Vertaal deze pagina naar:

STEEDS MEER MENSEN GAAN ONTWAKEN IN ONZE WERELD EN BESEFFEN DAT ZE BEWUST ARM EN VOORAL DOM WERDEN GEHOUDEN DOOR DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN EN ADELLIJKE FAMILIES

03-04-2024

"Des te meer wij gaan ontwaken, hoe meer wij gaan beseffen dat er vrijwel over alles tegen ons (de Mensheid) is gelogen!"

Wie ogen heeft om te zien, zal zien, en wie oren heeft, zal horen.

De waarheid zal zichzelf openbaren door de Heilige Geest.

De Ethiopische Bijbel is een van de meest mysterieuze en controversiële boeken die ooit hebben bestaan. Zelfs het land zelf is gehuld in mysteries die niet kunnen worden verklaard, maar dat is een verhaal voor een andere dag. Ethiopië is volgens de tekst onder deze video de thuisbasis van een van de oudste beschavingen ter wereld en is het enige land in Afrika dat niet gekoloniseerd is, en daardoor kunnen ze hun afstamming helemaal terugvoeren tot Cham, een van de zonen van Noach.

Dit betekent dat de Ethiopische Tewahedo-orthodoxe kerk ouder is dan de rooms-katholieke kerk.

Veel mensen zijn nu meer dan ooit geïnteresseerd in het lezen van de boeken die uit de hedendaagse Bijbel zijn weggelaten. Binnenkort zullen we verlicht gaan worden van alle leugens en misvattingen. De huidige tijden als deze zorgen ervoor dat we dichter bij onze hemelse Vader komen en om onderscheidingsvermogen vragen en ons helpen de waarheid van leugens te onderscheiden.

EEN BIJBEL UIT DE 19e EEUW VERTELT ONS ALLES IN DETAIL OVER DE DAG VAN DE OPSTANDING

Hoe de zonsverduistering het bewijs is van de kruisiging en opstanding van Jezus.

En hoe mensen het zien als ze niet christelijk zijn.

BELANGRIJKE GEBEURTENISSEN RONDOM DE ZONSVERDUISTERING VAN 8 APRIL 2024

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN