Vertaal deze pagina naar:

TOT ZIENS AAN DE ANDERE KANT -  WWG1WGA - IN DE NIEUWE WERELD - FREE LIFE WORLD - (HET PARADIJS OP AARDE WAAR ALLEEN PLAATS IS VOOR WAARHEID, LICHT EN LIEFDE).

16-04-2024

Bevrijding van de Goddelijke Mensheid, de rechten van de Mens komen uit de hand van God.

THE STORM IS UPON US: "De rechten van de mens komen uit de hand van God" - JFK 1961 - 15 april 2024 de oppervlakte 50 USC 1550, EO 13818 #STORM - Het einde van Corporation America, het einde van Zwitserland 🇨🇭 & Bevrijding van de goddelijke mensheid.

V I D E O

De tijd is gekomen!

Deel deze URL van de bovenstaande video: https://rumble.com/v4pjku0-the-storm-is-upon-us-the-rights-of-man-come-from-the-hand-of-god-jfk-1961-s.html

Wij hebben tot heden gedaan wat in onze macht, kracht en middelen lag en zijn U allen dankbaar.

Grote dank namens onze redactie van De Nieuwe Media (digitale Waarheidskrant).


Onder de video staat het volgende geschreven:

Dit is onze laatste mededeling vóór de huidige president in oorlogstijd en onze opperbevelhebber van de Verenigde Staten, Donald J. Trump, spreekt de wereld vandaag, 15 april 2024, toe als opperbevelhebber en opperbevelhebber van de huidige en voortdurende mondiale defensie Oorlog Aarde Alliantie.

Al het satanische kwaad, de globalistische deep state, de cabal of de Khazariaanse maffia en dit omvat de Britse monarchie, de illegale satanisch zionistische staat Israël, het satanische Vaticaan, de Verenigde Naties in Genève, de satanische vrijmetselaars en nu de Zwitserse nazi-regering en politieke De democratie en alle meer dan 190 nazi-fascistische regeringen zijn volledig weggevaagd en van onze goddelijke aarde gehaald.

Een nieuw tijdperk voor jullie goddelijke menselijke soort is begonnen op de tijdlijn zoals bedoeld door onze Schepper, God. En nee, God heeft de zionistisch-joodse cultus niet verkozen boven onze goddelijke menselijke soort, dit was de satanische leugen, het nepnieuws dat duizenden jaren lang door de joden werd gepropageerd.

15 april 2024 - Onze vergelding van onze goddelijke mensheid zal buiten de grote gebieden van onze aarde bekend zijn en nog duizenden jaren herinnerd worden.

"Wij zijn de bewakers van de mensheid en ons licht vernietigt altijd de duisternis van het kwaad en verraad"

Vraag niet wat de regering voor u kan doen, we hebben geen politici meer nodig, maar vraag uzelf in plaats daarvan af wat u voor de mensheid kunt doen. Dit is nu het centrale motto voor de toekomst. 

Iedereen die dit niet onderschrijft, zal geen ruimte vinden in ons nieuwe goddelijke rijk. We zullen nooit meer terugkeren naar de oude staat van slavernij; in plaats daarvan zijn we nu volledig bevrijd als nooit tevoren. En vraag jezelf af: "Wat heb ik voor mijn natie gedaan?"

God zegene de Verenigde Staten, de Republiek en alle andere goddelijke menselijke soorten.

Tot ziens aan de andere kant - #WWG1WGA - Free Life World

#SemperSupra Eerlijk, Pascal Najadi Voogd

https://www.freelifeworld.info/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN