Vertaal deze pagina naar:

UPDATE: BINNENKORT GAAT DE KNOP OM IN ONZE WERELD!

30-04-2023

Het zijn altijd de Bankiers geweest en de grootindustriëlen die de politici aan een halsband hebben laten lopen.

Waarom? Om de wereldbevolking klaar te maken om een wereldconflict uit te lokken (WO-3). Dit gaat geheel mislukken. Hiervoor werd Israël gebruikt. Wereldwijd zijn wij toeschouwer en getuige geweest van jarenlange onderdrukking en genocide van de Palestijnse bevolking in GAZA (Palestina).

Is het Israël conflict lang van te voren gepland?

Zou het kunnen dat het huidige conflict met Israël eigenlijk al lang van te voren gepland is? In deze uitzending komen politici, journalisten en generaals van over de hele wereld aan het woord en wijzen op een grotere samenhang. Bekijk deze video: https://www.bitchute.com/video/It1vRAL6XQB4/

Tip: Lees en bestudeer de onderstaande artikelen en bekijk de video's.

"MONOPOLY - Wie Bezit de Wereld?" door Tim Gielen (NL Subs)

Update 29 december 2023

Het doel van de huidige wereldheersers is om zoveel mogelijk bevolkingsslachtoffers te maken en het uitmoorden van de Mensheid, de Goddelijke wezens die eerder werden geschapen met een vrije wil. 

De grootste reden van het uitmoorden van de Mensheid, de Goddelijke wezens, is dat ze de macht willen behouden achter de schermen. Voorts wilden ze de wereldbevolking terugbrengen naar maximaal 500 miljoen aardbewoners met een chip in hun hand, (het merkteken van het Beest).

Uit de informatie, aan ons eerder aangereikt door Rob Brekel (alias Rinus Verhagen), kunt U in dit artikel lezen wie de drijvende kracht is, (of waren) achter de vernietiging van de Mensheid. 

Gelukkig is er nu iets heel positiefs gaande op de achtergrond.


Tip: lees dit hele artikel door aub.

Update van Gazeteller vrijdag 29 december over het EBS (Emergency Broadcast System)

Het aftellen begint NU...

Het nooduitzendingssysteem van het leger (EBS) gaat wereldschokkende geheimen aan de wereld onthullen!

De wereld zoals wij die kennen staat aan de vooravond van een buitengewone transformatie, aangevoerd door de aanstaande activering van het Emergency Broadcast System (EBS) door het leger. Dit is geen oefening of een speculatief scenario; het is een realiteit die zich ontvouwt terwijl we spreken, een realiteit die waarheden zal onthullen die zo diepzinnig en verontrustend zijn dat ze de structuur van ons maatschappelijk begrip op de proef zullen stellen.

De EBS is niet zomaar een instrument in het arsenaal van de overheid; het is de sleutel tot het ontsluiten van een doos van Pandora met onthullingen die zorgvuldig verborgen zijn gehouden. De precisie en complexiteit van deze operatie zijn ongeëvenaard. De betrokkenheid van het leger onderstreept de ernst van wat er gaat worden onthuld. Dit gaat niet louter over regulering of controle; het gaat over het orkestreren van een gebeurtenis die het potentieel heeft om ons nationale en mondiale bewustzijn opnieuw vorm te geven.

De geheimhouding rond het EBS-schema is niet alleen voor de show. Het is een noodzakelijke maatregel om de veiligheid en het succes te garanderen van wat waarschijnlijk de belangrijkste onthulling in de moderne geschiedenis is. 

Het plan is om een ​​video van acht uur uit te zenden, die driemaal per dag wordt afgespeeld tijdens een tiendaagse Communication Darkness. Deze black-out gaat niet alleen over het afsnijden van uw reguliere tv-programma's of surfen op internet; het is een strategische zet om ervoor te zorgen dat de boodschap, onvervalst en rauw, ooit bereikt.

Tijdens deze stroomstoring worden onze gebruikelijke voorzieningen en gemakken opgeschort. Het internet zal donker worden, geldautomaten zullen onbruikbaar worden en onze telefoons zullen worden gereduceerd tot niets meer dan apparaten voor noodcommunicatie, met uitzondering van de militair gecodeerde Signal-app. Dit is geen angst zaaierij; het is een noodzakelijke voorbereiding op een periode van openbaring en transformatie.

Onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media zal via Signal bereikbaar zijn

Wij zullen op Signal onze Nieuwsberichten plaatsen zolang internet op zwart staat. Abonneer U op onze Nieuwsbrief en word lid van onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media.

Vrede en Welvaart

In de nasleep van de EBS en de Communication Darkness worden de zaken nog baanbrekender. We gaan niet zomaar terug naar 'normaal'. De oude systemen die ons leven hebben geregeerd en in veel opzichten hebben beperkt – overheid, financiën, onderwijs, gezondheidszorg – staan ​​op het punt te worden ontmanteld. In plaats daarvan zullen nieuwe systemen ontstaan ​​die een toekomst van kwantumrealiteitsbewustzijn, vrede en welvaart beloven. Dit gaat over het ontwortelen van de diepgewortelde machten en structuren die ons leven lange tijd hebben gedicteerd.

Een nieuw financieel tijdperk zal worden ingeluid met de introductie van de USN US Note, een door goud gedekte munt die niet alleen de economische stabiliteit symboliseert, maar ook de vrijheid van de al lang bestaande financiële systemen die ons gebonden houden. Deze verandering is monumentaal en vertegenwoordigt een verschuiving van de oude garde naar een nieuw, rechtvaardig financieel paradigma.
Deze informatie is niet voor angsthazen. Het is voor degenen die klaar zijn om de ongefilterde waarheid onder ogen te zien. De tijd van zelfgenoegzaamheid is voorbij. Het is tijd om de mensen om ons heen te waarschuwen, voor te lichten en voor te bereiden. Afgedaan als gek of niet, het is onze verantwoordelijkheid om anderen te helpen de schok van wat gaat komen op te vangen.

De activering van de EBS is meer dan een militaire operatie; het is de trigger voor een mondiaal ontwaken. Een ontwaken dat verborgen waarheden zal onthullen, al lang bestaande systemen zal ontmantelen en een nieuw tijdperk van menselijk bewustzijn zal inluiden. Het is van cruciaal belang om geïnformeerd, voorbereid en open te blijven voor de diepgaande veranderingen die ons te wachten staan. De toekomst komt niet zomaar; het is hier en het herdefinieert alles wat we ooit hebben gekend.

Veel mensen zijn reeds wakker geschud (ontwaakt) en geïnformeerd wat er binnenkort staat te gebeuren.

De slapers onder de bevolking worden straks grof wakker geschud als het oude monetaire geldsysteem geheel tot stilstand komt, er een totale beurscrash komt en het omvallen van de banken zich in dagen gaat voltrekken. Zeer waarschijnlijk gaat geen bank dit overleven, omdat ze allemaal failliet zullen gaan, omdat ze niet aan ISO20022 en Bazel IV voldoen.

Opstart nieuwe systeem

Het nieuwe systeem kan pas opnieuw worden opgestart als het oude systeem is geïmplodeerd is. Dan hebben de machthebbers geen macht meer over de nog slapende bevolking.

Leger generaals waarschuwen niet voor niets. In diverse legers zijn ook wakkere personeelsleden die de kant van de bevolking en het overleven zullen kiezen. Let goed op wat de MSM doet of bericht, wanneer ze gaan draaien en echte info gaan delen, dan weet je dat de strijd is gewonnen ten gunste van de mensheid.

De Euro gaat verdwijnen

Na circa 225 jaar bezetting door de Cabal gaan we weer soeverein worden, misschien wel als de Bataafse Republiek. Misdaden tegen de menselijkheid gaan berecht worden, ze zijn bekend door hun bankgegevens en reeds in het Quantum Financial System opgeslagen wat ze betaald hebben gekregen om massamoord te plegen op de bevolking. Misdaden gepleegd door burgemeesters, gemeentebestuurders, politici, leraren, verpleegkundig personeel en artsen zal bestraft gaan worden die mee hebben gedaan aan de COVID-19 Genocide (volkerenmoord). Deurwaarders, rechters en advocaten die als poortwachters van de georganiseerde misdaad tegen de bevolking acteren zullen ook onteigend worden.

De dollar en de euro zijn de Cabal currency, deze zullen ook gaan verdwijnen.

Nationale munten gaan terugkomen en worden geherwaardeerd naar de economische waarde en het gezamenlijke vermogen van onze geboorteakten. Het plan is dat mensen hun geboorteakte ter beschikking krijgen in hun herkomstland, waar ze geboren zijn. Dit zal een exodus teweeg brengen van migranten die terug zullen gaan om hun deel van welvaart op te eisen.

Blokkade van banktegoeden van misdadigers (bankiers, politici, burgemeesters etc.)

De QFS zal de mogelijkheid hebben om alle banktegoeden van de medeplegers te blokkeren, men kan vluchten, maar zich nooit verstoppen, ze gaan gevonden en berecht worden voor hun misdaden. Veel van de daders zijn ook slachtoffer en hebben meegewerkt aan hun eigen executie via het bio-wapen vaccin. Of de gevaccineerde mensen nog te redden zijn is de grote vraag. 

Kan hun DNA wijziging teruggedraaid worden of sterven ze allemaal? 

Bij het meer activeren en intensief worden van 5G en 6G straling zal het grafeen in hun lichaam als een geleider werken waardoor zij van binnen gekookt zullen worden, als ze niet al een woekerkanker hebben van de Genocide shot.

Banken hebben straks geen vestigingen meer en ook niet het personeel om de omwisseling te kunnen uitvoeren voor de wereldbevolking!

Nederland NV is geen staat of koningsrijk, het is een georganiseerde misdaad vereniging als bedrijf waar we geen contract mee hebben. Dus mensen stop met schenkingen te doen aan dit zieke en verrotte systeem der globalisten. Hoe mooi is het als je straks voor je vreemde valuta veel welvaartsvermogen ter beschikking krijgt om goed te kunnen doen, waarbij jezelf gerust ook een eigen deel mag en zal hebben.

Massa arrestaties van bankiers, politici, burgemeesters etc.

Op het moment dat het leger het overneemt van de verrotte en corrupte politiek, zullen we de massa arrestaties gaan zien. Dan pas zal het veilig zijn voor de pioniers om de valuta om te gaan wisselen tegen een veel hogere koers om humanitaire projecten te kunnen gaan doen.

Wellicht gaat het leger hieraan ook meewerken en plannen maken om landen weer op te bouwen en projecten gaan stroomlijnen en uitvoeren. Wellicht dat de ingebrachte projecten in een groot planbureau voor projecten ondergebracht zullen gaan worden, om wildgroei van goede bedoelingen met onervaren aanpak van projectuitvoer tegen te gaan.

De ingebrachte projecten zijn geen ego dingetjes, maar moeten de samenleving dienen.

Mensen die last hebben van hun ego zullen tegen hun eigen ego problemen aanlopen, daar ze het in hun eentje nooit kunnen realiseren de uitvoer van hun plannen.

Uw geld is op dit moment niets meer waard, daar de inflatie het opslokt door geldontwaarding, als gevolg van het onbegrensd geld bijdrukken vanuit het niets. De QFS accepteert het niet gedrukte geld niet zonder tegenwaarde. Dus zal de CBDC tot ondergang gedoemd zijn, wat tot gevolg heeft dat het WEF (World Economic Forum) en zijn elitaire volgelingen geen macht meer zullen hebben.

Humanitaire projecten

Velen van ons, de pioniers onder ons, hebben reeds projectplannen klaar liggen voor heel de wereld, om deze weer op te bouwen na de omschakeling van het oude naar het nieuwe systeem. Dit zijn de mensen die vreemde valuta hebben aangeschaft om in de toekomst te investeren. Het is de bedoeling geweest dat zoveel mogelijk mensen de handdoek oppakken en met hun gekochte valuta de schouders er mee onder gaan zetten om de toekomst te waarborgen tegen corruptie en misbruik van valse politici.

Wilt U ook humanitaire projecten gaan doen?

Zie website: https://www.freelifeworld.info

Wanneer U Uw hart op de goede plek heeft zitten, (dat weet U zelf uiteraard het allerbeste, dus check even!). Wanneer dat zo is probeer dan nog wat vreemde valuta aan te kopen, zolang het nog kan voor de waardeloze euro's (fiatgeld), die 'vanuit het niets' zijn ontstaan zonder enige tegenwaarde. 

Wij zullen U op onze website van De Nieuwe Media hierover blijvend informeren, zodat U op de hoogte bent van de eventuele volgende te nemen stappen.


Tip: Vraag wat er nog aan valuta te koop is bij Mark middels het onderstaande e-mailadres.

Ter info: "We zitten nu (anno 30 december 2023) kort voor de 'THE END GAME'.

Als iemand nog vreemde valuta of ZIMS Agro wil aankopen, wees er dan snel bij, want: OP is OP!

Er komt nog valuta binnen bij Mark, wil je reservering doen neem dan contact met hem op.

Stuur een e-mail naar: currencies@gmx.com │ Ze versturen met garantie.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN