Vertaal deze pagina naar:

WIE WAREN DE BATAVIEREN?

21-10-2023

Zij namen deze naam aan nadat zij in Indonesië BATA de mensen hadden gevierendeeld, vandaar hun naam Batavieren of Bataven!

Dus zo een vredelievend volkje was dat niet die ons nu nog steeds regeren!

Wat er nu staat te gebeuren is een oorlog die de gekke NAZI joden (Zionisten/Tempelieren/nep Joden/Khazaren) in Israël zijn gestart. Bij de start van het grondoffensief in Israël zijn Amerika en Engeland er volledig bij betrokken tegen Hamas, Herzbollah, Iran, China, Turkije en Rusland.

Let op dat ook Nederland Israël ondersteunt, let op waar de Israëlische vlaggen wapperen!

De oorlog in Israël leidt direct naar Nederland!

Op 19 oktober 2023 heeft Israël Rusland gedreigd dat wanneer Israël klaar is met Gaza zij zullen gaan voor een oorlog met Rusland. De nep Joden (Zionisten/Nazi's/Khazaren) gillen dat Rusland de vijanden van Israël beschermt doelend op Iran, Syrië en Libanon en dat Rusland daarom vernield moet worden. Dit is de wens van Nederland, Duitsland, Frankrijk en Amerika.

In het kort, die psychisch gestoorde nep Joden (Zionisten/Nazi's/Khazaren) zijn nu aan het doordraaien. Er is nu een grote reden voor een derde Wereldoorlog, niets is toeval!

Zodat onze ogen open zullen gaan en erachter gaan komen wie nu de echte kwaadwillenden zijn in onze wereld. En dat zijn de nep Joden (Zionisten/Nazi's/Khazaren).

Hieronder een opsomming waarin zij zich hebben verenigd:


VATICAANSTAD

WASHINGTON D.C.

CITY OF LONDON


EU / WEF / CIA / NASA / NAVO / VN

COMITE VAN 300

STAAT DER NEDERLANDEN

DE STICHTERS VAN DE STAAT ISRAEL

Wilhelmina doet hier de Hitlergroet, (de NAZI groet).
Wilhelmina doet hier de Hitlergroet, (de NAZI groet).

In het land wat Nederland wordt genoemd hebben we te maken met oude NAZI families die Nederland regeren!

In het kort, die psychisch gestoorde nep Joden (Zionisten/Nazi's/Khazaren) zijn nu aan het doordraaien. Er is nu een grote reden om een derde Wereldoorlog te starten, niets is toeval.

Onderzoek zelf ook dat Mark Rutte lid is van het WEF (World Economic Forum)

https://www.weforum.org/agenda/authors/mark-rutte

Word Wakker en deel dit artikel met je familie en je beste vrienden!

Tip: Ga aub na het lezen van dit artikel zelf ook onderzoek doen. Als je niet weet waar te beginnen stuur ons dan een e-mail. Dan helpen wij jou graag op weg.