Vertaal deze pagina naar:

BERICHT AAN DE BEVOLKING

19-08-2023

De website STOP WORLD CONTROL organiseert een geweldig krachtige campagne om een miljoen flyers te verspreiden over heel Nederland en Belgie, om de bevolking wakker te schudden!

Veel mensen vragen zich al geruime tijd af hoe we de plannen van de monsters die ons regeren kunnen tegenhouden. De realiteit is dat er niets hen kan tegenhouden, behalve een wakkere bevolking die niet langer blindelings meedoet, maar die opstaat en "NEE!" zegt.


Samen kunnen we het tij keren!

 De tijd van toeschouwer zijn is voorbij. 

Nu is het tijd voor actie!

Doe je mee?


📌 TIPS VOOR HET VERSPREIDEN VAN DE FLYERS!

(Geschreven door David Sorensen, eigenaar website Stop World Control)


Als je flyers gaat uitdelen, zou je dan een heel kort filmpje willen maken waarin je enthousiast uitlegt waarom je dit doet? Laat misschien ook iets zien van het uitdelen of in de bussen doen van flyers. En eventueel een kiekje van de hele groep, als je het met meerdere mensen doet. Allemaal even zwaaien en iets roepen of zo.

Kwestie van anderen mensen te inspireren om dit ook te gaan doen. Ik ga de leukste filmpjes dan bij elkaar voegen tot een inspirerende video die ik ga vertalen voor andere landen.

Jullie Nederlanders en Vlamingen zijn echte helden, die hiermee misschien wel een grote beweging zullen veroorzaken over de hele wereld! Wat een voorbeeld voor andere landen!!

Hou het filmpje heel kort en to the point. Vertel gewoon in enkele woorden waarom je dit doet. En laat in enkele seconden zien hoe jullie op pad gaan.

Je kunt het filmpje dan aan me opsturen via een persoonlijk bericht op FB of via e-mail: network@stopworldcontrol.com

Tekst: David Sorensen.

Wie doet er mee? We gaan lekker de wereld veranderen 💜

Meer info over de flyer actie ► https://stopworldcontrol.com/nl/flyer-actie/


Word lid van het Telegram kanaal VOLK WORDT WAKKER!

Durf ook vragen te stellen, van vragen word je wijs!

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal