Vertaal deze pagina naar:

TIM GIELEN OVER WIE DE WERELD WERKELIJK REGEERT EN BEZIT (MONOPOLY)

24-09-2023

Minder dan een handjevol megacorporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect!

Van het ontbijt dat 's ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we 's nachts op slapen, en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties.

In de video laat Tim Gielen je aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn, en de drijvende kracht achter "The Great Reset" van het World Economic Forum (WEF). Leden van het WEF ► https://wimjongman.nl/nieuws/2022/namen-wef.html


Het wordt de hoogste tijd dat wij Klaus Schwab van het WEF en zijn handlangers (zoals Maxima, Rutte, Kaag en Hoekstra) gaan arresteren en gaan berechten voor een militair Tribunaal, lees eens wat het WEF nu van plan is?

Het World Economic Forum (WEF) roept nu op tot concentratiekampen voor vrije meningsuiting om 'Terroristen van het eerste amendement' op te sluiten!

De wereld heeft een kritiek punt bereikt volgens Klaus Schwab, die wereldregeringen heeft opgedragen om iedereen die het niet eens is met de agenda van de globalisten gevangen te zetten en te heropvoeden, schrijft Thepeoplesvoice.

Meer info ► https://www.frontnieuws.com/wef-roept-op-tot-concentratiekampen-voor-vrije-meningsuiting-om-terroristen-van-het-eerste-amendement-op-te-sluiten/


Wij gaan ontwaken!

Dat is wat er nu gaande is...

Daarom willen ze de Wakkeren nu gaan opsluiten...

Maar ze hebben al verloren...

The Great Awakening is reeds volop gaande...

Wij zijn niet meer te stoppen!

Mooie video om naar te luisteren, klik hier!


Beluister de zeer interessante video van Tim Gielen!

In de video wordt veel uitleg gegeven aan diegenen die nu gaan ontwaken!

Deze video en versie is een internationaal georiënteerde, verbeterde remake van de originele video die Tim Gielen op 17 maart 2021 reeds uitbracht.

URL video ► https://rumble.com/vrxge3-monopoly-door-tim-gielen-nl-subs.html

Video met ondertiteling van alle vreemde talen ► https://www.kla.tv/22871

Deel dit artikel met al diegenen die nog niet zijn ontwaakt.

https://stopworldcontrol.com/