Vertaal deze pagina naar:

UITLEG WAAROM NEDERLAND (MARK RUTTE) IN OORLOG IS MET RUSLAND (VLADIMIR POETIN)

29-04-2024

Het is wel duidelijk dat niet Oekraïne in oorlog is met Rusland maar Nederland! 

Dit heeft alles te maken met het feit dat toen Mark Rutte in Moskou was door Poetin werd vernederd. Vladimir Poetin zei namelijk destijds, dat Nederland een pedo natie is, door pedofielen vereniging Martijn toe te laten. Bekijk de onderstaande video en lees en bekijk ook het onderstaande artikel.

URL video: https://youtu.be/W0shS7QJq6U


Onder de video staat de volgende tekst:

Nadat onze Minister President zich had beklaagd over homorechten in sommige gebieden in Rusland gaf Vladimir Poetin, tijdens een bijeenkomst ter gelegenheid van de vriendschapsband tussen Nederland en Rusland, een korte uitleg over cultuurverschillen tussen onze landen.

Hierbij gebruikte hij het voorbeeld van pedofielenvereniging Martijn om zijn punt te maken en Mark Rutte een koekje van eigen deeg te geven. De situatie in Rusland valt hiermee natuurlijk niet goed te praten, maar helaas is de realiteit in veel gebieden op de wereld op dit moment blijkbaar nog niet anders.

Ondertussen is er in Nederland al tientallen jaren een groep actief die zich inzet om seks met minderjarigen te legaliseren. Het is verder niet nodig om uit te leggen dat ook dat onacceptabel is.

Pedo vereniging MARTIJN

Vereniging MARTIJN was een Nederlandse vereniging die streefde naar wettelijke en maatschappelijke acceptatie van seksuele relaties tussen volwassenen en kinderen. De vereniging werd bekritiseerd vanwege de overeenkomsten van dit standpunt met deze in Nederland strafbare vorm van pedofilie.

Op 27 juni 2012 heeft de rechtbank in Assen de vereniging op verzoek van het openbaar ministerie verboden verklaard en ontbonden. De rechtbank achtte seksueel contact tussen volwassenen en kinderen in strijd met de algemeen aanvaarde normen en waarden die in de Nederlandse maatschappij gelden. 

De vereniging werd meteen ontbonden niettegenstaande haar recht op hoger beroep binnen drie maanden. Op 2 april 2013 werd de beschikking tot ontbinding door het gerechtshof in Leeuwarden in hoger beroep vernietigd. Op 18 april 2014 vernietigde de Hoge Raad op zijn beurt de beschikking van het hof uit 2013 in cassatie en bekrachtigde de beschikking van de rechtbank in Assen, waardoor de vereniging verboden werd. Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Vereniging_MARTIJN

DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1: https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2: https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3: https://capoditutticapi009.blogspot.com/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN