Vertaal deze pagina naar:

AANGIFTE VALSHEID IN GESCHRIFTE, GEPLEEGD DOOR DE RAAD VAN STATE, GEDAAN OP 10 APRIL 2002 OP HET POLITIEBUREAU IN SINT-OEDENRODE, VLAK VOOR DE MOORD OP PIM FORTUYN, (6 MEI 2002), R.I.P.

02-05-2024
Ondertekening van betreffende aangifte door Ad en Annelies van Rooij in Sint Oedenrode.
Ondertekening van betreffende aangifte door Ad en Annelies van Rooij in Sint Oedenrode.

Hangt de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2002 nauw samen met deze door Ad en Annelies van Rooij gedane aangifte d.d. 10 april 2002 bij politiefunctionaris Van Hoof van Sint-Oedenrode tegen de Staatsraden mr. R. Cleton, dr. J.C.K.W. Bartel, mr. R.J. Hoekstra en mr. P. van Dijk van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State?

Voor de video bij het ondertekenen van betreffende aangifte door Ad en Annelies van Rooij op het politiebureau van Sint-Oedenrode klik op de volgende link: https://rumble.com/v4stafc-aangifte-valsheid-in-geschrift-raad-van-state-bij-politie-st-oedenrode-vlak.html of bekijk de video hieronder.

VIDEO VAN DE AANGIFTE VALSHEID IN GESCHRIFTE, GEPLEEGD DOOR DE RAAD VAN STATE, GEDAAN OP HET POLITIEBUREAU IN SINT-OEDENRODE

PS. De aangifte werd getekend (zie video op 10 april 2002) en is na 22 jaar nog steeds niet in behandeling genomen. Hangt hier de moord van Pim Fortuyn mee samen?

Binnenkort krijgt de wereld hierover volledige duidelijkheid vanuit De Nieuwe Media.

De aanhef van betreffende door Ad en Annelies van Rooij ondertekende aangifte bij politiefunctionaris Van Hoof van Sint-Oedenrode tegen de Staatsraden mr. R. Cleton, dr. J.C.K.W. Bartel, mr. R.J. Hoekstra en mr. P. van Dijk van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State kunt U hieronder lezen.

Van:

A.M.L. van Rooij
en
J.E.M. van Rooij van Nunen
't Achterom 9a,
5491 XD Sint Oedenrode

Aan:

Regiopolitie Brabant-Noord, Team 2,
Bosscheweg 60, 5283 WB Boxtel.
Politieloket Sint Oedenrode,
Burgemeester Wernerplein 1, Sint Oedenrode.


Sint Oedenrode, 10 april 2002.

Betreft:

Aangifte van het plegen van strafbare feiten door de staatsraden mr. R. Cleton (art.140 en 225 WvS), dr. J.C.K.W. Bartel, (art. 140 en 225 WvS), mr. R.J. Hoekstra (art. 140 en 225 WvS) en mr. P. van Dijk (art. 140, 225 en 310 WvS) van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, inzake ruilverkaveling Sint Oedenrode, blok-Schijndel.

Geachte politiebeambte, Ik doe hierbij aangifte van de volgende door de staatsraden mr. R. Cleton, dr. J.C.K.W. Bartel, mr. R.J. Hoekstra en mr. P. van Dijk van de Afdeling bestuursrechtspraak gepleegde strafbare feiten.

Raadpleeg de Databank van het Ecologisch Kennis Centrum B.V. voor de volledige inhoud van deze door Ad en Annelies van Rooij gedane aangifte d.d. 10 april 2002 bij politiefunctionaris Van Hoof van Sint-Oedenrode tegen de Staatsraden mr. R. Cleton, dr. J.C.K.W. Bartel, mr. R.J. Hoekstra en mr. P. van Dijk van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State in de volgende link.

 ↓

In tegenstelling met de toezegging van politiefunctionaris Van Hoof van Sint-Oedenrode heeft het Openbaar Ministerie, onder de opvolgende Ministers van Veiligheid en Justitie (thans Dilan Yeşilgöz-Zegerius), na 22 jaar nog steeds geen onderzoek gestart naar deze door Ad en Annelies van Rooij gedane aangifte bij politiefunctionaris Van Hoof van Sint-Oedenrode tegen de Staatsraden mr. R. Cleton, dr. J.C.K.W. Bartel, mr. R.J. Hoekstra en mr. P. van Dijk van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waarmee de veroorzakende personen van de moord op Pim Fortuyn (die niet is vermoord door Volkert van der Graaf) dit alles tot op heden in de doofpot hebben kunnen houden. Wat daarvan de gevolgen zijn voor de familie van Rooij en voor de gevolmachtigde cliënten van het Ecologisch Kennis Centrum B.V. kunt U lezen in het volgende artikel op De Nieuwe Media in de volgende paarse link.

PERSBERICHT WOENSDAG (GEHAKTDAG) 1 MEI 2024: MELDING AAN AUTORITEIT CONSUMENT EN MARKT IN VERBAND MET OVERTREDING VAN DE EUROPESE RICHTLIJN 97/67/EG EN DE NEDERLANDSE WETTEN (POSTWET 2009) DOOR CEO HERNA VERHAGEN VAN POSTNL N.V.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN