Vertaal deze pagina naar:

WOUTER VAN DE FAMILIE RAATGEVER IS WEER ONDER ONS!

06-05-2023

Wouter Raatgever werd lange tijd opgesloten in de gevangenis, omdat de Waarheid over seksueel misbruik, gepleegd door hoge topambtenaren en hooggeplaatsten, niet verkondigd mocht worden in Nederland!


Wouter Raatgever is weer vrij en online te vinden!

Wij zijn erg dankbaar en blij dit bericht te kunnen plaatsen op ons platform.

Wouter Raatgever is sinds 05-05-2023 online te vinden op zijn eigen website.

https://vandefamilieraatgever.com/


Boodschap van Wouter Raatgever voor iedereen die dit leest:

"DANK AAN IEDEREEN DIE DE TOEKOMST VAN KINDEREN BESCHERMT EN IEDEREEN DIE MIJ EN MIJN NAASTEN STEUNT EN GESTEUND HEEFT - WOUTER VAN DE FAMILIE RAATGEVER"


Op de website van Wouter Raatgever is het volgende te lezen:

____________________

Jesaja 61:7-8

Voor alle overlevenden van misdaden tegen kinderen, misdaden tegen mensen in het algemeen en misdaden tegen de menselijkheid;

In plaats van schaamte en oneer, zul je een dubbel deel van de eer genieten. U zult een dubbel deel van de voorspoed in uw land bezitten en u zult eeuwige vreugde genieten. Ik haat diefstal en wangedrag. Ik zal mijn volk getrouw belonen voor hun lijden en een eeuwigdurend verbond met hen sluiten.
____________________


Wouter van de familie Raatgever - Leiderschapstraining en - coaching. Faciliteert leiderschap dat leidt tot vrijheid, waarheid en gezondheid.

E-mailadres: info@vandefamilieraatgever.com


Beluister de vlog (beeld en spraakbericht) van Wouter Raatgever 05-05-2023 op zijn website.

Vlog ► https://vandefamilieraatgever.com/index.php/vlogs/

Wij, onze redactie, troffen het onderstaande bericht aan op Telegram.

Wij plaatsen dit bericht in het kader van hoor- en wederhoor.

DE WEDEROPSTANDING VAN EEN VERDWENEN MAN

6 mei 2023

Geschreven door verslaggever Ad Quaerere.


Eind November, begin December 2022 werd Wouter Raatgever, ook bekend als Wouter vdf Raatgever, op cel opnieuw gearresteerd. De aanklacht was niet geheel duidelijk, maar de verwachting bestond dat Wouter nog een aantal maanden extra zou moeten zitten. Tot ieders verrassing werd Wouter echter gewoon op vrije voeten gesteld op de datum die daarvoor eerder werd genoemd. De nieuwe aanklacht verdween zo maar, als sneeuw voor de zon.

Onmiddellijk na zijn vrijlating is Wouter met de noorderzon vertrokken. Niemand wist zeker waar hij zat, al waren er geruchten dat hij bij zijn vriendin was met wie hij niet heel lang voor zijn arrestatie een relatie had gekregen en die hem op een gegeven moment in de gevangenis ook niet meer opzocht.

Daags na zijn vrijlating, de eerste en tweede week van december 2022, werden invallen gedaan bij mensen die weleens iets hadden gedaan voor Wouter. De één (een jurist) werd van zijn bed gelicht en afgevoerd van de ene P.I. naar de andere, de tweede zat drie dagen met recherche in zijn huis en de derde daarvan werden alle privé en zakelijke informatiedragers in beslag genomen. En dit zijn er drie, er waren er meer. De meeste mensen die ooit hebben samengewerkt met Wouter hebben ook gebroken met hem. Het idee bestaat dat Wouter bang is geworden en heeft gepraat. Daar is geen bewijs voor, maar er is meer dan voldoende schijn.

Wouter is lang stil gebleven, helemaal van de aardbodem verdwenen. Zelfs niet even een simpel berichtje dat hij nog leefde. Maar nu, waar Joost de mond is gesnoerd en ze Micha de mond willen snoeren, daar verrijst Wouter als een Fenix uit de as. De wederopstanding van Wouter, beter dan voorheen, met een eigen website en zonder de hulp van degenen die dat vroeger voor hem deden. En via deze nieuwe site gaat Wouter dan 'de waarheid' vertellen? Was de waarheid niet waarom de drie oorspronkelijk van de straat zijn getrokken? Is de waarheid niet datgene dat ze nu NIET meer mogen spreken?

En waarom niet even een berichtje aan één van ons? Er is er minstens eentje waar hij de contact gegevens van heeft, want daarom had de recherche ze ook. Nee, wij moeten het als laatste in de rij vernemen. De wegen van Wouter Raatgever zijn helaas op dit moment met een schimmigheid omgeven die het ons als trouwe ondersteuners zeer moeilijk maakt. Ieder ander die zich zou gedragen als Wouter doet zouden wij waarschijnlijk classificeren als 'controlled'.

Is Wouter controlled? Hoe gaan we dit bevestigen of uitsluiten? Dat hij weer voor de kinderen op gaat komen zegt niks. Unicef is er ook voor de kinderen en we weten wat dat betekent.

We gaan Wouter volgen in zijn doen en laten. Niet meer ter ondersteuning, maar ter controle. We gaan Wouter ook niet meer verdedigen zoals we vroeger deden. Die tijd is geweest.


Gedeeld door / shared by: De Bataafse Leeuw

Chatkanaal: https://t.me/+2AC-0Xek3TQ5MjZk

Nieuwskanaal: https://t.me/LionsNews

Updates Micha Kat: https://t.me/+LTpPPpXhShw4MmU0

HET EERDERE RED PILL JOURNAL 🔴

Door uitspraken te doen in het Red Pill Journal werden Micha Kat, Joost Knevel en Wouter Raatgever in de zomer van 2021 gearresteerd en gevangen genomen. Deze informatie mocht niet verteld worden door Micha, Joost en Wouter. Het kostte hen waardevolle jaren die zij in gevangenschap moesten doorbrengen, omdat zij de bevolking de Waarheid wilden vertelden over seksueel misbruik; de Waarheden die niet gehoord mocht worden door de Nederlandse bevolking over seksueel misbruik, gepleegd door hoge topambtenaren, hooggeplaatsten, satanisten en pedofielen.

Videokanaal van het eerdere Red Pill Journal ► https://rumble.com/user/MH20

Ga zelf ook onderzoek doen beste mensen, informeer Uzelf!

Wij zijn zelf de verandering!

Bedankt voor jullie inzet Joost, Micha en Wouter!

Jullie zijn ware volkshelden van het verzet in Nederland!

Jullie waren langere tijd politieke gevangen!

Micha Kat zit (anno 6 mei 2023) nog steeds gevangen!


Meer info over Micha Kat (onderzoeksjournalist) kunt U lezen in het onderstaande artikel.

Joost Knevel schreef een boek met de titel "De Rode".

Met de Rode wordt Jaap van Dissel (ex directeur RIVM) bedoeld.

Klik hier om het boek te downloaden en/of te lezen.

Het nieuw beheer van THE RED PILL JOURNAL gaat nu verder!

Het nieuwe beheer van THE RED PILL JOURNAL (infokanaal) gaat verder met de weg die reeds eerder werd ingeslagen door het eerdere Red Pill Journal van Micha Kat, Wouter Raatgever en Joost Knevel. Zij werden medio half 2021 alle drie gearresteerd 2021 en gevangen genomen.

Wouter Raatgever werd als eerste in 2021 gearresteerd in Nederland. Later werd Joost Knevel gearresteerd in Spanje en uitgeleverd aan Nederland. Micha Kat werd eind augustus 2021 gearresteerd in Noord-Ierland en werd ook uitgeleverd aan Nederland. Alleen Micha Kat zit nu nog in de gevangenis. Het is nog de vraag wanneer Micha Kat vrij gaat komen. In het slechtste geval pas in februari 2024, omdat Micha nog een eerdere opgelegde gevangenisstraf van 6 maanden dient uit te zitten.


Doe ook onderzoek en informeer Uzelf!

Het is belangrijk dat de onwetende bevolking in Nederland verder geïnformeerd wordt over seksueel misbruik van babies, kinderen en minderjarigen, gepleegd door hoge topambtenaren, hooggeplaatsten, satanisten, pedofielen en zieke mensen/monsters in Nederland en de rest van de wereld.

In Nederland leven we in een omgekeerde wereld, de daders lopen nog steeds vrij rond en slachtoffers van seksueel misbruik en klokkenluiders worden opgesloten. Ga ook onderzoek doen in het belang van alle kinderen, toekomstige kinderen en kinderen die niet meer kunnen praten, omdat zij mede werden vermoord door satanisten die nu Uw land besturen en/of in het verleden hebben bestuurd.


Word Wakker en ga onderzoek doen!

Bestudeer dit artikel ► https://stopworldcontrol.com/nl/ritueel/


Beluister de getuigenissen van vele slachtoffers middels de onderstaande link.

Bart van Well (slachtoffer van seksueel misbruik) zit ook in de gevangenis.

Bart van Well is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex onderzoek en kroongetuige in de beruchte Demmink zaak (Demmink doofpot).

https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/


🔴 THE RED PILL JOURNAL (infokanaal)

Word ook lid van dit infokanaal ► https://t.me/+W_PHszvdGnpjN2Zk

Volg het nieuws over kindermisbruik in Nederland.

Deel dit artikel van De Nieuwe Media zoveel mogelijk met Uw familie en beste vrienden!