Vertaal deze pagina naar:

WEES VOORBEREID OP DE TIJD DIE KOMEN GAAT: NESARA / GESARA.

05-04-2024
De ouderen leren het nu de jongeren, de boeren van onze toekomst..
De ouderen leren het nu de jongeren, de boeren van onze toekomst..

Op 1 juli 2022 hebben we U reeds de tip gegeven om te onderzoeken bij welke boer bij U in de buurt U Uw eigen voedsel kon kopen.

WEES VOORBEREID OP DE TIJD DIE KOMEN GAAT, ZOEK TIJDIG DE BOER OP EN KOOP DAAR JE MELK, BOTER, KAAS EN EIEREN.

Een aantal van onze lezers hebben hier gelukkig gehoor aan gegeven en kopen nu reeds bij de boer

Tip: Ga vanaf 8 april 2024 zelf ook humanitaire projecten doen en verzorg al Uw dierbaren in Uw eigen woongemeenschap, dorp of stad, zodat we de transitie (overgang) goed doorstaan naar een Nieuwe Wereld, wat nu volop gaande is. 

Het is nu kort dag voor diegenen die hier tot heden nog steeds niet over hebben nagedacht.

Telegram kanaal voor humanitaire projecten: https://t.me/+qQjDrsUUF_lhZjM0

Wij hebben op 1 juli 2022 reeds tijdig de noodklok geluid voor onze samenleving en U bijna dagelijks geïnformeerd tot heden. Het is nu aan U en aan onze redactie hoe wij dat verder vorm gaan geven.

Telegram kanaal GESARA voor Nederland en België: https://t.me/GesaraNederlandBelgie

KOOP VOORTAAN BIJ DE BOER!

Wat de boeren tot 1 juli 2022 kregen bij verkoop aan de supermarkt.

Tip: Word nu (alsnog) lid van de onderstaande Telegram kanalen en deel deze info met al je bekenden.

Verbindende krachten onder de radar

Vele initiatieven werden eerder opgestart om boeren en de samenleving in Nederland en België lokaal dichter bij elkaar te brengen. Er werden ook reeds diverse ontmoetingskanalen op Telegram opgezet door Waarheidsvinders en Klokkenluiders. Zij spraken zich uit tegen de waanzin die over Nederland, België en de rest van de wereld werd uitgerold door het WEF (World Economic Forum), de puppets in Den Haag, de puppets in Brussel en de 13 satanische elite families die onze wereld in een slavernij hielden tot heden.

Vele Klokkenluiders en Waarheidsvinders zijn in de gevangenis beland die zich eerder uitspraken of raakten alles kwijt wat hen lief was. Zij brachten een groot offer voor de samenleving.

Micha Kat (onderzoeksjournalist) belandde een paar jaar in de gevangenis.

Ad van Rooij raakte alles kwijt wat hem lief was.

Echter blijft hij strijdbaar tot het laatste uur van de Waarheid.


Tip: Bekijk zelf de onderstaande Telegram kanalen wat resoneert met jou.

Telegram kanaal Haal 't Lokaal: https://t.me/Haal_t_Lokaal

Telegram kanaal Vlaanderen (België): https://t.me/LokaalConsumerenVlaanderen

HULPBANK Nederland en België: https://t.me/+8vvGm6JsdEs2MTY0

Wij zijn het geld en het product - Geef onze arbeid aan elkaar - Door te ruilen komen we in vrijheid.

Telegram kanaal voor eigen initiatieven: https://t.me/Werksaamhedenmetgeslotenbeurs

Telegram kanaal om te ontwaken: https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal

Wij zijn zelf de verandering, het is een kwestie van zelf in actie komen.

Tip: Blijf vooral onderling contant betalen, zodat het contante geld in omloop blijft en wij kunnen blijven ruilen.

Onze boeren zagen voor hun ogen hun levenswerk vernietigd worden door het WEF en satanische elite families. De vele boeren protesten en burgerprotesten waren een noodkreet aan het Nederlandse en Belgische kabinet om te stoppen met de stikstof en CO2 waanzin.

NB. Zogenaamde opstootjes in grote steden vonden plaats door ingehuurde Romeo's van de politie zelf.

Hier zijn reeds vele bewijzen over te vinden, hoe? Door zelf ook onderzoek te doen.

VOLK WORD WAKKER EN KOM ZELF TIJDIG IN ACTIE!

We leven nu in de tijd van de Openbaringen!

Dat betekent dat we in ENERVERENDE tijden leven en dat we een beperkt venster van tijd en besef hebben, om alles te doen waar GOD ONS OPROEPT om te doen. Of de vele AARDBEVINGEN gebeuren, of de VERKIEZINGEN werden opgetuigd of zijn GESTOLEN, of er gebeurt een andere PLANDEMIE en we HEBBEN NIET de moeite genomen om JEZUS te volgen, ga je in de komende periode veel tijd besteden aan het nadenken over wat je allemaal tot heden zelf ook had kunnen doen. (Het is reeds allemaal gepland in hun kwaadaardige scenario die er nu nog aan zit te komen...), zolang wij dit zelf toestaan.

Lees de laatste zin hierboven nog eens...


Wil jij zelf toeschouwer blijven van het kwaadaardige scenario? Nee toch?

Zittend in een lockdown van een vijftien minuten stad terwijl ze jou proberen te hersenspoelen met propaganda en een chip in jouw hand het "MERKTEKEN VAN HET BEEST: 666".

Wil jij dat? Nee toch?

Lees dit hoofdstuk in de Bijbel: Openbaring 13.

(In China kun je momenteel al geen voedsel meer kopen zonder een digitale ID.) Mensen, het is nu tijd om GOD (het Christusbewustzijn) te gaan bestuderen en zijn stempel op jullie te laten drukken, Amen.

Bron bericht: https //t.me/tonydrm1/5576


Wij hebben een nieuw bewustzijn nodig.

Nu we – door de coronacrisis – beseffen hoe waardevol het menselijk contact is en hoe afhankelijk we van elkaar zijn geworden, dringt het langzaam door dat we een nieuw bewustzijn nodig hebben en nieuwe vormen van samenwerken en samenleven. 

Milieuvervuiling, discriminatie, fake-nieuws, dierenmishandeling en oorlogen; we lijken in een wereld te leven waar geld en intolerantie de boventoon voeren. Dat moet anders! 

In het inspirerende boek vertelt drs. Danielle van Dijk hoe wij kunnen bijdragen aan een wereld waar de liefde regeert. Namelijk door bij onszelf te beginnen. Zij beschrijft hoe wij een universeel, kosmisch georiënteerd bewustzijn kunnen ontwikkelen om aan deze nieuwe wereld bij te dragen. 

Dit bewustzijn noemt zij het Christusbewustzijn.

Drs. Danielle van Dijk verbindt de inzichten van Rudolf Steiner met de Nag Hammadi Geschriften en de evangeliën van Maria Magdalena, Filippus, Thomas en Judas om tot een veelomvattend beeld van Christus te komen. Stap voor stap en door middel van oefeningen wordt uitgelegd hoe wij tot het Christusbewustzijn kunnen komen. 

Drs. Danielle van Dijk (1953) bestudeert al meer dan veertig jaar verschillende onderwerpen uit de geesteswetenschap. Ze deed onderzoek naar de gnosis en schreef meerdere boeken, waaronder Maria Magdalena, vrouw naast Jezus, De lijkwade van Turijn, Maria Magdalena uit de verf en Maria Magdalena, de Lady van Glastonbury en Iona. Van 1975 tot 2020 was zij als docent verbonden aan de Stichtse Vrije School in Zeist (VO), waar ze lesgaf in Nederlands, (wereld)literatuur en filosofie.

Bestel dit boek: https://www.bol.com/nl/nl/f/het-christusbewustzijn/33953644/

De onderstaande video zal de uitkomst van onze wereld sterk gaan beïnvloeden, bekijk deze video!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

Enkel Fleur Agema (PVV) als eerste vrouwelijke Nederlandse minister-president kan de vergiftigingskraan tijdig dichtdraaien en onze wereld nog redden.