Vertaal deze pagina naar:

WIJ HEBBEN EEN AANTAL VRAGEN AAN NAZI BURGEMEESTER FEMKE HALSEMA VAN AMSTERDAM

04-05-2024

Wanneer gaan we alle oorlogsslachtoffers herdenken die in de derde wereldoorlog één of meerdere COVID-19 gifspuiten namen en daaraan stierven?

Premier Rutte verdedigt burgemeester Halsema na beschuldiging Wilders over demonstratie Holocaustmuseum

Bericht ANP van 11 maart 2024, 21:53 uur

Premier Mark Rutte heeft burgemeester Femke Halsema verdedigd na een tweet van PVV-leider Geert Wilders, die zich eerder keerde tegen de betogingen tijdens de opening van het Nationaal Holocaustmuseum zondag in Amsterdam.

Op X haalde Wilders fel uit naar Halsema. 'Het riekt naar een politieke actie van de extreem linkse burgemeester van Amsterdam. Onverantwoord,' schreef hij op X.

Bron en meer info: https://www.parool.nl/nederland/premier-rutte-verdedigt-burgemeester-halsema-na-beschuldiging-wilders-over-demonstratie-holocaustmuseum~b3022131

Vraag aan Femke Halsema: 

Wanneer gaat U zelf alle oorlogsslachtoffers herdenken die in de derde wereldoorlog één of meerdere COVID-19 gifspuiten namen en daaraan stierven?


4 mei 2024, Nationale Dodenherdenking:

NOS 'Journalist' én miljonair Mariëlle Tweebeeke: 

"Noemt u Gaza nog in uw speech op 4 mei?"

Halsema: "Nee want dit is onze nationale herdenking"

NOS : "Maar 2 jaar geleden noemde u wel Oekraïne".

Halsema: "Dat weet ik niet meer".

"De meest voorkomende ziekte bij politici is geheugenverlies."

André Frossard, (Frans journalist), leefde van 1915 - 1995.

Bron tekst: https://t.me/ditishetnieuws

NOG ENKELE VRAGEN:

Wanneer gaat U, Femke Halsema, de rest van Uw schandalen openbaren?

En de schandalen van de corrupte organisatie waar U voor werkt?

De schandalen waar Femke Halsema aan mee heeft meegewerkt zijn te lezen op blz. 19 van de onderstaande PDF. Wellicht kan Geert Dales deze schandalen nog meenemen in zijn nog uit te brengen boek in mei 2024: https://www.geertdales.com/rechtse-privileges-voor-een-linkse-burgemeester

Femke Halsema bent U bekend met chemtrails?

Zo ja, waarom heeft U tot heden nog steeds geen opdracht gegeven om het sproeien van chemtrails (witte uitwaaierende strepen) boven de stad Amsterdam en omstreken per direct te verbieden? Of bent U wel op de hoogte en bent U verplicht door de corrupte organisatie Uw mond daarover dicht te houden? Of wordt U gechanteerd? Volgen er anders consequenties wanneer U Uw mond hierover open doet?

Tip: In het geval U (nog) niet op de hoogte bent kunt U het onderstaande artikel van ons bestuderen.

Artikel: https://www.de-nieuwe-media.nl/l/doorbraak-condensatieleugen-bij-chemtrails-oftewel-de-witte-strepen-in-de-lucht-de-vliegtuigstrepen-zijn-ontmaskerd/

Femke Halsema poseert voor een lucht met chemtrails (witte uitwaaierende strepen)
Femke Halsema poseert voor een lucht met chemtrails (witte uitwaaierende strepen)

Wanneer gaat U de chemtrails aankaarten in Uw eigen Gemeenteraad? Dit geldt voor alle burgemeesters, wethouders en gemeenteraadsleden van alle gemeentes in het land wat Nederland wordt genoemd.

Bijna alle burgemeesters en wethouders in Nederland hebben bovendien actief mee gedaan aan het faciliteren van test- en priklocaties. Deze burgemeesters en Uzelf zijn nooit gekozen door de eigen gemeente, maar aangewezen door het corrupte en criminele bedrijf Nederland BV, inclusief de wethouders zijn zij medeplichtig en U ook burgemeester Femke Halsema, voor de vervroegde dood van vele burgers.

U bent gezien Femke Halsema en ook vele alle andere handlangers van de corrupte organisatie, wat zichzelf de overheid noemt. Jullie (r)overheid en jullie corrupte praktijken zijn wij spuugzat!

Partner Amsterdamse burgemeester Halsema werd officieel verdacht van wapenbezit in 2019

Femke Halsema met haar partner, regisseur Robert Oeyn│ Beeld ANP
Femke Halsema met haar partner, regisseur Robert Oeyn│ Beeld ANP

Dit bericht werd door de redactie in De Morgen gepubliceerd op 17 september 2019 om 08:00 uur.

Het Openbaar Ministerie heeft Robert Oey, de partner van de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema, officieel in verdenking gesteld van het voorhanden hebben van een revolver. Oey is ook al verhoord. Dat bevestigt een woordvoerder van het parket in Haarlem.

"De heer Oey is door ons als verdachte gehoord", zo stelt de woordvoerder. Het verhoor stond al gepland voor deze week, maar is naar voren gehaald door een opzienbarend interview dat de partner van Halsema aan NRC had gegeven. Het proces-verbaal van de zaak kwam op 14 augustus aan in Haarlem (en niet in Amsterdam) om de schijn van belangenverstrengeling te vermijden.

De minderjarige zoon van Halsema en Oey werd op 15 juli gearresteerd toen hij met vrienden was binnengedrongen in een leegstaande woonboot in Amsterdam-Oost. Hij bleek een verboden wapen bij zich te hebben, dat hij in paniek weggooide toen de politie op de overlast afkwam. Hij werd ingerekend en verhoord.

In eerste instantie verklaarde Halsema dat het om een nepwapen ging. Later bleek het om een echte onklaar gemaakte revolver te gaan, die documentairemaker en filmproducent Oey naar eigen zeggen nodig had voor een filmshoot en om die reden verstopt had in de ambtswoning.

'Illegaal'

De Nederlandse wapenspecialist en -handelaar Henk de Deugd verklaarde eerder tegenover de Nederlandse krant Algemeen Dagblad dat Oey de onklaar gemaakte Duitse revolver nooit had mogen gebruiken voor zijn filmproductiebedrijf, aangezien dit type wapens volgens de wapenspecialist illegaal is.

Volgens De Deugd heeft de eigenaar van het wapen een probleem, want in Nederland was het tot 2016 bij wet verboden om handvuurwapens onklaar te laten maken. "Pistolen en revolvers mochten niet gedeactiveerd worden omdat die 'voor afdreiging geschikt zijn', zoals de wet stelt", aldus De Deugd.

Of burgemeester Halsema zelf in moeilijkheden komt, valt nog te bezien. Daarvoor zou de burgemeester in ieder geval kennis moeten hebben gehad van de aanwezigheid van het wapen in de ambtswoning, iets wat zij en haar partner tot nu toe ontkennen.

Bron: https://www.demorgen.be/nieuws/partner-amsterdamse-burgemeester-halsema-officieel-verdacht-van-wapenbezit~bafaff50/?referrer=https://www.google.com/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN