Vertaal deze pagina naar:

VOLGENS ONDERZOEKERS IS DIT DE ECHTE WAARHEID OVER DE SOLAR ECLIPSE OP 8 APRIL 2024

17-03-2024

Deze eclipse gaat de langste zijn ooit!

Een functionaris uit Texas beveelt inwoners van een provincie aan voedsel en gas in te slaan voordat de totale zonsverduistering over een paar weken zal plaatsvinden. Op 8 april zal de maan zo worden gepositioneerd dat in verschillende Amerikaanse staten de hele schijf van de zon wordt geblokkeerd, waardoor miljoenen mensen in de vroege middag in duisternis worden gestort. Het pad van de totaliteit begint in Mexico en strekt zich uit over Texas, Oklahoma, Arkansas, Missouri, Illinois, Indiana, Ohio, New York, Pennsylvania, Vermont, New Hampshire en Maine voordat het de Noord-Atlantische Oceaan oversteekt. Ambtenaren van Travis County, Kendall County en Bell County hebben voorafgaand aan de zonsverduistering rampverklaringen afgegeven in afwachting van een extreem grote menigte.

Deze eclipse gaat de langste zijn ooit!

Exact hetzelfde als die in Egypte plaatsvond zoveel jaar geleden.

Wees wijs en zorg voor voldoende voedsel en water, ook voor Uw huisdieren.

Zorg ook voor voldoende kaarsen, batterijen, een radio met batterijen en voldoende zaklampen.

De voorspelling is dat dit minimaal 2 of 3 dagen (of 2 tot 3 weken) gaat duren.

Bekijk deze TikTok video: https://www.tiktok.com/@unicornnews11/video/7346496726993227050

Reacties onder de TikTok video:

"Dat komt omdat er een enorme hoeveelheid mensen aanwezig zal zijn. Zorg dus dat je eten inslaat voordat ze komen opdagen en probeer alles te kopen. Het is een goed idee om mensen bij de hand te hebben voor het geval er iets gebeurt."

"Dit doet me denken aan superheldenfilms waarin er een zonsverduistering is en waarin groepen mensen superkrachten krijgen. Het zou cool zijn als ik tijdens de zonsverduistering buiten zou staan en superheldenkrachten zou krijgen."

"Ik geloof dat we op het punt staan het eerste contact te ervaren, ze hebben er allemaal een film na gemaakt genaamd "de dag dat de wereld stilstond" en de Simpsons hebben ons hier ook op voorbereid...."

Van donker naar licht: de crossover X

Wisten jullie allemaal dat de zonsverduistering op 8 april 2024 over acht steden met de naam Ninevé zal gaan?


1. Nineve, New York

2. Nineve, Missouri

3. Nineve, Ohio

4. Nineve, Texas

5. Nineve, Virginia

6. Nineve, Pennsylvania

7. Nineve, Nova Scotia

8. Nineve, Indiana


Is Nineve niet een plaats waar God tegen Jona zei dat ze zich moest bekeren? 

Natuurlijk weet iedereen die van astrologie houdt dat 8 een nieuw begin betekent. Wat ook onbedoeld het einde van iets zal betekenen. 


Waarom zouden we dan niet het volgende doen op die dag?

- Plan boodschappen en afspraken voortijdig.

- Spreek een communicatieplan af.

- Informeer familie en je beste vrienden.

- Zorg dat u contant geld bij de hand heeft voor het geval er beperkte internettoegang is.

- Koop noodzakelijke boodschappen en benzine.

- Verwacht druk verkeer en lange rijen voor lokale diensten.

- Op Gods kalender zou deze eclips aan het eind van het jaar plaatsvinden.


10 april is de 1e dag van de 1e maand van het nieuwe jaar. 

Genesis 1 stelt vast dat de zon en de maan werden aangewezen als tekenen, seizoenen, dagen en jaren. Met dit inzicht harmoniseert alleen de heilige kalender de zonnen- en maancycli. De waarheid over Gods kalender legt uit waarom de 19-jarige tijdcycli een astronomisch feit zijn. De heilige kalender – doorgaans de Hebreeuwse kalender of Gods kalender genoemd – is sinds de oprichting van de Kerk van God zonder enige twijfel door ware christenen aanvaard. Deze onvoorwaardelijke aanvaarding kwam voort uit het vertrouwen dat werd gesteld in de apostelen die door Christus waren opgeleid.

Trump in 2017

Herinneren jullie je allemaal dat beeld met Donald Trump en Melania Trump samen met hun zoon die met zonnebril naar de lucht keken in augustus 2017? Welnu, deze andere zonsverduistering die eraan komt, zal feitelijk een X creëren. Die zou bijbels "The Ancient Tav" worden genoemd. Een Hebreeuws teken van God.

Mensen er staat iets belangrijks te gebeuren. Het wat in dit alles zal nog moeten blijken. Maar wij hopen hoop dat jullie je allemaal voorbereiden op de komende dienst. 

2024 zal niet zijn zoals elk ander jaar dat we in ons leven hebben meegemaakt.

Ariël (@Prolotario1) op X

X (voorheen Twitter)

https://twitter.com/Prolotario1/status/1762660420899279176

Wat ons te wachten staat in de Gouden Eeuw en hoe we ons erop kunnen voorbereiden.

De Nieuwe Aarde, de Gouden Eeuw, 5D… 

Spannende onderwerpen die veel mensen wakker houden. Als je nieuwsgierig bent naar een kijkje achter het gordijn, geef ik in het artikel van vandaag fragmenten over "wat je kunt verwachten" uit Dolores Cannon's Convoluted Universe Book Two uit het hoofdstuk "Nieuwe Aarde". Dolores Cannon was een hypnotherapeute die gespecialiseerd was in regressie van vorige levens. Gedurende 20 jaar ontving ze via haar cliënten boodschappen dat er een zeer constructieve gebeurtenis op komst was die de hele wereld zou veranderen.

Opmerking:

Wanneer Dolores in de tekst vaag de term "zij" noemt, verwijst ze naar de wezens die haar gegevens verschaffen via de cliënt in hypnose. De volgende tekst is een vrije transcriptie van het Engelse origineel, dit zijn geen letterlijke citaten:

Ze zeggen dat op het moment van overgang naar een hoger niveau van zijn, we de fysieke symptomen meer opmerken dan de energieën zelf. Velen zullen innerlijk voelen dat er iets met hen gebeurt. Onze lichamen zullen zich geleidelijk aanpassen aan de nieuwe energieën en sommige fysieke manifestaties zullen ongemakkelijk en verontrustend zijn. Mensen zullen merken dat ze met de hogere energieresonantie van de planeet Aarde minder problemen zullen hebben met energieblokkades.

Een verandering in dieet kan de aanpassing aan de nieuwe energieën ondersteunen. Onze lichamen worden lichter en dat brengt de noodzaak met zich mee om minder zware maaltijden te gebruiken. De meeste cliënten in hypnose hebben bevestigd dat ze moeten minderen met vlees, vooral omdat dit vlees vol zit met antibiotica en andere chemicaliën waar dieren mee in aanraking zijn gekomen. Deze chemicaliën en vaccins worden opgeslagen in de organen en belasten het lichaam.

Ook vlees in het algemeen en gefrituurde dingen zijn belastend voor het lichaam. Om het lichaam naar een hogere vibratie te brengen, moet het ontlast worden door gifstoffen en overmatig zwaar irriterend voedsel. Specifiek mensen in hypnose zijn gewaarschuwd tegen het eten van varkensvlees vanwege de gifstoffen. Een veilige manier om vlees te consumeren is te kiezen voor biologische boerderijen en particuliere boeren. Dat is een gezond compromis. Vis en veel groenten zijn ook goed. Mensen moeten ook minder suiker eten.

Als iemand zijn eetpatroon aanpast, duurt het maanden voordat het lichaam zich heeft ontdaan van gifstoffen en begint te wennen aan de nieuwe energie. Een van de manieren om ontgifting te bevorderen is het opladen van energiewater. Als het water dat we drinken een opbouwende lading heeft, brengt het die lading over op het lichaam. We kunnen water opladen met kristallen, gedachten, visualisatie of zelfs de eigenschappen ervan versterken met shungiet.

De hele planeet, inclusief het menselijk lichaam, verhoogt zijn energieën in de richting van lichtere frequenties. Wanneer de cellen in het lichaam het gewenste trillingsniveau bereiken, beginnen ze te gloeien en wordt de persoon een lichtgevend wezen. Op dat moment ben je niet langer zichtbaar in de 3D-wereld en verschijn je op de Nieuwe Aarde. Dit gebeurt wanneer het lichaam met zijn vibratie het 3D-vlak overstijgt en op een 5D-frequentie begint te vibreren. Wanneer iemand de staat van een lichtlichaam bereikt, sterft of veroudert hij niet fysiek. Dan begint een nieuw proces van zijn spirituele evolutie.

De overgang naar 5D is in het verleden gebeurd met bepaalde groepen mensen, maar het was niet wereldwijd. Nu staat de hele planeet op het punt om naar 5D te gaan. Kennis hiervan wordt zelfs in de Bijbel genoemd. Degenen die niet klaar zijn voor de overgang naar 5D zullen in de oorspronkelijke wereld blijven en hun leven voortzetten en met hun karma omgaan zoals voorheen. Zij zullen zich in het begin niet eens realiseren dat zoiets is gebeurd.

Als ze er eenmaal achter zijn, zal het te laat zijn om er nog iets aan te doen. Mensen die geen verlichting bereiken zullen misschien reïncarneren op een andere planeet met een lagere energie die overeenkomt met hun evolutionaire stadium. Zij zullen de nieuwe Aarde niet herkennen omdat hun energie er niet bij past.

Er zal geen vernietiging zijn, het zal een dimensionale verandering zijn. Mensen zullen eenvoudigweg op een nieuwe plaats verschijnen. Zij die er niet klaar voor zijn zullen blijven waar ze zijn. De samenleving op de Nieuwe Aarde zal vredig en goed zijn. Het zal het hoogtepunt zijn van een groots plan waarop het hele universum heeft gewacht. Als er rode lichten worden gezien op de planeet aarde, betekent dit dat de planeet naar een hoger niveau beweegt. Het wordt verondersteld een noorderlicht te zijn dat energetisch zal samensmelten met de ruimte en rood zal worden.

Het zal eruit zien als aderen die in beide richtingen stromen, de planeet in en uit. Goede energieën zullen naar binnen worden gebracht, destructieve energieën zullen eruit worden gehaald. De planeet Aarde heeft dit vermogen altijd al gehad en laadt zich voortdurend op en reinigt zichzelf op deze manier.

Veel mensen hebben ervoor gekozen om niet te ontwaken en dit moet worden gerespecteerd. 

In feite zal het de meerderheid zijn. Maar het is hun zaak en dat is prima. Daarom zijn de lichtwezens hier gekomen, om mensen de weg te wijzen en op tijd wakker te maken. Om mensen aan te moedigen het spirituele pad te nemen en een wereld te ontdekken waarin bijna alles mogelijk is. Veel mensen beseffen niet dat ze dit werk doen, maar terwijl ze hun omgeving beïnvloeden, met hun geliefden spreken, doen ze inderdaad een heel belangrijke missie.

Veel mensen reïncarneren herhaaldelijk op Aarde omdat ze hun taken niet hebben voltooid, omdat ze hun cycli niet hebben voltooid. Maar door hun bewustzijnsniveau te verhogen en naar de Nieuwe Aarde te gaan, zullen ze het niet meer nodig hebben, zal er geen karma zijn. Ze kunnen daar voor altijd blijven.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

MARCHEREN VOOR JEZUS IN IRAK * JEZUS IS GOD * KIJK TOT HET EINDE * HET WAS EEN GEESTELIJKE OORLOG EN SPIRITUEEL ONTWAKEN OM TOT VREDE TE KOMEN IN ONZE WERELD.