Vertaal deze pagina naar:

SOEVEREINEN NEMEN MASSAAL AFSTAND VAN HUN PERSONA EN HET OUDE SYSTEEM EN STUREN MASSAAL DE POST RETOUR NAAR DE BELASTINGDIENST!

05-07-2023

Er is een enorme positieve kentering gaande in Nederland!


Opvallend is dat de grotere kranten zoals het artikel in het AD steeds (zie boven) meer beginnen te schrijven over de Ommekeer die nu gaande is bij de Nederlandse bevolking!


Goede initiatieven nemen in je leven...

Vechtlust betekent dat je zelf initiatieven, het voortouw neemt om iets te gaan doen wat uiteindelijk een positieve verandering teweeg brengt. Je vechtlust komt tot uiting door iets te gaan ondernemen, waarin je zelf je eigen keuzes bepaalt en maakt. Hoe we iets hebben aangepakt kunnen we op een later moment delen door de informatie op schrift te zetten en/of op video's vast te leggen.

Dit is een hele belangrijke stap, want daarmee kunnen we anderen informeren.


Door elkaar deze informatie aan te reiken kunnen we veel leren van elkaar!

In veel gevallen laten mensen liever andere mensen het wiel uitvinden, of het werk doen en haken dan later pas aan, zonder zelf maar enige inspanning te willen of hoeven leveren. Bij veel mensen is de vechtlust weg om voor onze eigen belangen en toekomst op te komen.

Gelukkig zijn er veel mensen die hun Missie reeds uitvoeren.

Het zijn de patriots die reeds zijn opgestaan.


De oorzaak dat er geen vechtlust is meer bij velen...

Dit komt onder andere door het leven wat ze jarenlang hebben geleefd, het onderwijs (indoctrinatie) wat ze hebben genoten, de mate van hersenspoeling die ze zijn ondergaan door de MK ultratechnieken die zijn toegepast middels de dagelijkse propaganda op social media, tv, radio en in grote kranten, medicijngebruik, chemtrails, uitstoot van nanofijnstof, 5G straling, COVID-19 vaccinaties, PCR testen,  etc. etc.


Bijkomstige oorzaken

Zolang velen nog blijven volharden om op hun mobieltjes te geilen en te spelen, Google, Apple en MicroSoft blijven gebruiken, niet voor onszelf durven te vechten, we de dag besteden met hoofdzakelijk TV kijken, Netflixen en sportschoolbezoek, geven we dat addergebroed (kwaadwillenden) alleen maar een steeds groter wordende voorsprong op de uitrol van hun depopulatie agenda (Agenda 21 - Agenda 2030).

Wanneer U geen idee heeft over AGENDA 2030 ga dan eens het onderstaande artikel lezen.

GEEN CONTRACT = RETOUR AFZENDER!


Ontvangt U post van instanties waar U geen contract mee heeft?

LET OP: De tekst hieronder is van een oud voorbeeld!

Tip: Stuur de post dan retour en, voorzien van de juiste tekst.

De tekst nog even in een nieuw jasje steken door de nieuwe kennis die ondertussen is vergaard.

Houd de onderstaande chatgroep in de gaten voor de nieuwe versie, succes!

https://t.me/autonoomlesgroep

Ons uiteindelijke doel van onze Waarheidskrant:

Wanneer wij inzicht krijgen in ons aardse leven,

 kunnen wij ook 'voor' denken en handelen in goede oplossingen!