Vertaal deze pagina naar:

VERONTRUSTENDE ONTWIKKELINGEN: DE RODE LIJN VAN URSULA VON DER LEYEN, DE WHO, VACCINATIES EN DESINFORMATIE

06-06-2024

De grote vraag is nu: Wie verspreidt er werkelijk desinformatie?

Er komen steeds meer verontrustende beelden binnen die bevestigen wat velen al jaren geleden voorspelden. Wat we nu zien, is nog steeds de rode lijn die Ursula von der Leyen en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) uitstippelen: het blijven pushen van vaccinaties en het bestrijden van wat zij bestempelen als desinformatie. 

De grote vraag is nu: wie verspreidt er werkelijk desinformatie?


Even een weetje voor U als onwetende burger/wezen/mens:

Dankzij Ursula von der Leyen zitten er al krekels in Uw gekochte koekjes en brood zonder dat dit op de verpakking staat vermeld.

Valse concurrentie om boerenbedrijven in de EU te elimineren en alle EU-burgers in de armen te drijven van grootmachten die bepalen of we eten, wat we eten en wanneer. Chemisch gemaakt kunstvlees, kunstmatige dranken die zuivel moeten imiteren, maar geen enkele voedingswaarde hebben, geprinte groenten en krekels, zei ze.

"Er zit al 3 procent krekelmeel in je koekjes en brood zonder dat dit op de verpakking staat. Ook een persoonlijk besluit van deze mevrouw Von der Leyen."

Bron en meer info: https://www.ninefornews.nl/dankzij-ursula-von-der-leyen-zitten-er-al-krekels-in-je-koekjes-en-brood-zonder-dat-dit-op-de-verpakking-staat/

De vraag is nu: wie verspreidt er werkelijk desinformatie?

Ursula von der Leyen en de WHO blijven hameren op de noodzaak van vaccinaties en richten zich sterk op het bestrijden van desinformatie. Echter, met de informatie die nu naar buiten komt, rijst de vraag of de WHO zelf niet schuldig is aan het verspreiden van misleidende informatie. De recente onthullingen roepen twijfels op over de transparantie en integriteit van hun campagnes.

De plannen van de WHO lijken steeds meer op een poging om Europa te veranderen in een dictatuur, waarbij fundamentele vrijheden en mensenrechten in het gedrang komen. De acties van Ursula von der Leyen sluiten naadloos aan bij deze plannen, wat ernstige zorgen oproept over de richting waarin de EU en de wereldgezondheidsautoriteiten zich bewegen.

Het is essentieel dat de bevolking waakzaam blijft en kritische vragen blijft stellen over de werkelijke agenda's van leiders zoals Ursula von der Leyen en organisaties zoals de WHO. Transparantie en verantwoording moeten centraal staan in hun handelen, en het publiek heeft recht op volledige en eerlijke informatie.

Van een democratie naar een dictatuur en de media zwijgt. 

Wat een schande voor de gewone burger.

Als de huidige voorstellen voor een Pandemieverdrag doorgang zouden vinden en de voorgestelde wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling in werking zouden treden, dan is het voortaan de WHO die bepaalt wanneer sprake is van een 'potentiële gezondheidscrisis' en is het de WHO die vervolgens bepaalt welke maatregelen zouden moeten worden opgelegd.

Quarantaine, isolatie, reisbeperkingen, digitale vaccinatiepaspoorten. De WHO kan het dan allemaal voorschrijven, met alle ontwrichtende gevolgen voor onze samenleving van dien.

Bron en meer info: https://www.childlivesmatter.nl/pandemieverdrag/

Pascal Najadi & David Nino Rodriguez: Pascal Exposes it ALL! It All Comes Down to This! Trump's Payback! (Video)

Video: https://makegreatnow.com/pascal-najadi-david-nino-rodriguez-pascal-exposes-it-all-it-all-comes-down-to-this-trumps-payback-video/

Benjamin Fulford: "Donald Trump en Alex Soros vechten op leven en dood nu de US Corporation en Israël imploderen."

In wat eruit ziet als een gevecht op leven en dood over de dekstoelen op een zinkende Titanic, zijn Donald Trump en Alex Soros nu in een staat van openlijke oorlog tegen elkaar. Het is een goede kans dat Soros, zijn Barack Obama huisslaaf en hun hele factie de oorlog zullen verliezen. 

Maar hiermee zal er geen eind komen aan het feit dat de US Corporation zijn volk $200 biljoen en de rest van de wereld $53,4 biljoen schuldig is en dus niet in staat zal zijn om door te gaan zoals het nu is. Intussen staat Israël op het punt om overgenomen te worden door Egypte en Turkije.

Hoe dan ook, terwijl het Amerikaanse publiek was afgeleid door dit gevecht, zijn het Amerikaanse leger, de Russen, het Britse Rijk en de Aziatische geheime genootschappen plus het VS/Chinese leger het tijdens een onverwachte Bilderberg bijeenkomst het afgelopen weekeind, eens geworden om een toekomst planorganisatie te starten. Ze werden het er ook over eens dat de US Corporation vervangen zal worden door de Verenigde Staten van Noord-Amerika.

Bron en meer info: https://laatste.brekendnieuws.nl/2024/06/06/benjamin-fulford-donald-trump-en-alex-soros-vechten-op-leven-en-dood-nu-de-us-corporation-en-israel-imploderen/

NEDERLAND WAT IS ER GAANDE?

Publiceren NRC journalisten die aanwezig zijn bij Bilderberg Meeting naar waarheid?

Code van BordeauxNieuwspoort Code

Alarm... U wordt vergiftigd!

Lees ons onderstaande artikel, zodat U ook op de hoogte bent en mee gaat helpen in oplossingen.

Bekijk en beluister ook de onderstaande video's die Ad van Rooij reeds eerder maakte.

Alarm... U wordt vergiftigd!

Databank Ecologisch Kennis Centrum B.V.

Wij informeren U sinds 25 april 2024 ook middels de DATABANK EKC, die beschikbaar wordt gesteld door ingenieur Ad van Rooij, (directeur van het Ecologisch Kennis Centrum B.V.).

Klik op de paarse link voor de DATABANK van het EKC.

U dient eerst lid te worden om de Databank van het Ecologisch Kennis Centrum in te kunnen zien.

In het verleden is een staatsgreep geweest door het Verdrag van Londen te ondermijnen.

"ONDERMIJNING VAN HET VERDRAG VAN LONDEN BIJ KONINKLIJK BESLUIT DOOR DE CONSTITUTIONELE MONARCHIE VAN NEDERLAND".

Tip: Kopieer de onderstaande PDF op een USB-stick, zodat U het bewijsmateriaal zelf ook in eigen handen heeft.

Lees en bestudeer de zeer belangrijke PDF met alle bewijzen over de staatsgreep (153 blz.).

RUTTE CHANTEERT HET WITTE HUIS MET BEHULP VAN HENRA VERHAGEN, CEO-POSTNL, DIE IN DE REFLECTIEGROEP NAVO 2030 ZIT

Wanneer mag hierover de waarheid geschreven worden in onze kranten?


Van: Ad van Rooij <a.vanrooij53@gmail.com>

Date: wo 8 mei 2024 om 15:16

Subject: De Omroep van Wij Nederland schrijft over Mark Rutte niet de waarheid. De waarheid is: Rutte chanteert het Witte Huis met behulp van Henra Verhagen, CEO-PostNL, die in de reflectiegroep NAVO 2030 zit.

To: <redactie@omroepwnl.nl>, <info@omroepwnl.nl>, <ledenservice@omroepwnl.nl>, <pers@omroepwnl.nl>

Beste Redactie van de Omroep van Wij Nederland,

Ad van Rooij las in uw krant het artikel met als koptekst:

Roemeense premier blijft azen op topfunctie bij de NAVO: 'Maar het Witte Huis wil Rutte'

(lees: https://wnl.tv/2024/05/08/roemeense-premier-blijft-azen-op-topfunctie-bij-de-navo-maar-het-witte-huis-wil-rutte/)

Dit is niet de waarheid volgens Ad van Rooij, de waarheid is volgens hem dat Mark Rutte via CEO PostNL Herna Verhagen--mede vanuit Thomas de Minière (Vz.) (en daarmee vanuit Ursula von der Leyen) -- de heer Wes Mitchell (Vz.) (en daarmee Donald Trump), het Witte Huis chanteert, waarop het Witte Huis niet anders kan dan Mark Rutte steunen in zijn nieuwe functie als secretaris-generaal van de NAVO. 

Dit des te meer huidig secretaris-generaal Jens Stoltenberg ook chantabel is en daarom CEO PostNL Herna Verhagen in de reflectiegroep NAVO 2030 heeft opgenomen, samen met Wes Mitchell (Vz.) en Thomas de Minière (Vz.) en Greta Bossenmaier, Anja Dalgaard-Nielsen, Hubert Védrine, Marta Dassù, Anna Fotyga, Tacan Ildem en John Bew. 

Zoals U zult begrijpen kan als gevolg daarvan Mark Rutte daarmee ook het Verenigd Koninkrijk (David Cameron), Canada (Justin Trudeau), Denemarken (Mette Frederiksen), Italie Giorgia Meloni), Polen (Donald Tusk), Turkije (Recep Erdoğan) en Frankrijk (Emmanuel Macron) chanteren, als ook de Europese politieke partijen EVP en PES en ALDE.

Dit des te meer hiermee heel veel politieke moorden samenhangen, waaronder die van John F Kennedy, Robert F. Kennedy, Pim Fortuyn, Marten Fortuyn, Julius Vischjager, Pamela Hemelrijk, Theo van Gogh, Els Borst, Maarten van Traa, Louis Sévèke, Jan burgers, Henk Einmahl, Andre Cools (België), Steve Stevaert (België), etc. Als ook op de zoon van Ad van Rooij, Jos van Rooij, die volgens Ad van Rooij de "Corporate Crime Misdaad Club" op 13 januari 2024 hebben laten vermoorden in zijn woning in Nieuwe Pekela en sindsdien van de aardboden hebben laten verdwijnen. 

Ad van Rooij (zijn vader) weet na maar liefst vijf maanden nog steeds niet waar zijn zoon Jos is gebleven. Mogelijk heeft deze "Green Deal maffia" hem (als biomassa) in de beton gestort, zoals dat ten tijde van de Tweede Wereldoorlog is gebeurd in de grote ondergrondse bunker van Hitler in Noord Frankrijk van waaruit hij het Verenigd Koninkrijk met raketten wilde aanvallen, waar Ad van Rooij persoonlijk op excursie is geweest. Ad van Rooij beweert wonderwel drie moordaanslagen te hebben overleefd.

PS: Belangrijk daarbij om te weten is dat eerste minister Alexander de Croo van België (Europees partijgenoot van Mark Rutte) mij gisteren een e-mail heeft laten toekomen, waarin hij mij kenbaar heeft gemaakt, dat hij hieraan niet langer meer wil meewerken, maar dat het Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) van Justitie en Handhaving, omgeving, energie en toerisme is die dat als bevoegd Vlaams- minister moet aanpakken. Voor bewijs lees mijn e-mail van gisteren hieronder aan Vlaams minister Zuhal Demir waarom ik haar dan ook heb verzocht.

Het is echter dezelfde Zuhal Demir die hierover al jarenlang alles DOODZWIJGT in opdracht van haar baas Vlaams minister-president Jan Jambon, die op zijn beurt weer een persoonlijk goede vriend is van Nederlands minister-president Mark Rutte, die beiden kost wat kost een derde wereldoorlog willen beginnen tegen Rusland om dit alles in de EEUWIGE DOOFPOT te kunnen laten belanden. 

Voor bewijs lees het volgende artikel op VRT nieuws met als koptekst:

Minister-president Jambon landt op trainingsbasis F-35-piloten in Arizona, maar mag instructeurs niet ontmoeten.

(https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/12/05/jambon-landt-op-trainingsbasis-f-35-piloten/)

Voor de feitelijke en wettelijke onderbouw, lees daarvoor De Nieuwe Media (https://www.de-nieuwe-media.nl/) in de hieronder bijgevoegde link:

ALARM... U WORDT VERGIFTIGD! ZAL DE WERELD TEN ONDER GAAN AAN GIF, MILIEU EN BEDROG?

https://www.de-nieuwe-media.nl/l/alarm-u-wordt-vergiftigd-zal-de-wereld-ten-onder-gaan-aan-gif-milieu-en-bedrog-dit-boek-werd-geschreven-door-ine-veen-in-2008/

Zestien jaar later:

Alarm… U bent vergiftigd !!

De miljarden tonnen meer gif onder het bedrog van "Green Deal" kan onze Wereld niet langer meer verdragen. Gun onze kinderen en kleinkinderen ook nog een menswaardig leven op aarde en stop daarmee!

Door: Ad van Rooij

Ine Veen schreef in 2008 haar boek "Alarm... U wordt vergiftigd!"

Zal de wereld ten onder gaan aan gif, milieu en bedrog?

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN