Vertaal deze pagina naar:

WAARSCHUWING! EEN ACTIEVE DERDE WERELDOORLOG STAAT VOOR ONZE DEUR!

30-04-2023

Het zijn altijd de Bankiers geweest en de grootindustriëlen die de politici aan een halsband hebben laten lopen om de bevolking klaar te maken om een conflict uit te lokken!

Hun doel is om zoveel mogelijk bevolkingsslachtoffers te maken en het uitmoorden van de Mensheid!

Uit de informatie, ons aangereikt door Rinus Verhagen, kunt U lezen wie de drijvende kracht is, (of waren) achter de vernietiging van de Mensheid!

Gelukkig is er iets heel positiefs gaande op de achtergrond!

Lees dit hele artikel door aub!

Velen zijn reeds wakker geschud (ontwaakt) en geïnformeerd wat er binnenkort staat te gebeuren!

De slapers onder de bevolking worden straks grof wakker geschud als het oude monetaire geldsysteem geheel tot stilstand komt, er een totale beurscrash komt en het omvallen van de banken zich in dagen gaat voltrekken. Zeer waarschijnlijk gaat geen bank dit gaat overleven, omdat ze allemaal failliet zullen gaan, omdat ze niet aan ISO20022 en Bazel IV voldoen.

Opstart nieuwe systeem

Het nieuwe systeem kan pas opnieuw worden opgestart als het oude systeem is geïmplodeerd is. Dan hebben de machthebbers geen macht meer over de nog slapende bevolking.

Leger generaals waarschuwen niet voor niets. In diverse legers zijn ook wakkere personeelsleden die de kant van de bevolking en het overleven zullen kiezen. Let goed op wat de MSM doet of bericht, wanneer ze gaan draaien en echte info gaan delen, dan weet je dat de strijd is gewonnen ten gunste van de mensheid.

De Euro gaat verdwijnen!

Na circa 225 jaar bezetting door de Cabal gaan we weer soeverein worden, misschien wel als de Bataafse Republiek. Misdaden tegen de menselijkheid gaan berecht worden, ze zijn bekend door hun bankgegevens en reeds in het Quantum Financial System opgeslagen wat ze betaald hebben gekregen om massamoord te plegen op de bevolking. Misdaden gepleegd door burgemeesters, gemeentebestuurders, politici, leraren, verpleegkundig personeel en artsen zal bestraft gaan worden die mee hebben gedaan aan de COVID-19 Genocide (volkerenmoord).

Deurwaarders, rechters en advocaten die als poortwachters van de georganiseerde misdaad tegen de bevolking acteren zullen ook onteigend worden.


De dollar en de euro zijn de Cabal currency, deze zullen ook gaan verdwijnen!

Nationale munten gaan terugkomen en worden geherwaardeerd naar de economische waarde en het gezamenlijke vermogen van onze geboorteakten. Het plan is dat mensen hun geboorteakte ter beschikking krijgen in hun herkomstland, waar ze geboren zijn. Dit zal een exodus teweeg brengen van migranten die terug zullen gaan om hun deel van welvaart op te eisen.

Blokkade van banktegoeden van misdadigers (bankiers, politici, burgemeesters etc.)

De QFS zal de mogelijkheid hebben om alle banktegoeden van de medeplegers te blokkeren, men kan vluchten, maar zich nooit verstoppen, ze gaan gevonden en berecht worden voor hun misdaden.

Veel van de daders zijn ook slachtoffer en hebben meegewerkt aan hun eigen executie via het bio-wapen vaccin. Of de gevaccineerde mensen nog te redden zijn is de grote vraag. Kan hun DNA wijziging terug gedraaid worden of sterven ze allemaal? Bij het meer activeren en intensief worden van 5G en 6G straling zal het grafeen in hun lichaam als een geleider werken waardoor zij van binnen gekookt zullen worden, als ze niet al een woekerkanker hebben van de Genocide shot.

Banken hebben straks geen vestigingen meer en ook niet het personeel om de omwisseling te kunnen uitvoeren voor de wereldbevolking!

Nederland NV is geen staat of koningsrijk het is een georganiseerde misdaad vereniging als bedrijf waar we geen contract mee hebben. Dus mensen stop met schenkingen te doen aan dit zieke en verrotte systeem der globalisten. Hoe mooi is het als je straks voor je vreemde valuta veel welvaartsvermogen ter beschikking krijgt om goed te kunnen doen, waarbij jezelf gerust ook een eigen deel mag en zal hebben.


Massa arrestaties van bankiers, politici, burgemeesters etc.

Op het moment dat het leger het overneemt van de verrotte en corrupte politiek, zullen we de massa arrestaties gaan zien. Dan pas zal het veilig zijn voor de pioniers om de valuta om te gaan wisselen tegen een veel hogere koers om humanitaire projecten te kunnen gaan doen.

Wellicht gaat het leger hieraan ook meewerken en plannen maken om landen weer op te bouwen en projecten gaan stroomlijnen en uitvoeren. Wellicht dat de ingebrachte projecten in een groot planbureau voor projecten ondergebracht zullen gaan worden, om wildgroei van goede bedoelingen met onervaren aanpak van projectuitvoer tegen te gaan.

De ingebrachte projecten zijn geen ego dingetjes, maar moeten de samenleving dienen.

Mensen die last hebben van hun ego zullen tegen hun eigen ego problemen aanlopen, daar ze het in hun eentje nooit kunnen realiseren de uitvoer van hun plannen.

Uw geld is op dit moment niets meer waard, daar de inflatie het opslokt door geldontwaarding, als gevolg van het onbegrensd geld bijdrukken vanuit het niets. De QFS accepteert het niet gedrukte geld niet zonder tegenwaarde. Dus zal de CBDC tot ondergang gedoemd zijn, wat tot gevolg heeft dat het WEF (World Economic Forum) en zijn elitaire volgelingen geen macht meer zullen hebben.

Humanitaire projecten en plannen

Velen van ons, de pioniers onder ons, hebben reeds projectplannen klaar liggen voor heel de wereld, om deze weer op te bouwen na de omschakeling van het oude naar het nieuwe systeem. Dit zijn de mensen die vreemde valuta hebben aangeschaft om in de toekomst te investeren. Het is de bedoeling geweest dat zoveel mogelijk mensen de handdoek oppakken en met hun gekochte valuta de schouders er mee onder gaan zetten om de toekomst te waarborgen tegen corruptie en misbruik van valse politici.


Wilt U ook humanitaire projecten gaan doen?

Wanneer U Uw hart op de goede plek heeft zitten, (dat weet U zelf uiteraard het allerbeste, dus check even!). Wanneer dat zo is probeer dan nog wat vreemde valuta aan te kopen, zolang het nog kan voor de waardeloze euro's (fiatgeld), die 'vanuit het niets' zijn ontstaan zonder enige tegenwaarde. Wij zullen U op onze website van De Nieuwe Media hierover blijvend informeren, zodat U op de hoogte bent van de eventuele volgende te nemen stappen.


Tip: Vraag wat er nog aan valuta te koop is bij Mark middels het onderstaande e-mailadres.

Ter info: "Het lijkt erop dat we in 'THE END GAME' zitten".

Momenteel zijn er alleen nog Iran Rials te koop, per 10.000.000 voor 299 Euro.

Van ZIMS hebben ze alleen nog de Agro Cheque 50 Billion te koop, 20 stuks voor 249 Euro.


Ze gebruiken nu tijdelijk een ander bankrek. nr.

De Rabobank heeft hen laten weten dat ze niet meer willen dat ze via hun eigen rekening transacties voor valuta boeken. Ze doen daarom ook geen losse biljetten meer verkopen.

Als iemand nog vreemde valuta of Zims Agro wil kopen, wees er dan snel bij, want: Op is Op!

Stuur een e-mail naar: currencies@gmx.com

Ze versturen met garantie!