Vertaal deze pagina naar:

UPDATES / NIEUWS VAN DE INTERNATIONALE SOEVEREINE POSTMEESTERS GENERAAL IN NEDERLAND

26-04-2024

Alle PMG Natural-Law boekwerken onder de hoogste Jurisdictie geschreven zijn inmiddels bezorgd bij diverse (r)overheidsinstanties.

Update 26-04-2024

Alle PMG Natural-Law boekwerken onder de hoogste Jurisdictie geschreven zijn inmiddels bezorgd!

Onder andere bij het Ministerie Veiligheid en Justitie, Ministerie Binnenlandse Zaken en Koninklijke Relaties, Ministerie Buitenlandse Zaken, Ministerie van Volksgezondheid WeIzijn en Sport en Jeugdzorg, Ministerie van Defensie, Voorzitter Tweede Kamer der Staten Generaal, Voorzitter Eerste Kamer der Staten Generaal, Nationale Politie Hoofdbureau, Hoge Raad der Nederlanden, Hoge Raad van State, Vereniging Nederlandse Gemeente enz. enz. 

Zij zijn allemaal persoonlijk bezorgd met een geweldig team Postmaster(s) en alle overigen in Buitenland zijn aangekomen per [INTER]NATIONALE PRIORITY BEZORGING.

Een Juridisch Postmaster General Post Decree boekwerk van 172 pagina's.

Nogmaals aan iedereen dank voor het vertrouwen in het team PMG.

De Soeverein Postmeester Generaal Rechter gaat in de toekomst recht spreken in Nederland en in de rest van de wereld.

Over de hele wereld zijn op 12 september 2022 enkele Postmeester Generaal(s) officieel beëdigd en [INTER]nationaal bevoegd in de functie van Soeverein Postmeester Generaal Rechter.

Dit zijn onder andere Eric en Wilfred om de hoogste jurisdictie toe te passen en dat is Natural-Law, hoger kan men niet gaan. We kunnen dus iets gaan verwachten in de toekomst! 

Wij, onze redactie van De Nieuwe Media, wachten nu af en zullen verslag doen voor U, zodat U weet wat er achter de schermen wordt voorbereid voor de bevolking, de samenleving, die tot heden in een slavernij systeem gevangen zit van fiat (waardeloos) geld en een illegale overheid (corrupte organisatie).

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN