Vertaal deze pagina naar:

WIJ LATEN AAN U DE ECHTE WERELD ZIEN WAARVAN VELEN (NOG) NIET WISTEN DAT DEZE WERKELIJK BESTOND.

27-11-2023

We zijn allemaal slachtoffer van een corrupte satanische organisatie en een fiat geldsysteem, die tot heden vanuit het niets geld creëerden.

De hele wereld wordt gechanteerd en zit gevangen in het fiat geldsysteem, de digitale munt (blockchain), de religie en in de wereld van de grote spin dokters. Wie zijn die spin dokters? Jort Kelder, Mark Rutte en Maarten van Rossum kunnen er wat van. De vraag die nu oprijst is: Waarom zij dat doen en hoe zij daarin worden beloond; of hangt hun eigen aardse leventje daarvan af? Oeps, een gevoelige snaar is nu geraakt.

Wij steunen Lars Röben op zijn pad!

Wij steunen Lars Röben op zijn pad!

Wij willen niet dat Lars Röben zoveel pijn heeft, maar zijn verleden kunnen wij helaas niet meer voor hem veranderen. We kunnen hem wel een stem geven middels onze Waarheidskrant van De Nieuwe Media. Het is erg KNAP van Lars dat hij zelf NIET datgene is gaan doen waar hij vroeger mee te maken had, (satanisch ritueel misbruik). Wij hopen dat Lars Röben de weg naar verlichting en vergeving kan gaan maken.

De pijn die Lars Röben, (slachtoffer en overlever van satanisch ritueel misbruik), voelde en nog steeds voelt is verschrikkelijk, onbeschrijflijk, hartverscheurend en raakt tot in het diepste van je hart (Ziel). 

Video deel 1 (+18) - Niet voor zwakke magen!

Video deel 2 (+18) - Niet voor zwakke magen!

Het christendom wordt gebruikt als middel (tool) om de bevolking in een diepe slaap te sussen en dat is ze tot heden goed gelukt. Kijk eens naar de wereld om U heen, dat is Uw eigen bevestiging (bewijs).

Wij gaan U Wakker 'kussen', stapje voor stapje . . .

Bent U er klaar voor? Kom dan nog eens terug naar deze pagina.

Of niet, Bye for Now . . .

U mag deze beslissing nu ZELF gaan nemen.

De initiators voor dit artikel zijn onder andere: Lars Röben, Bart van Well, Micha Kat, Hüseyin Baybaşin, Goddelijke Waarheidssprekers, vele onderzoekers, waarheidsvinders, vrijheidsstrijders, slachtoffers en overlevers van het satanische corrupte digitale VOC systeem (COVID-19).

Bart van Well, Micha Kat, Hüseyin Baybaşin zitten op dit moment nog steeds in de gevangenis, maar niet lang meer, wanneer U ons mee gaat helpen en gaat ondersteunen, dan komen de drie eerder genoemden zelfs eerder vrij en wel vóór of op 22 december 2023.

Wanneer mogen deze drie van hun Vrijheid gaan genieten?


Bart van Well (slachtoffer van een pedo netwerk)
Bart van Well (slachtoffer van een pedo netwerk)
Micha Kat (onderzoeksjournalist)
Micha Kat (onderzoeksjournalist)
Hüseyin Baybaşin kreeg levenslange gevangenisstraf.
Hüseyin Baybaşin kreeg levenslange gevangenisstraf.

Het gedachtegoed van Bart van Well: 

"WIJ LATEN AAN U DE ECHTE WERELD ZIEN WAARVAN VELEN (NOG) NIET WISTEN DAT DEZE WERKELIJK BESTOND!".

https://pasteurella.blogspot.com/1999/12/de-moord-op-joyce-labruyre.html

Meer informatie over Hüseyin Baybaşin

Wie is Hüseyin Baybaşin? Klik HIER.

Het gedachtegoed van Micha Kat

VOLK WORDT WAKKER!

Op 26 februari 2020 had Dienie Kars (redacteur van de Waarheidskrant) een gesprek met Micha Kat (onderzoeksjournalist/klokkenluider) van de website Revolutionair Online. Deze video gaat over het corona virus en de bijkomende gevaren ervan voor de bevolking. Op de website Revolutionair Online heeft Micha Kat diverse artikelen geplaatst over het corona virus en andere interessante onderwerpen. 

Luister zelf wat Micha Kat in deze video over het corona virus te vertellen had. Eind augustus 2021 werd Micha Kat opgepakt in Ierland en zit tot heden nog steeds in de gevangenis.

Lessen van de VOLK WORDT WAKKER beweging om 'Doornroosje' wakker te kussen.

Door het lezen van onze artikelen en het bekijken van de aangereikte video's gaat U vanzelf ontwaken en/of verder ontwaken. Wilt U gaan ontwaken en/of verder gaan ontwaken? U heeft zelf de regie over Uw eigen aardse leven in handen.  U bent de stuurman op Uw eigen schip met Uw eigen vlag, waar gaat U heen koersen? Op weg naar de Vrijheid of naar Uw eigen slavenbestaan? Wij lachen nu om onze eigen 'wijsheden en bewustzijn'. We wensen U veel kracht en wijsheid toe op Uw eigen ontdekkingstocht (overlevingstocht) in Uw eigen aardse leven. U zult het hard nodig hebben . . . 

Velen gingen U reeds voor en zijn inmiddels bevrijd.

Les 1

Les 2

Les 3

~ Aan dit artikel wordt momenteel nog gewerkt en geschreven ~