Vertaal deze pagina naar:

DIGITALE WAARHEIDSKRANT

Jaargang 3 - Editie 6/2023

Digitale uitgave woensdag 1 november 2023


Nieuwe leden kunnen zich aanmelden door hier te klikken.

Journalisten, uitvinders, professoren, ingenieurs, artsen, waarheidsvinders en klokkenluiders die de Waarheid mee willen/durven te schrijven kunnen zich aanmelden middels ons e-mailadres: redactie@waarheidskrant.nl

DE OMMEKEER IN NEDERLAND EN DE REST VAN DE WERELD

Er is een grote Ommekeer gaande in Nederland en de rest van de wereld, het wordt nu steeds zichtbaarder voor iedereen!


Lees dagelijks in onze digitale Waarheidskrant informatie over actuele onderwerpen.

(Editie 6/2023 van onze Waarheidskrant).


Laat onze digitale Waarheidskrant ook lezen door diegenen die nog niet zijn ontwaakt en/of zich nog steeds willen laten vaccineren en/of testen. Stuur deze Waarheidskrant door naar diegenen die nog niet op de hoogte zijn van de informatie in onze Waarheidskrant, zodat zij ook gaan ontwaken.

Dank je wel namens onze redactie en de reeds ontwaakte bevolking in Nederland en België.

Gezamenlijk zullen wij de strijd op onze Aarde gaan winnen!

Zodat wij in Vrijheid en Liefde kunnen gaan leven in de Nieuwe Wereld.

Nature or Weather Weapon? Acapulco Destroyed Bu "Hurricane" Otis

Natuur- of weerwapen? Acapulco verwoest door 'orkaan' Otis.

BELUISTER DEZE BELANGRIJKE VIDEO!

Deze video is van 7 jaar geleden, maar nog steeds zeer van toepassing voor de tijd van nu. Toen waren al heel veel Wakkeren bezig met deze materie en informatie. Steeds meer informatie komt nu naar buiten toe. Bedrijven kunnen geen wetten en regels maken. De Staat der Nederlanden is een bedrijf en is nu ook nog eens failliet.

URL video: https://youtu.be/fixhQJUSUs8

KAREN HUDES WERD HOOGSTWAARSCHIJNLIJK VERMOORD VANWEGE DE KENNIS DIE ZE HAD!


Op haar Twitteraccount staat het volgende bericht:

Karen Hudes passed away this morning at 3:07 a.m. Thank you for all your support
— Karen Hudes (@KarenHudes) October 27, 2022


Klik hier voor meer info over Karen Hudes.

WIJ WETEN NU MEER DAN GENOEG WIE DE KWAADWILLENDEN ZIJN!

Er is een enorme grote verandering op komst, de knop van het oude systeem is reeds om. Het bedrijf de Staat der Nederlanden is failliet. Echter moeten wij nu zelf nog een aantal stappen ondernemen voordat het echt zichtbaar wordt voor de bevolking. Ondanks dat BlackBox in de Wakkere gelederen verdacht wordt van controlled opposition hebben ze een goede video gemaakt. Hartelijk dank daarvoor!

NEDERLAND HEEFT EEN NEP KONINGSHUIS!

We hebben te maken met een fake koning!


Sebastiaan de Ranitz, de biologische vader van Wilhelmina

https://www.pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Personen/Sebastiaan_de_Ranitz.htm


Wilhelmina, de koningin van de miskramen

https://www.pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Personen/Wilhelmina_de_Ranitz.htm


De achilleshiel van oranje, DNA

https://maartenvanrossum.blogspot.com/2011/11/de-achilleshiel-van-oranje-dna.html


Nederland is een illegale nep staat

https://wo2waarheden.jouwweb.nl/nederland-is-een-illegale-nepstaat


Coronavirus lockdown: spoedwet, grondwet en grondrecht, wat u moet weten, wat u mag doen (de noodverordeningen zijn ongrondwettelijk)

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/coronavirus-spoedwetten-grondwet-en-grondrecht-wat-u-moet-weten-wat-u-mag-doen/


Kritiek op de vlucht van koningin Wilhelmina en haar regering werd na de oorlog bestraft.
Nadat het Duitse leger op 10 mei 1940 Nederland was binnengevallen namen koningin Wilhelmina en haar regering op 13 mei de benen naar Engeland. Dit ondanks dat volgens artikel 21 van de Grondwet de zetel van de regering in geen geval buiten het Rijk (dus Nederland en de koloniën) verplaatst mocht worden.

https://wakkeren.nl/nederland-is-een-illegale-nepstaat/


Exposing van het corrupte regiem en de wanpraktijken van het Koningshuis en overheid in Nederland.

Uitnodigingslink kanaal ► https://t.me/Openbaringen

Restored Republic via a GCR Update as of November 1, 2023

ISRAEL vs HAMAS - HERE'S WHAT THEY ARE NOT TELLING YOU

POLITIE VERSCHEURT PAKEERBOETES VOOR OEKRAINERS

Bron foto ANP
Bron foto ANP

POLITIE VERSCHEURT PAKEERBOETES VOOR OEKRAINERS

Die grote dure bakken hebben die zogenaamde vluchtelingen wel nodig om heen en weer te reizen naar Oekraïne voor vakantie en familiebezoek (zie video).

VVD-verkeerswethouder Vincent Karremans heeft beslist dat auto's met een Oekraïens kenteken niet hoeven te worden gecontroleerd op betaald parkeren. Eventuele boetes worden verscheurd. In Rotterdam verblijven momenteel 2400 Oekraïners. Leefbaar Rotterdam vindt dat krankzinnig en stelt dat de regeling zo snel mogelijk moet worden afgeschaft. "Ik zie geen enkele reden, waarom er voor de Oekraïners een uitzondering moet gelden. Rotterdammers vinden het zelf óok niet leuk om een boete te betalen", aldus Simon Ceulemans van die fractie.

Bron klik HIER en klik HIER voor het bericht op Twitter (X).

Staat der Nederlanden heeft alle banden met de Nederlanders verbroken.


Op Kamervragen over het WEF kwamen dikwijls de meest onnozele antwoorden.

Zo ook de laatste keren, als er antwoorden moesten worden geformuleerd op vragen van Tweede Kamerleden. Alleen Forum voor Democratie (FvD) stelde eigenlijk nog vragen die ertoe deden. Bijvoorbeeld over de verbintenissen die werden aangegaan met WEF of Pfizer, en wie weet met wie nog meer.

Let even goed op en concludeer nu vervolgens ZELF, dat alle overeenkomsten tussen het WEF en de Staat der Nederlanden "JURIDISCH BINDEND" zijn. De ene onderneming (STAAT) heeft een contract met de andere onderneming (WEF) afgesloten; het personeel gaat verder nergens over.

De Mens van vlees en bloed staat hier volkomen buiten!

Vandaag 1 november 2023 is het Bijltjesdag!

Het is duidelijk dat het VOLK thans de vrije hand heeft in het opruimen van de Staat en haar management. Inclusief het parlement en het hoofd van de regering. Deze zullen moeten worden gearresteerd. Daarmee is tevens de hoogste post van de Strijdkrachten vacant en kan het leger NIETS meer namens de STAAT ondernemen.


Politie en andere gewapende Staatsmilities moeten worden ontwapend!

ALLE Hoge Colleges van staat moeten worden opgeheven en de leden gearresteerd. Ambtelijke kolossen worden ontruimd en uitgerookt.

Burgemeesters moeten allemaal ontslagen en gearresteerd worden.

Alle rechtbanken worden gesloten en medewerkers gevangen gezet en gegijzeld.

ALLE voorgenomen uitgaven van het regime worden bevroren.

Alles namens de Vrije Nederlanders, die zich door de handtekeningen van het WEF/WHO Regime nergens meer aan gebonden zullen voelen. Aangezien het VOLK is bestolen en onder valse voorwendselen is bedrogen, heeft Regime iedere legitimiteit verloren.

Een ander woord is Bijltjesdag en dat ziet er zo uit:

Het is weer 13 mei 1940.

Na vandaag (1 november 2023) is "israël" opgeheven – en dat weten ze.

Als je naar de leden van de "israëlische knesset" (parlement). militairen en ander bloeddorstig Yiddish gespuis kijkt en luistert, kun je niet anders concluderen dat de combinatie Nano-gifinjecties en "Operation Crimson Mist" haar vruchten begint af te werpen. De machete is vervangen door Amerikaanse bommen en Directed Energie Weapons, het resultaat is bevredigend in aanloop naar het binnenhalen van een grote slag. Ten behoeve van een flinke dosis levensenergie voor de leegte die is achtergelaten door de parasitaire indringers die het veld al lang geleden hebben geruimd. Ook wat dat betreft vallen de duizenden slachtoffers voor niets.

Klik HIER voor meer informatie.

Het startschot voor de jacht na 31 oktober 2023 in Nederland is op 30 oktober 2023 afgegeven in Scheveningen (Nederland).

De jacht op pedofielen, kindermoordenaars, satanisten, (oud)bestuurders, huurlingen en aanhangers van de Staat der Nederlanden die schuldig zijn aan seksueel misbruik, satanisch ritueel misbruik, criminele en/of duistere praktijken, of iets anders op hun kerfstok hebben (het vermoorden van de bevolking door COVID-19 injecties), start in de nacht van 31 oktober op 1 november 2023.

De hierboven eerder genoemden zijn allen op 1 november 2023 vanaf 1 minuut over twaalf na middernacht VOGELVRIJ verklaard.

*** DE ZUIVERING VAN ONZE AARDE IS VANDAAG GESTART OP 1 NOVEMBER 2023 ***

Meer info ► https://www.de-nieuwe-media.nl/l/satanische-beelden-aan-zee-op-de-boulevard-in-scheveningen-zijn-besmeurd-met-nep-bloed-in-de-nacht-van-zondag-op-maandag-30-oktober-2023/

KROONGETUIGE ROLODEX-ONDERZOEK BART VAN WELL (SLACHTOFFER VAN PEDO NETWERKEN) OVER RUTTE EN DEMMINK

SHOCKING! BEELDEN AAN ZEE OP DE BOULEVARD IN SCHEVENINGEN GETUIGEN VAN SATANISCH RITUEEL MISBRUIK VAN BABIES EN KINDEREN!

Tip: Kijk vanavond nog een keer voor het extra nieuws wat in de loop van de dag is toegevoegd.

Word lid van onze Waarheidskrant door hier te klikken.