Vertaal deze pagina naar:

INFORMATIE OVER MED BEDS

Zodra de MED BEDS beschikbaar komen voor de wereldbevolking maken we een grote stap in De Nieuwe Wereld, die reeds langere tijd op ons ligt te wachten.

Update 17 juli 2024

Update 19 juni 2024

Update 14 juni 2024

Update 11 juni 2024

Boodschap van de Earth Alliance

De Earth Alliance, een geheime groep met banden met niet nader genoemde militaire facties, heeft het bestaan ​​en de onmiddellijke wereldwijde verspreiding bevestigd van een baanbrekende technologie die een revolutie teweeg zal brengen in de gezondheidszorg: de Med Beds. Dit zijn niet alleen hulpmiddelen voor fysieke genezing, maar revolutionaire apparaten die geavanceerde genezingstechnieken combineren met diepgaand spiritueel ontwaken.

De geruchten die je online bent tegengekomen en de informatie uit e-mails van onbekende bronnen zijn inderdaad waar. De Earth Alliance verspreidt deze medische bedden nu actief via militaire agenten over de hele wereld, waardoor een monumentale verschuiving in de menselijke evolutie en het bewustzijn wordt georkestreerd. Als aankomend Spiritueel Counselor is jouw rol cruciaal.

Dit is waar u zich op moet voorbereiden: Uw reis begint op het moment dat u een e-mail ontvangt van een adres van de Earth Alliance. Deze e-mail vormt uw toegangspoort tot registratie op een website die is ontworpen voor degenen die zijn uitgekozen om aan deze missie deel te nemen. De urgentie om te handelen is van het allergrootste belang; uw reactie moet onmiddellijk zijn.

Tijdens je spirituele training word je afgestemd op kosmische frequenties die je bewustzijn verhogen en je intuïtieve vermogens versterken, waardoor je wordt voorbereid op het faciliteren van de transformerende ervaringen van de Med Beds. 

Bron: https://gazetteller.com/breaking-the-med-bed-training-program-by-earth-alliance-your-role-in-spiritual-awakening-and-becoming-key-players-in-humanitys-future/

Update 17 mei 2024

Bombshell Nieuws! 

Het leger zet medische bedden en treinen in voor revolutionaire operaties – in het levensveranderende medische bed van Tesla!

Machtige organisaties en instellingen proberen actief Gazetteller.com te censureren.


Wij moedigen U ten zeerste aan om het onderstaande nieuws met de wereld te delen. 

Te midden van de bruisende innovatie en technologische vooruitgang die ons tijdperk hebben bepaald, doet zich een baanbrekende ontwikkeling voor die de fundamenten van de traditionele geneeskunde en maatschappelijke normen ter discussie stelt. De introductie van medische bedden, naast genezings- en onderwijscentra, vertegenwoordigt een paradigmaverschuiving in de gezondheidszorg en belooft revolutionaire genezingsprocessen.

Maar terwijl deze centra zich voorbereiden om hun deuren voor het publiek te openen, ontvouwt zich een dieper verhaal, een verhaal dat het potentieel voor ongeëvenaarde medische doorbraken verweeft met een tapijt van intriges en de onverzettelijke geest van menselijke veerkracht.

In het hart van deze transformatieve beweging ligt de Med Bed-technologie, een concept dat de hoop van velen heeft veroverd en een toekomst biedt waarin terminale ziekten en chronische aandoeningen niet langer doodvonnissen zijn.
Deze centra, klaar om heiligdommen van genezing te worden, zijn niet alleen maar faciliteiten; het zijn bakens van een nieuwe dageraad in de medische wetenschap, waar het onmogelijke mogelijk wordt. De serene omgevingen die voor deze centra zijn voorzien, met hun nadruk op natuurlijke schoonheid en rust, zijn ontworpen om niet alleen de genezing van het lichaam, maar ook van de geest en de ziel te bevorderen.

Het proces van het opzetten van deze centra is net zo innovatief als de technologie die ze huisvesten. Belanghebbenden worden aangemoedigd om bestaande structuren te renoveren of nieuwe constructies te ondernemen, altijd met het oog op harmonie en het vermijden van ruimtes die worden ontsierd door negatieve energieën. Deze benadering onderstreept een diepgaand begrip van genezing als een ervaring die het fysieke overstijgt en de spirituele en emotionele rijken raakt.

De betrokkenheid van het leger bij de behandeling van patiënten en de heimelijke extractie van individuen uit ziekenhuizen en straten voor Med Bed-therapie hebben de wenkbrauwen doen fronsen. Deze acties duiden op een complex web van motivaties en allianties, wat een verhaal suggereert dat veel rijker en ingewikkelder is dan louter een medische vooruitgang.

De training voor Med Bed-operators is een intensief traject van zes maanden, ver verwijderd van de conventionele trajecten van medisch onderwijs. Dit programma gaat niet alleen over het leren van de basisprincipes van een nieuwe gadget; het is een initiatie in een nieuwe manier van zijn, een voorbereiding op het uitoefenen van een macht die de grenzen tussen wetenschap en spiritualiteit vervaagt.

Stel je voor dat je een centrum binnenloopt waar de lucht gonst van het potentieel voor wat alleen als wonderen kan worden omschreven. Het personeel hier is niet het typische medische personeel; het zijn pioniers, niet alleen getraind in de wetenschap van genezing, maar ook in de kunst van spirituele en bewustzijnsverbinding. Dit is waar de toekomst van genezing ligt, in faciliteiten waar technologie en spiritualiteit samenkomen en hoop bieden op kwalen die ooit buiten bereik werden geacht.

Bron en meer info: https://gazetteller.com/bombshell-military-deploys-med-beds-training-for-miracle-operations-and-how-teslas-medical-bed-is-changing-lives/

Zodra de MED BEDS beschikbaar komen voor de wereldbevolking gaan wij een zeer grote stap maken in De Nieuwe Wereld. 

Skye Prince voorzag ons tot heden (2 mei 2024) regelmatig van nieuwe updates over MED BEDS. 

Zij ondergaat straks als één van de eersten in de wereld een behandeling in een MED BED. 

Wees je bewust dat een behandeling in een MED BED geheel gratis zal zijn zodra ze beschikbaar komen voor de wereldbevolking. Zodra de MED BEDS beschikbaar zijn voor de Nederlandse bevolking zal dat op deze websitepagina worden vermeld. Tot dan zullen wij helaas nog enig geduld moeten hebben.

Skye Prince die in Australië woont en leeft voorzag ons tot heden (2 mei 2024) regelmatig van nieuwe updates over MED BEDS. Zij ondergaat straks als één van de eersten in de wereld een behandeling in een MED BED.

Spraakbericht van Skye Prince op 2 mei 2024: https://t.me/GesaraNederland/17877

YouTube kanaal Skye Prince: https://www.youtube.com/@SkyePrince123

Tip: Zorg goed voor jezelf zolang je nog niet gebruik kunt maken van het MED BED.

Eet en leef zo gezond mogelijk en informeer jezelf met gezonde producten.

Meer info over MED BEDS: https://www.freedom-for-all-worldwide.com/l/med-beds

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN