Vertaal deze pagina naar:

ER WAS WERELDWIJD EEN INFORMATIEOORLOG GAANDE EN Q HEEFT GEWONNEN!

15-12-2023

Het Q team, met onder andere J.F. Kennedy (Jr.), Prinses Diana en John McAfee, hebben jarenlang samengewerkt om alle bewijzen te verzamelen.

Houd de onderstaande website de komende dagen goed in de gaten: 

https://qofficial.net/password

Het Q team heeft jarenlang samengewerkt met als eindresultaat: "The Fall of The Cabal"

Beluister de onderstaande video tweemaal en luister goed wat er wordt gezegd:

In Nederland zijn vele bewijzen verzameld over corrupte topambtenaren, politici, hooggeplaatsten en de corrupte (r)overheid/maffia.

Tip: Bestudeer en lees de onderstaande links:

DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1: https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2: https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3: https://capoditutticapi009.blogspot.com/

Het roer gaat om in Nederland met Martin Bosma als nieuwe Kamervoorzitter.

Fleur Agema BOTSTE eerder met Kamervoorzitter Vera Bergkamp en vroeg: 'Je vindt deze CORRUPTIE prima!?'

Fleur Agema heeft 100% gelijk in wat ze zegt in de onderstaande video en oud-Kamervoorzitter Vera Bergkamp weet dat ook. De voorgaande coalitie was ver over alle fatsoensnormen heen. Gelukkig is het nu (anno 16 december 2023) klaar dat coalities debatten kunnen blokkeren. Gerechtigheid gaat komen.

Chapeau Fleur, je bent een volksheldin.

De corrupte topambtenaren, politici en hooggeplaatsten in Nederland zijn allemaal gezien en in woord en/of beeld gebracht, het is klaar!

Fleur Agema, Geert Wilders, Pieter Omtzigt en Martin Bosma staan voor een zeer grote taak in Nederland. Deze vier mensen gaan het roer omgooien in Nederland, naar een land van Liefde en Vrede. Zodat GESARA ook in Nederland uitgerold kan gaan worden en de bevolking eindelijk gebruik kan gaan maken van de MED BEDS, Vrije energie en vele andere uitvindingen en kennis wat jarenlang verborgen is gehouden voor de wereldbevolking. Het einde van de schulden is in zicht, de Nieuwe Wereld van Vrede ligt op ons te wachten. Stuur ons goede energie met de juiste intenties, dan gaat het sneller gebeuren.

Het einde van kanker en allerlei andere nare ziektes is in zicht!

Deze Vier-Eenheid in Nederland gaat ervoor zorg dragen dat GESARA wordt ingevoerd en dat er een einde wordt gemaakt aan kanker, de wereldwijde vergiftigingen, corruptie, mensenhandel en oorlogen en gaat er ook voor zorgen dat de volgende vier Nederlandse politieke gevangenen vóór 22 december 2023, vervroegd vrij gaan komen: Youri Plate, Micha Kat, Bart van Well en Huseyin Baybaşin.

De vier Nederlandse politieke gevangenen

Meer info over de vier Nederlandse politieke gevangenen

Youri Plate zit sinds de afgelopen week opgesloten in een politiecel, hij werd opgepakt door de FIOD.

Micha Kat zit als onderzoeksjournalist/klokkenluider vanaf augustus 2021 in de gevangenis.

Bart van Well zit als slachtoffer van een pedo netwerk vanaf september 2021 in de gevangenis.

Huseyin Baybaşin zit reeds vanaf 1995 opgesloten in een Nederlandse gevangenis.

YOURI PLATE JE BENT EEN TOPPER IN JE STRIJD, JE DOET HET NIET ALLEEN VOOR JE TWEE ZOONS, MAAR OOK VOOR DE HELE BEVOLKING WAT OP HET NEDERLANDSE GRONDGEBIED WOONT.

Website Youri Plate: https://youriplate.nl/

Roeland reageerde op de arrestatie van Youri Plate door de FIOD.

Het dossier van Bart van Well is te lezen in DEZE link.  Meer over Micha Kat is in DEZE link te lezen. Het bericht wat over Youri Plate naar buiten is gekomen kunt U lezen in DEZE link en beluistere in DEZE link.

Over Huseyin Baybaşin

Hüseyin Baybaşin is mede-oprichter van het Koerdisch Parlement in ballingschap en is al sinds 24-12-1995 een politiek gevangene.

De vader van politiek VVD-leider Dilan Yeşilgöz-Zegerius, Yücel Yeşilgöz, heeft volgens Huig Plug, ervoor gezorgd dat Hüseyin Baybaşin al circa 28 jaar zonder proces in de gevangenis zit. Verklaar dat maar eens. Over Hüseyin Baybaşin werd door Rein Gerritsen een boek geschreven met de titel: "Hüseyin Baybaşin Turks-Nederlands overspel in de Koerdische kwestie".

Gerechtelijke dwalingen komen helaas voor, maar dat er sprake is van boze opzet om iemand tot levenslang te kunnen veroordelen, is ongehoord in de Nederlandse rechtspraak. Toch overkwam dit de Turks Koerdische activist Hüseyin Baybasin. Het belangrijkste bewijsmateriaal in de zaak Baybasin berust op opzettelijk gemanipuleerde telefoontaps, aldus hoogleraar wetenschapsfilosofie Ton Derksen.

Maar waarom werd Baybasin er ingeluisd? 

Het boek van Gerritsen geeft een antwoord op die vraag: omdat Baybasin een klokkenluider was die staatsgeheimen van de Turkse overheid over haar betrokkenheid bij grootschalige drugshandel wereldkundig maakte en omdat Nederland de diplomatieke verhouding met haar NAVO-partner Turkije wilde verbeteren. De twee bondgenoten pleegden overspel door in Nederland woonachtige Turkse Koerden te criminaliseren en door Baybasin af te schilderen als "de Pablo Escobar van de heroïne".

Bron: https://www.hethaagsecomplot.nl/20151007-het-turks-nederlandse-overspel.htm

De schrijver van het boek over Huseyin Baybaşin aan het woord over ongelijkheid.

Lees en bestudeer vandaag en morgen de onderstaande artikelen met vele bewijzen:

WETTELIJK gezien, vanuit het Burgerlijk wetboek, mág een deurwaarder GEEN beslag leggen.

 Geen enkele deurwaarder, inclusief de gerechtsdeurwaarder, mag beslag leggen, omdat ze NIET voldoen aan de wet. Zie Art. 3:33 Bw en Art. 6:37 Bw. Ze dienen een 'Akte van cessie' Art. 3:94 Bw te tonen en dat kúnnen ze niet. Ze zijn dus in 'Schuldeisersverzuim' Art. 6:58Bw en je kunt ze gewoon wegsturen. (Bron).

De Staat der Nederlanden is failliet!

De Algemeen Nut Beogende Instellingen in Nederland wordt aangevoerd door de Staat der Nederlanden met haar incassotak De Belastingdienst. Lees even bijgaande tekst, die gewoon op de overheidssite is gepubliceerd. We hadden dit dus kunnen weten. Terugvragen van onze giften is dan ook een beetje problematisch. Verrekenen kan uiteraard wel, hetgeen betekent dat we vanaf nu geen giften meer hoeven te verstrekken aan overheidsinstanties. Zeker niet als ze failliet zijn verklaard. En al helemaal niet als je centen voor oorlogen worden gebruikt. Wat denken die ambtenaren hufters wel niet?

Er zit geen gekozen regering en het apparaat draait u nog steeds een poot uit.  Dit is uninformed consent, oftewel: "het zal allemaal wel…" Vanaf nu geldt dat niet meer. Als de Belastingdienst zelf meldt dat je de giften aan diezelfde Belastingdienst kunt aftrekken, waar wachten we dan nog op!

Bron en meer info: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2023/11/07/staat-der-nederlanden-is-een-failliete-anbi/

Psalm 31 │ Het boek Psalmen

Een psalm van David, voor de koorleider.

Tot U, HEERE, heb ik de toevlucht genomen,
laat mij niet beschaamd worden, voor eeuwig;
bevrijd mij door Uw gerechtigheid.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

MARCHEREN VOOR JEZUS IN IRAK * JEZUS IS GOD * KIJK TOT HET EINDE * HET WAS EEN GEESTELIJKE OORLOG EN SPIRITUEEL ONTWAKEN OM TOT VREDE TE KOMEN IN ONZE WERELD.