Vertaal deze pagina naar:

WORDT KANKER VEROORZAAKT DOOR PARASIETEN?

05-10-2022

When you know, you know!


Kankercel = Parasiet?

Door: André van Delft - Januari 2022


Antiparasitaire middelen als MMS, CDS, fenbendazole, ivermectine, hydroxichloroquine blijken ook kanker te bestrijden. Behandelingen daarmee zouden veel mensen kunnen helpen, zonder schadelijke bijeffecten, in tegenstelling tot behandelingen met chemokuren en bestraling.

Waarom zouden die antiparasitaire middelen effectief zijn?

Volgens de russische onderzoekster Tamara Lebedewa zijn kankercellen parasieten. Ze krijgen op de juiste voedingsbodem staartjes, en gaan ermee zwemmen. Kanker zaait dan niet uit; het zwemt uit.

De huisarts Hans Moolenburgh beschreef het onderzoek van Lebedewa in 2008 in een ingezonden brief aan een Nederlands tijdschrift.

Als Lebedewa's stelling waar is heeft de medische wetenschap flink gelogen.

Ik zou dan ook zeggen:

Oncologie = betalen + lijden + sterven

Maar het zou ook in principe goed nieuws zijn voor veel kankerpatiënten: behandelingen kunnen vrij pijnloos zijn én effectief. Alleen hebben de patiënten vaak veel vertrouwen in de witgejaste dokters, en dat houdt hen af van een alternatieve behandeling. Bovendien zijn die alternatieven vrij onbekend.

Dit kunnen we verbeteren. Het onderzoek van Lebedewa lijkt vrij eenvoudig te reproduceren. We zouden dat kunnen doen; niet om een wetenschappelijk artikel erover te schrijven, want organisaties met grote commerciële belangen zullen publicatie tegenhouden.

Een eenvoudige video van een paar minuten zou voldoende kunnen zijn om voor veel mensen het bewijs te leveren; en ook kunnen tonen hoe mensen voor vrij weinig geld zelf zo'n onderzoek kan doen.

Tamara Lebedeva is een Russische wetenschapper die zich voornamelijk heeft gericht op het onderwerp parasieten in het menselijk lichaam. Al tientallen jaren doet ze onderzoek naar ziektebeelden en hun oorzaken om de soms verwoestende effecten van parasieten in de respectievelijke context te plaatsen wanneer ze worden herkend.

In haar enerverende lezing somt Tamara Lebedewa de ernstige ziekten van de beschaving op zoals kanker, diabetes, beroertes, dementie, auto-immuunziekten, osteoporose, enz. . Een nieuwe kijk op ziekten en oorzaken die je aan het denken zetten.

Maak jezelf niet bang,

maar lees je in en gebruik je gezonde verstand!


https://fitbeauty.nl/kun-je-papaya-zaden-eten-anti-parasieten-anti-kanker/