Vertaal deze pagina naar:

WAT DOET HET PIETER BAAN CENTRUM IN ALMERE MET MENSEN DIE IN DE GEVANGENIS ZITTEN?

30-05-2022

Waarheid blijft Waarheid!

Enkele maanden geleden werden Joost Knevel (slachtoffer van seksueel misbruik en satanische rituelen) en Wouter Raatgever (klokkenluider) onderzocht in het Pieter Baan Centrum in Almere.

Zij waren eerder vast panellid in het Red Pill Journal, evenals Micha Kat (onderzoeksjournalist). Zij werden vorig jaar alle drie gearresteerd, opgepakt en gevangen gezet, omdat zij zaken beweerden  over Bodegraven en topambtenaren wat volgens de toenmalige burgemeester Van der Kamp onzin was.

In het Red Pill Journal werd dagelijks zaken besproken over hoge topambtenaren, hoge functionarissen en over de Bodegravense doofpot, informatie wat het daglicht schijnbaar niet verdroeg.

De vraag is nu wat de rechter gaat beslissen over het gedragsonderzoek, wat gedaan is naar Joost Knevel en Wouter Raatgever in het Pieter Baan Centrum, naar aanleiding van de bevindingen van de groepsleiders en het multidisciplinair onderzoeksteam (psychiater, psycholoog, milieuonderzoeker en jurist).

Wij, (onze redactie), houden U graag op de hoogte van het laatste en echte nieuws!

'Rechtspraak' voor Joost Knevel, Wouter Raatgever en Hans Meyer op 10 juni 2022 in Den Haag


Één van de zeer trouwe volgers en ondersteuners van Joost Knevel, Wouter Raatgever en Micha Kat en van de Telegram groep "De Bataafse Leeuw" heeft na contact met Joost Knevel onderzoek gedaan en informeerde beheerders van de Telegram groep over het onderstaande:

De zittingen van Joost Knevel en Wouter Raatgever bij de rechtbank in Den Haag zijn op 10 en 16 juni en openbaar. 'Wie het eerst komt, het eerst maalt'. Bespreken kan niet. Dat betekent dat degenen die er heen willen op tijd moeten zijn met de aanvraag!

Let op: Pas een week van tevoren kan hierover gebeld worden, dan zijn ook de tijdstippen bekend.

Het informatienummer in deze is:

Voorlichting rechtbank: 088-3622300

Coördineren is een beetje lastig, maar in ieder geval is er één persoon die vanuit Arnhem die kant op wil en nu nog zonder vervoer zit. Daarom wellicht toch handig als degenen die willen gaan en/of gaan dit kenbaar maken in de chat van De Bataafse Leeuw, zie onderstaande uitnodigingslink.

Link Telegram groep ► https://t.me/+Czg9yJkiu-NmMzlk


Het gaat nadrukkelijk NIET om een demonstratie of protest dat georganiseerd wordt. Dit is puur in het belang van Joost Knevel en Wouter Raatgever, om vriendelijk publiek in de rechtszaal te krijgen.

Positieve vibe, positieve uitspraak?


De zitting op 10 juni zal plaatsvinden te:

Gerechtshof Den Haag

Prins Clauslaan 60

2595 AJ, Den Haag

Tel. +31 88 362 2333


De rechtszaak is te volgen middels het Twitter account van Silvan Schoonhoven.

(Verslaggever terrorisme en veiligheidsdiensten bij De Telegraaf).

E-mailadres: s.schoonhoven@telegraaf.nl

https://twitter.com/SilSchoonhoven


WAARHEID BLIJFT WAARHEID!


WWG1WGA


Zo God wil zal gaan geschieden!


God bless!Bron: Beheerder van De Bataafse Leeuw, vóór Joost en Wouter,

@EricdeNoorman

Link Telegram groep ► https://t.me/+Czg9yJkiu-NmMzlk

RED PILL JOURNAL 🔴 INFOKANAAL


Het Red Pill Journal werd altijd door duizenden mensen bekeken. De oprichters van het Journaal waren Wouter Raatgever en Micha Kat. Zij waren de vaste sprekers van het journaal, als ook Joost Knevel.

Wouter Raatgever, Micha Kat en Joost Knevel zitten momenteel in de gevangenis, omdat ze in hun journals spraken over pedofielen, satanisten, hun handlangers en de corrupte organisatie.

Er is door initiatiefnemers een nieuw leven ingeblazen in het Red Pill Journal, zodat nu duizenden mensen de Waarheid alsnog kunnen horen en zien en door kunnen delen.

Hierbij de vraag voor U als lezer dit kanaal te promoten en te delen op andere social media platforms.

Link kanaal ► https://t.me/+W_PHszvdGnpjN2Zk

Wat doet een groepsleider bij het Pieter Baan Centrum?


Groepsleiders houden zich bezig met gedragsobservatie. Zij zijn de gehele dag aanwezig op de afdeling waar de mensen die worden onderzocht verblijven en nemen deel aan het dagprogramma.

Groepsleiders werken in een multidisciplinair onderzoeksteam met een psychiater, psycholoog, milieuonderzoeker en jurist. Samen proberen zij een zo volledig mogelijk beeld van de persoon van de verdachte te krijgen. Het rapport dat het team uiteindelijk oplevert, speelt een belangrijke rol in de beslissing die de rechter moet nemen over de verdachte.

Heeft U interesse of een vraag?

Katinka van Vastenhoven staat U graag te woord.

Telefonisch via 06 20 15 06 14 of per e-mail:

k.v.vastenhoven@dji.minjus.nl

Meer info ► https://www.dji.nl/werken-bij-dji/functies-bij-dji/groepsleider-pbc