/anbi-status-controleren