Vertaal deze pagina naar:

DIGITALE WAARHEIDSKRANT

Maandag 18 december 2023


Nieuwe leden van onze digitale Waarheidskrant kunnen zich aanmelden door hier te klikken.

Journalisten, schrijvers, uitvinders, professoren, ingenieurs, artsen, waarheidsvinders en klokkenluiders die de Waarheid mee willen/durven te schrijven vanuit hun hart kunnen zich aanmelden middels ons e-mailadres.

redactie@waarheidskrant.nl

WERELDVREDE

Er zijn reeds grote en positieve veranderingen gaande in onze wereld.

Er is een grote verschuiving gaande in Nederland en de rest van de wereld: Wereldvrede - Het wordt nu steeds zichtbaarder voor iedereen. Lees dagelijks onze digitale Waarheidskrant met belangrijke informatie, zodat de wereldbevolking massaal gaat ontwaken. De tijd is NU om te gaan ontwaken.


Vriendelijk verzoek aan iedereen: 

Laat onze digitale Waarheidskrant van De Nieuwe Media ook lezen door diegenen die nog niet op de hoogte zijn van de onderwerpen in onze digitale Waarheidskrant en/of zich nog steeds willen laten vaccineren en/of testen. Dank je wel namens onze redactie en de reeds ontwaakte bevolking in Nederland, België en de rest van de wereld.

Gezamenlijk zullen wij de strijd tegen de vergiftiging op onze Aarde (over)winnen en Wereldvrede gaan bewerkstelligen. Dit is de grootste grote uitdaging waar wij nu voor staan in onze wereldgeschiedenis. Zodat wij in de toekomst in Vrijheid, Gezondheid en Liefde kunnen verder kunnen gaan leven in de Nieuwe Wereld.

Klik HIER voor de informatie over de illegale Belastingdienst in Nederland.


Het is nu aan de eigen bevolking om het roer om te gooien in Nederland, België en de rest van de wereld.

WAT MOET ER NU NOG MEER GEBEUREN ZODAT HET VOLK VAN NEDERLAND GAAT OPSTAAN?

ZODAT WE WERELDWIJD KUNNEN TOEWERKEN NAAR WERELDVREDE?

HET IS NU AAN DE BEVOLKING OM TE GAAN ONTWAKEN IN DE WERELD WAARIN WE LEVEN.

Het spel is bijna afgelopen!

De zogenaamde 'op regels gebaseerde wereldorde' heeft internationaal verloren. Het enige wat we nu nog moeten doen is ze neerhalen in hun laatste bolwerken in Europa, Israël en de Verenigde Staten. Het duidelijkste teken van hun nederlaag was een VN-stemming op 13 december 2023 waarin werd opgeroepen tot een staakt-het-vuren in Gaza. Slechts acht landen steunden het Amerikaanse verzet tegen het staakt-het-vuren. Dit waren Oostenrijk, Tsjechië, Guatemala, Liberia, Micronesië, Nauru, Papoea-Nieuw-Guinea en Paraguay. 

Een andere manier om ernaar te kijken is door dit te zien als de laatste landen die gecontroleerd worden door de nazi-fractie van de Khazariaanse maffia. Dit is een daling vergeleken met 60 landen die afgelopen zomer een bijeenkomst van de Ridders van Malta bijwoonden waarin werd opgeroepen tot voortzetting van de oorlog in Oekraïne. Het is veelbetekenend dat geen van de andere G7-landen de VS momenteel steunt.

Het verlies van Japan was waarschijnlijk de grootste klap voor de nazi's.

. Vorige week werden in Japan een tiental hoge Japanse politici, waaronder vier ministers, gearresteerd. Onder hen waren kabinetschef Hirokazu Matsuno, voorzitter Koichi Hagiuda van de Policy Research Council, minister van Economie, Handel en Industrie Yasutoshi Nishimura, minister van Landbouw Ichiro Miyashita en minister van Binnenlandse Zaken en Communicatie Junji Suzuki. Ze waren allemaal aangesloten bij de Unification Church of de Moonies. Japan bevindt zich momenteel midden in een grote politieke schoonmaakoperatie gericht op het elimineren van het KM-omkopingssysteem dat het Parlement in een gigantische acteergroep heeft veranderd.

De volgende stap in de schoonmaak zal het verwijderen van alle politici van de tweede en derde generatie zijn die het land in een feodale dictatuur hebben veranderd. Wanneer de zuivering voltooid is, zal Japan opnieuw gecontroleerd worden door meritocratisch gekozen functionarissen en democratisch gekozen politici.

Arrestatie van de Moonie-politici

De arrestatie van de Moonie-politici betekent dat de nazi's de controle over Taiwan, Japan en Noord-Korea hebben verloren. Deze landen zijn nu van plan hun banden met ASEAN te verdiepen om een ​​Oost-Aziatisch tegenwicht te creëren tegen het communistische China, zeggen bronnen bij de Aziatische koninklijke familie. Voormalig voorzitter van de Rockefeller Council on Foreign Relations, Richard Haas, zinspeelde op deze fundamentele veranderingen toen hij vorige week aan de Wall Street Journal rapporteerde "een dramatische verschuiving in het vermogen of de bereidheid van de Verenigde Staten om Taiwan te hulp te komen."

De dood van Kissinger heeft grote gevolgen

Nu hun 'goede vriend' uber-nazi Heinz Kissinger er niet meer is, zal China op zijn beurt zijn integratie met India verdiepen om het economische zwaartepunt voor de postwesterse wereld te vormen, zeggen Aziatische vorsten.
Overigens geven recente VN-stemmingen aan dat de resterende nazi-onderzeebootbases zich in Guatemala, Liberia, Micronesië, Nauru en Papoea-Nieuw-Guinea bevinden.

In het binnenland van Paraguay bezaten de Moonies een ranch naast de ranch van Adolf Hitler (zie bijgevoegd FBI-rapport over Hitler), die later werd overgenomen door George Bush Sr. Ze gebruikten Japanse en Duitse onderzeeërs om een ​​internationale drugsmaffia te creëren die cocaïne uit Zuid-Amerika, amfetaminen uit Noord-Korea en heroïne uit Zuidoost-Azië smokkelde. Deze groep was ook betrokken bij grootschalige mensenhandel en wapenverkoop.

Aanslag 9/11 Twin Towers

Op 11 september 2001 zetten ze hun grote stap en slaagden erin om van de VS samen met Japan een nazistaat te maken. Om deze reden lanceerden Japan en het Westen na 911 een groot onderzoeks- en proliferatieproject voor biowapens.
Nu Japan is bevrijd, gaat de strijd om de nazi-bolwerken in Oostenrijk, Tsjechië, Israël en de VS uit de weg te ruimen voort.
De strijd om de Verenigde Staten te bevrijden nam op 15 december een dramatische wending. De "Q"-mensen zetten een aftelklok op die aangeeft dat er een stroomstoring zou zijn. Precies zoals voorspeld werd op 15 december om middernacht een elektriciteitscentrale in New York opgeblazen, waardoor er in New York grote stroomtekorten ontstonden. https://www.foxnews.com/us/explosion-nyc-con-edison-substation-results-in-blackout-individuals-stuck-on-elevators

Aangenomen kan worden dat de stroom werd uitgeschakeld in het grote KM-bolwerk New York om de alarmsystemen uit te schakelen en speciale troepen in staat te stellen hooggeplaatste mensen te arresteren. De tijd zal leren of dit het geval was. De Q-mensen zeggen nu: 

"J2K3: De wereld zoals je die kent... is voorbij.

Tien dagen van totale chaos...

Vrolijk kerstfeest."

https://qofficial.net/password 


De Q-beweging is uiteraard nauw verbonden met de Amerikaanse president Donald Trump. 

We hebben nu van de Trump-mensen gehoord en dit ontdekt:

Bron van vertaling Deel I: https://benjaminfulford.net/the-rules-based-world-order-has-lost/

De Q-beweging is uiteraard nauw verbonden met de Amerikaanse president Donald Trump.  We hebben nu van het Trump-volk gehoord en zijn erachter gekomen dat er twee verschillende Donald Trumps zijn. De neppe, die voor de KM werkt, is gestationeerd in Mar a Largo, terwijl de echte zijn tijd verdeelt tussen militaire bases in Mount Cheyenne en Groenland, zeiden Pentagon-bronnen. 

Hieronder staan foto's van de twee verschillende Trumps.

Echte Trump
Echte Trump
Fake Trump
Fake Trump

Duidelijk is dat vooral de familie Rockefeller bang is voor de echte Trump!

De omgekochte media verspreiden hysterische waarschuwingen. Ze zeggen dingen als 'Canada zal door Amerika worden geannexeerd' en 'hij zal zichzelf tot leider maken' die 'de staat van beleg zal gebruiken tegen het Amerikaanse volk' enz.

https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dz5IHt9lRNRzAq5_amiJXrjXsQII2ozM_Xfl-XHZsmh5Y6MiYwNHPeRV5ydK_pzcg7HK9h1S1ODmVdxBWOoDDo4aKCZJ-JhCwB0I2Gr2lQLySdvHXF1O0L4-zanJb_I00mouyc

Aartsbisschop Carlo Vigano spreekt echter over wie het echte doelwit is: Hillary Clinton [Rockefeller], John Podesta [Rockefeller], enz. Vigano zegt dat de arrestatie van Slade Sohmer wegens pedofilie en kinderpornografie een netwerk van "afschuwelijke misdaden tegen minderjarigen, aan het licht heeft gebracht, dat draait om de internationale deep state." Hij zegt dat de Israëlische Mossad bewijsmateriaal heeft verzameld dat wereldleiders betrokken waren bij "gruwelijke rituele misdaden tegen minderjarigen." Vigano voegt eraan toe dat de chantagevideo's de reden moeten zijn waarom de leden van het World Economic Forum (WEF) en de staatshoofden in de VN meegaan in de 'nep-pandemie' en niet protesteren tegen de bloedbaden in Gaza en de 'farce in Oekraïne'.

https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dwTKIeINc_x6vKjWDEER6K0P6Wa8ggQBskyYBPn9nDLYEAd1GyYMW_orWdjmQRf29vLYJ8XEmnBZHZWSuXLtwEluoxJZfCeFQ92cz7WF_m_gIp0_4UybFE4RGkKQOLvkOtf3FiD

Filmregisseur Stanly Kubrick probeerde ons hiervoor te waarschuwen met de film 'Eyes Wide Shut' uit 1999. Kubrick werd vermoord voor de release van deze film. Een insider vertelt ons nu dat de film gebaseerd was op waargebeurde gebeurtenissen en gecensureerd werd om een ​​scène te verwijderen waarin een jong meisje werd neergestoken en haar gezicht werd afgerukt in het bijzijn van een elitaire menigte. We weten uit video's van Hillary Clinton die hetzelfde doet, en uit vele klokkenluiders, dat dit soort rituele moorden om adrenochroom te verkrijgen een gangbare praktijk is onder de heersende elite.

In de onderstaande video beweert een rabbijn dat mensen- en kindervlees werd verkocht aan fastfoodrestaurants en dat McDonald's de belangrijkste afnemer was.

https://www.israellycool.com/2020/06/28/report-antisemitic-video-of-rabbi-speaking-about-putting-human-parts-into-mcdonalds-beef/

Als bewijs werden in 2015 in verschillende delen van Japan kindertanden gevonden in hamburgers, worstjes en hasjaardappelen van McDonald's.

https://www.news24.jp/articles/2018/11/08/07408779.html

https://www.news24.jp/articles/2015/01/09/07266917.html

https://kimito39gmailcom.blog.fc2.com/blog-entry-6987.html?sp

McDonald's Japan hield destijds persconferenties, maar vermeldde niet waarom de menselijke resten in de tanden van de kinderen werden gevonden. Ze zeiden dat het vlees afkomstig was van hun hoofdkantoor in de VS en probeerden zelfs de verantwoordelijkheid op hun klanten af ​​te schuiven.

Laten we eens kijken of de Amerikaanse speciale troepen deze mensen opsporen en voor het gerecht brengen. Eén teken dat de zaken eindelijk van start kunnen gaan, is dat er vorige week militaire helikopters laag boven Dallas, Texas werden gesignaleerd toen het ministerie van Defensie 'militaire trainingsactiviteiten' uitvoerde.

https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dxt6zrX465yoohgYNdzKlEsmJtVBMdIBUSTfEWmLNKJI7UjnZHU41H26P9Ll6pa_yXxRmkKtZ2zh6jCPK1EO3YdM_uxxXPYEYCO5Q-NjjBF9ybfdq2jCsss2GgIXVLU-1DhcnJz

https://www.mytexasdaily.com/north-texas/dallas-fort-worth-metroplex-to-host-department-of-defense-military-training/article_3480b8ad-150e-5e04-9b9e-9f3becd89999.html

Bovendien werd een verborgen staatspoppenspeler genaamd Brett McGurk ontmaskerd. Hij is een van de meesterbreinen achter de genocide in Gaza en probeert de VS ertoe te brengen Saoedi-Arabië binnen te vallen, zeggen CIA-bronnen.

Ook zien we dat de Amerikaanse rebellenleider John McAfee nog leeft. Hij leidt de opstand vanuit een kamer die een kooi van Faraday is en gebruikt ook een scrambler om zijn locatie te beschermen. "Waarom doe ik dit? Omdat ik een weggelopen slaaf ben en een luide stem heb", zegt hij. Hij spoort bedrijfsslaven aan om te ontsnappen aan hun 9-tot-5-bestaan.

ALLEEN DE GEVACCINEERDEN STIERVEN TIJDENS DE SPAANSE GRIEP VAN 1918, WIE HAALT ER NOG EEN SPUITJE?

BOERENPROTEST 18 DECEMBER 2023 IN BERLIJN, DIT ZIE JE NIET IN NEDERLAND OF BIJ HET NOS NIEUWS.

Best wel een dingetje @NOS @RTLnieuws Duitse boeren naar Berlijn... stil houden werkt niet...

#boerenprotest #IksteunONZEboeren @BoerBurgerB @Kees71234

Video op Twitter: https://twitter.com/Martin16025281/status/1736646420000547274

Dit zie je niet op het NOS nieuws!

DUITSLAND PROTEST

Dit zie je niet op het NOS nieuws!

Boeren uit heel Duitsland protesteerden maandag in Berlijn tegen geplande bezuinigingen op de landbouwsubsidies. Volgens de organisatoren namen in totaal 8.000 tot 10.000 mensen deel aan de demonstratie bij de Brandenburger Poort en rolden ruim 3.000 tractoren de hoofdstad binnen. 

Volgens de politie waren er op het hoogtepunt maar liefst 6.600 mensen met zo'n 1.700 tractoren.

RUTTE LIGT NU ENORM ONDER VUUR, HOE LANG PIKT DE NEDERLANDSE BEVOLKING DIT NOG?

WAT MOET ER NU NOG MEER GEBEUREN ZODAT HET VOLK VAN NEDERLAND GAAT OPSTAAN?

ONZE TAAK EN ONZE MISSIE ZIT ER NU OP, HET IS NU AAN DE BEVOLKING.

Graag deze video massaal delen in Nederland (URL video):

https://rumble.com/v41x8ce-rutte-ligt-nu-enorm-onder-vuur-hoe-lang-pikt-de-bevolking-dit-nog.html

Word lid van de Waarheidskrant De Nieuwe Media: https://www.de-nieuwe-media.nl/user-registration/ en abonneer je op het Telegram kanaal van DUTCH DIGGER NEWS: https://t.me/maddogholland


Word lid van onze Waarheidskrant door hier te klikken.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN