Vertaal deze pagina naar:

THE GREAT AWAKENING EN HET MOMENT VAN "X"; FASTEN YOUR SEATBELTS!

09-12-2023

De Waarheid en de grootste schandalen in Nederland komen nu massaal naar buiten toe, wees dapper lieve lezers.

Wanneer U de onderstaande video's heeft gezien en beluisterd en de onderstaande info links goed heeft bestudeerd bent U redelijk goed op de hoogte en voorbereid van hetgeen zich de afgelopen jaren in Nederland en onze wereld heeft afgespeeld. Take care, God bless.

EXCLUSIEF – Voormalig vice-president van Pfizer: 'Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden.'

'Kijk uit het raam en denk: "Waarom liegt mijn regering tegen mij over zoiets fundamenteels?" Omdat ik denk dat het antwoord is: ze gaan je vermoorden met deze methode. Ze gaan jou en je familie vermoorden.'

Dr. Michael Yeadon, voormalig vice-president en hoofdwetenschapper voor allergie en ademhaling van Pfizer, heeft 32 jaar in de sector leiding gegeven aan het onderzoek naar nieuwe medicijnen en is met pensioen gegaan bij de farmaceutische gigant met "de hoogste onderzoekspositie" in zijn vakgebied, sprak met LifeSiteNews in een telefonisch interview. Hij ging in op de 'aantoonbaar valse' propaganda van regeringen als reactie op COVID-19, waaronder de 'leugen' van gevaarlijke varianten, het totalitaire potentieel voor 'vaccinpaspoorten' en de sterke mogelijkheid dat we te maken hebben met een 'samenzwering' die zou kunnen leiden tot iets dat veel verder gaat dan het bloedbad dat werd ervaren in de oorlogen en bloedbaden van de 20e eeuw. Zijn belangrijkste punten waren onder meer: Er is "geen mogelijkheid" dat de huidige varianten van COVID-19 aan de immuniteit zullen ontsnappen. Het is 'slechts een leugen'. Toch herhalen regeringen over de hele wereld deze leugen, wat aangeeft dat we niet alleen getuige zijn van 'convergent opportunisme', maar van een 'samenzwering'. Ondertussen zetten de media en Big Tech-platforms zich in voor dezelfde propaganda en de censuur van de waarheid.

Waarom doen ze dit? Omdat er geen goedaardige reden voorhanden is, zou het gebruik van vaccinpaspoorten in combinatie met een 'bankreset' kunnen uitmonden in een totalitarisme zoals de wereld nog nooit heeft gezien. Als we het kwaad van Stalin, Mao en Hitler in herinnering brengen, blijft 'massale ontvolking' een logisch gevolg. Het feit dat dit op zijn minst waar zou kunnen zijn, betekent dat iedereen "als een gek moet vechten om ervoor te zorgen dat er nooit een systeem ontstaat."

Bron: https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-lead-to-your-death

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN