Vertaal deze pagina naar:

DE OVERHEID IS DE GROOTSTE CRIMINEEL

26-02-2024

Miljoenen tot miljarden fraude gepleegd door Nederlandse provinciën en gemeentes.

Zoek jouw gemeente of provincie in de onderstaande website op om te zien hoeveel miljoen euro jouw gemeente of provincie frauduleus weggewerkt heeft.

https://leoverhoef.nl/dossiers/alphenadrijn.html

Zorg dat je deze korte video van Toine Manders: 'Every government is a criminal organisation' op je telefoon hebt staan en kunt delen met je familie, je beste vrienden en je beste collega's.

Interview Toine Manders

De langverwachte debuutaflevering #1 van Tribe Radio, met daarin het exclusieve interview met Toine Manders, voormalig leider van de Nederlandse Libertarische Partij. Ontdek baanbrekende inzichten over het bereiken van onafhankelijkheid van corrupte regeringen, het minimaliseren van belastingdruk en het herschrijven van de ware geschiedenis van de menselijke beschaving. Leer hoe je je kunt losmaken van tirannie en een leven in vrijheid kunt creëren binnen The Butterfly Tribe.

HET SYSTEEM STAAT OP INSTORTEN EN EXPOSED ZICHZELF MEER EN MEER

GEBRUIK DE LINKS HIERONDER IN JOUW VERWEER RICHTING DE ZWAAR CORRUPTE OVERHEID

https://www.nu.nl/politiek/6302987/hard-oordeel-fraudebeleid-instellingen-blind-voor-mensen-burgers-vermorzeld.html

In 2014 verrasten DE VERLEIDERS vriend en vijand met een ongekend scherpe aanval op het geldstelsel en de banken. Sindsdien is iedereen ervan overtuigd: Minder macht voor de commerciële banken! 

Er was een steen in de vijver gegooid… 10 jaar later is er NIETS veranderd. Het is veel erger geworden. Maar wat blijkt: We staan aan de vooravond van een enorme verandering. Op dit moment wordt de Central Bank Digital Currency (CBDC) ontwikkeld. Met dit nieuwe geldstelsel zal de macht verschuiven van private banken naar de centrale bank. Eindelijk, goed nieuws! Ironisch: niemand weet ervan. Hoogste tijd voor een onvermijdelijk vervolg, waarin DE VERLEIDERS op vlijmscherpe wijze de onderste steen boven halen. Want is CBDC alleen maar goed nieuws? We willen 10 jaar later niet nóg een keer door de bank genomen worden! Door de bank genomen: 10 jaar later geeft een kritische blik op onze tijd in een twee uur durende rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. Zoals altijd met humor. Bijtende humor.

Vergeet de verkiezingen en laten we er nu een einde aan maken!

Door: Benjamin Fulford │ 26 februari 2024

Benjamin Fulford schreef het volgende:

De video hieronder werd naar ons toegestuurd toen we op het punt stonden live te gaan. Het lijkt erop dat het ter voorbereiding is op een officiële aankondiging van de dood van koning Charles.

Video: https://rumble.com/v4fvkhl-preparation-for-an-official-announcement-of-the-death-of-king-charles.html

De White Dragon Society heeft een boodschap voor de Amerikaanse president Donald Trump: 

"Houd op of houd uw mond."

Als Trump opperbevelhebber is van het Amerikaanse leger en de verkiezingen van 2020 zijn gestolen, wat doet hij dan met het beloven van verandering in november in plaats van nu? 

Waarom is de horrorshow van Biden nog steeds aan de gang? Veel mensen zoals Steve Bannon en Field Marshall die op Douglas MacGregor wachten, stellen soortgelijke vragen.

MacGregor waarschuwt dat het Amerikaanse Congres illegale migranten wil laten dienen
in het Amerikaanse leger. "Als je potentiële vijanden je eigen verdedigingsmechanisme infiltreren, ben je feitelijk de lul", waarschuwt een Pentagon-bron.

Boodschap van veldmaarschalk Macgregor: 

Ook roept vertegenwoordiger Byron Donalds president Biden op om met pensioen te gaan of te worden verwijderd, en stelt dat "Kamala Harris het kabinet moet leiden om een ​​beroep te doen op het 25e amendement." Nu maakt de Italiaanse tv openlijk de spot met Joe Biden... Dus waarom is hij er nog? 

Het antwoord is dat de Khazariaanse maffia tijd probeert te winnen door te zeggen: "Trump zal de slechteriken in november pakken, dus wacht alstublieft tot die tijd."

Hieronder kun je bijvoorbeeld hen bekijken. Senator Chuck Schumer wordt betrapt op een openstaande microfoon en zegt: "Ik weet dat ik de Republikeinen en MAGA de schuld kan geven, ik ben een professional." Hij praat met de nep gemaskerde Biden over het uitstellen van wetgeving.

Senator Chuck Schumer praat met de nepgemaskerde Biden over het uitstellen van wetgeving (video)

Als je iemand ziet die beweert Donald Trump te zijn, vraag hem dan waarom hij Biden niet onmiddellijk arresteert.

Vraag ook: Zult u tribunalen voor oorlogsmisdaden organiseren voor de vaccincriminelen? Vraag hem ook of hij een jubileum gaat organiseren en de 363.000 dollar teruggeeft die van elke Amerikaan is gestolen via fraude met de centrale banken. 

Als hij met 'ja' antwoordt, dan is hij de echte deal. Als hij met 'nee' antwoordt of de vraag ontwijkt, dan is hij een acteur die Pied Piper speelt voor de patriotten door hen weg te leiden van echte actie.

Vergeet niet dat er een nep-Trump bestaat die de reputatie van de echte deal en een echte patriot probeert te ruïneren.

We moeten nu handelen omdat meerdere bronnen waarschuwen dat de KM een soort gruwelijke slachting gepland heeft voor april, die ze zullen proberen te wijten aan een meteoriet. 

Dat betekent dat we ze voor die tijd moeten afmaken. Wie zijn zij? 

Hier is een gedeeltelijke lijst van mensen die onmiddellijk moeten worden gearresteerd:

1. Hillary Clinton Rockefeller
2. Bill Clinton Rockefeller
3. Nancy Pelosi
4. John Podesta Rockefeller
5. John Brennan
6.James Comey
7. Maxine Waters
8. Adam Schiff
9. Jager Biden
10. George W.Bush
11. Dr. Anthony Fauci
12. Huma Abedin
13. Bill Gates
14. Anthony Wiener
15. Alex Soros
16. Lindsey Graham
17. Mitch McConnell
18. Kevin McCarthy
19. Chuck Schumer
20. Kamala Harris
21. Robert Mueller
22. Mike Pence
23. Joe Biden
24. James Clapper
24. Lloyd Austin
25. Liz Cheney
26. John Kerry
27. Justin Castrudeau
28. Loretta Lynch
29. Andrew McCabe
30. Peter Strzok
31. Lisa-pagina
32. James Bakker
33. Eric Houder
34. Tony Podesta Rockefeller
35. Susan Rijst
36. Harry Reid
37. Paul Ryan
38. Debbie Wasserman Schultz
39. Sally Yates
40. Mitt Romney
41. Jerry Nadler
42. Klaus Schwab Rothschild
43. Michelle Obama
44. Barack Obama
45 Sally Yates
46. ​​Andrew Cuomo
47. Herbert Raymond McMaster
48. Deborah Birx
48. Mark Zuckerberg
49. Nikki Haley
50. Vladimir Zelenski
51.David Rockefeller Jr.
52. Chrystia Freeland
53 Ursula von der Leyen
54. Olaf Sholz
55. Emmanuelle Macron Rothschild
56. Brigitte Macron Rothschild
57. Rishi Sunak
58. Rahm Emanuel

Dit is slechts een gedeeltelijke lijst. 

Elke politicus of publieke figuur die de bewezen genocidale en satanische regimes van Oekraïne (=Khazaria) steunt en Netanyahu Israël heeft zichzelf geïdentificeerd als oorlogsmisdadiger. Deze mensen moeten onmiddellijk worden gearresteerd. En als een bedrijf als Google, Apple of Microsoft wordt betrapt op het uitbrengen van computergraphics om de indruk te wekken dat deze mensen nog steeds machtsposities bekleden, dan moeten de leidinggevenden van deze bedrijven worden gearresteerd.

We hebben Illuminati-raadslid en hoofd van de Rothschild-clan David Rene de Rothschild niet op deze lijst opgenomen omdat hij beloofde Vanguard, BlackRock en State Street over te dragen. Dit zou de controle over 90% van de bedrijven wereldwijd teruggeven aan het volk. Toen we echter vorige week contact met hem opnamen om te vragen wanneer dit zou gebeuren, kregen we als antwoord "hij was niet beschikbaar omdat hij op skivakantie was." Met andere woorden: hij dook onder in een Zwitserse bunker.
Dit kan dus verband houden met de aankondiging van de dood van Lord Jacob Rothschild, zie link: https://www.dailymail.co.uk/news/article-13126229/lord-jacob-rothschild-dies-aged-97.html

Een ander familielid, Emanuel Macron de Rothschild, de zogenaamde president van Frankrijk, kan ondertussen niet in het openbaar verschijnen zonder door een lynchmenigte te worden gegrepen en ter plekke te worden opgehangen. Dit is precies wat de Franse boeren in onderstaande video probeerden te doen toen ze hoorden dat hij op een landbouwbeurs zou verschijnen.

Franse boeren probeerden Emanuel Macron de Rothschild op een landbouwbeurs te pakken te nemen (video)

We horen dat veel andere zogenaamde westerse leiders ook zijn ondergedoken uit angst voor lynchpartijen. 

Elke leider die zich nu zogenaamd in Oekraïne bevindt, zit waarschijnlijk ondergedoken. Onder hen bevinden zich de Canadese minister van misdaad Justin Castrudeau, de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, de Italiaanse premier Giorgia Meloni en de Belgische premier Alexander De Croo. Ze houden zich misschien schuil omdat onze witte hoedenbronnen bij de westerse agentschappen en Aziatische geheime genootschappen zeggen dat er een grote gebeurtenis op handen is.  Zo werd dit bijvoorbeeld verteld aan een lid van de White Dragon Society die vorige week een ontmoeting had met de Japanse keizer Naruhito. 

Bron: https://benjaminfulford.net/forget-about-the-elections-lets-end-this-now

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN