Vertaal deze pagina naar:

WOUTER RAATGEVER IS OPGEPAKT VAN HET RED PILL JOURNAL

03-06-2021


De AD kopte: "Verspreider van complottheorieën over pedo-netwerken opgepakt"

De politie heeft een van de drie mannen opgepakt die achter de complottheorieën zitten over vermeende netwerken van pedofielen onder hooggeplaatste Nederlanders. Het gaat om de 53-jarige Wouter R, die net als twee in het buitenland verblijvende complotdenkers al jaren verhalen verspreidt over pedo-netwerken. Mede daardoor werd RIVM-topman Jaap van Dissel al talloze malen bedreigd.

De 53-jarige man is gisteravond in het Groningse Siddeburen opgepakt door een arrestatieteam. Wouter R. heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. Hij wordt verdacht van opruiingen en bedreigingen. De verdachte is één van de makers van het zogeheten Red Pill Journal. Hij wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris. Zijn aanhouding maakt onderdeel uit van een groter, lopend onderzoek naar de complottheorieën en de daaruit voortvloeiende intimidaties en bedreigingen.

Bron ► https://www.ad.nl/binnenland/verspreider-van-complottheorieen-over-pedo-netwerken-opgepakt~a82877ee/
Wanneer U onderzoek doet komt U er vanzelf achter waarom de heren Wouter Raatgever, Micha Kat en Joost Knevel zich inzetten middels het Red Pill Journal.


Beluister de onderstaande video, dan hoort U vanzelf waarom.

LAATSTE RED PILL JOURNAL van donderdag 2 juni 2021

Video ► https://rumble.com/vhy241-live-20.00-oclock-red-pill-journal-joost-en-wouter-2-juni-2021.html


Steun Wouter Raatgever door een T-shirt te bestellen en hem in het Licht te zetten van de Waarheid ❤️