Vertaal deze pagina naar:

VOLGENS VEEL WAKKERE MENSEN SPEELT TRUMP EEN DUBBELE EN BELANGRIJKE ROL!

30-11-2022

Laten we het hopen, dan ziet de wereld er een stuk positiever uit!

Project Looking Glass

Project Looking Glass-technologie zag dat de Great Awakening niet te stoppen is', zegt militaire insider.

Een bericht van David Icke over dit onderwerp:

"Zoals ik al zei, wordt de uitkomst geschreven door bewustzijnsniveaus die veel verder gaan dan de dorpsidioten van de Cult - de mensen winnen als ze ontwaken voor de waarheid. We bevinden ons in de donkerste dagen in 2021, 2022 en in 2023 voordat de dageraad aanbreekt en een geheel nieuwe realiteit ontstaat gebaseerd op liefde en vrijheid. Blijf sterk, onderwerp je niet aan tirannie - de vrijheid IS op komst en de 'almachtige' Cult is in zijn laatste wanhopige doodstrijd."

Zoals klokkenluiders/insiders vorig jaar hebben uitgelegd, was de huidige plandemie eigenlijk gepland voor 2050, maar de "elites" zijn in paniek vanwege de Great Awakening en ze hebben het overhaast. De Nieuwe Wereld Orde is nog niet eens in de verste verte geperfectioneerd en faalt nu al. Volgens ingewijden hebben de "elites" deze operatie ingezet zonder de goedkeuring van hun duistere meesters, vandaar dat ze eerder mensen probeerden te vermoorden die kozen voor de bevolking, onder andere Prinses Diana, John F. Kennedy (Jr.), John McAfee, Donald J. Trump etc.

David Icke

Prinses Diana

Ze probeerden me te vermoorden omdat ik van de mensen hield en voor de mensen werkte. Ze probeerden John F. Kennedy Jr. te vermoorden omdat hij geliefd was bij DE MENSEN en hij WERKTE voor DE MENSEN. Ze probeerden Donald J. Trump het zwijgen op te leggen omdat hij van de mensen hield en voor de mensen werkte. Ze probeerden John McAfee te VERMOORDEN omdat hij van de mensen hield en de WAARHEID aan DE WERELD wilde laten zien!

Samen komen we sterker dan ooit terug!

Met vriendelijke groet,
Koningin Diana

Donald J. Trump en Koningin Diana
Donald J. Trump en Koningin Diana

De onderstaande bron schreef het volgende op z'n website:

Het bericht van vandaag is realistisch en bijna ongelooflijk tegelijk. 

We hebben het ingekort tot enkele regels (zie onder).

(1) De Russische president Vladimir Putin treedt nog dit jaar af.

(2) Voormalig president Hussein Obama is wegens hoogverraad geëxecuteerd.

(3) De B-acteur die Biden speelt, Kamala Harris. Mike Pence en alle leden van het Congres zijn of worden publiekelijk gearresteerd en afgevoerd. De echte Biden is al drie jaar dood en zoontje Hunter is vorig jaar opgehangen.

(4) Binnenkort zal de echte vrouw van Trump bekend worden. Melania en Donald zijn vlak na de verkiezingen 2020 gescheiden, haar meerjarige contract was afgelopen. Wat we nu zien is iemand met lengteverschil en een masker. Trump is getrouwd met prinses Diana, reeds lang geleden.

(5) De "currency reset" zal begin volgend jaar plaatsvinden. Alle valuta gekoppeld aan goud en 1 op 1 inwisselbaar. Onze gulden is gelijk aan de dollar en de roebel.

(6) Het staatsapparaat van Corporate D.C. zal compleet worden lamgelegd. Het zal in december beginnen te rommelen en in januari opgevolgd met het sluiten van alle departementen en federale rechtbanken, arresteren van ambtenaren en rechters, procureurs, etc. De losse Staten nemen het over onder Common Law.

(7) In januari wordt de goudstandaard ingevoerd en wordt de belastingdienst (IRS) opgeheven, met terugbetalingen aan de mensen. NESARA wordt ingevoerd, dus nieuwe verkiezingen in april 2023.

(8) De MED BEDS zijn mobiel en worden specifiek ingezet.

(9) Medicijnen - de symptoombestrijders/verslavende drugs - van Big Pharma worden waar mogelijk versneld afgebouwd en vervangen door natuurlijke geneesmiddelen. Tot de standaarduitrusting zullen Hydroxychloroquine, zink en Vitamine C in een "kit" (standaardpakketje), voor iedereen beschikbaar.

(10) De aandelenbeurzen zullen in een vrije val crashen naar het niveau ongeveer gelijk aan NUL. Beurzen zullen worden ontmanteld en verboden worden.

(11) De huizenmarkt zal vrij snel daarna compleet in elkaar storten tot waarden die ver onder de materiaal- en grondprijs zal duiken. De grondeigenaren zullen worden onteigend en nominaal gecompenseerd.

(12) Alle crypto zonder onderliggende dekkingswaarde worden verboden en ongeldig verklaard. Bitcoin (witwasoperatie voor drugs- en kinderhandel) bestaat niet meer, alleen digitale waarden als XRP gedekt door edelmetalen blijven bestaan.

(13) Nieuwe geneeswijzen die tot nu toe verboden zijn worden ingevoerd: tegen diabetes, ziekte van Lyme, kanker, Alzheimer, inclusief de DNA-reparatie via de Medbeds.

Bron: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/11/30/vladimir-putin-treedt-nog-dit-jaar-af-berichten-gonzen-in-het-rond/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN