Vertaal deze pagina naar:

BLIJFT DE ROL VAN MAXIMA BIJ HET WORLD ECONOMIC FORUM (WEF) EEN KROONGEHEIM? NEEN!

14-05-2023

Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra weigeren nog steeds om de door de Tweede Kamer gevraagde informatie te sturen, zich daarbij verschuilend achter het koningshuis en het kroongeheim!

In de bovenstaande krantenafbeelding van De Andere Krant is het volgende te lezen:

MINISTER KAAG WEIGERT KAMER INZICHT TE GEVEN IN ROL KONINGIN MAXIMA BIJ WEF.

Abonneer U op De Andere Krant ► https://deanderekrant.nl/overons

Wekelijks brengt De Andere Krant artikelen met actueel nieuws, met achtergronden, columns, interviews en met opinie. Daarnaast gaat veel van hun aandacht uit naar de positieve ontwikkelingen.

*** De Andere Krant waarmee wij, De Nieuwe Media, ook in contact staan, brengen nu alles over Maxima en het WEF (World Economic Forum) stap voor stap naar buiten toe. En datgene wat De Andere Krant (nog) niet durven, kunnen of mogen schrijven en/of publiceren zullen wij, De Nieuwe Media, naar buiten brengen ***

Steun ons, De Nieuwe Media, zodat wij ons belangrijke werk kunnen blijven doen, word lid!

Alle criminelen en genocideplegers van de wereldbevolking zijn gezien en is reeds vastgelegd op bewijsmateriaal, het is slechts nog een kwestie van tijd dat zij berecht gaan worden en alles openbaar gaat komen voor de wereldbevolking!

Het gearrangeerde huwelijk van Maxima

Bij deze zogenaamde gearrangeerde huwelijken bepalen de ouders van de bruid of bruidegom welke partner de juiste is voor hun dochter of zoon.

Wijlen Prins Bernhard (Sr.) was goede vriendjes met Maxima's vader Jorge Zorreguieta. Maxima heeft dezelfde streken als haar vader. Zo vader zo dochter... Zij is niet alleen lid van het WEF (World Economic Forum), maar speelt een "bepalende" rol in Nederland. Vandaar dat Mark Rutte en Sigrid Kaag haar in bescherming nemen!

Meer info over de vader van Maxima kunt U lezen in de onderstaande link.

https://www.groene.nl/artikel/maxima-s-vader-had-er-alles-mee-te-maken


Tribunaal

Dat er nog mensen zijn die deze vrouw, Maxima, mogen is werkelijk ongelofelijk. Maxima zal moeten verschijnen voor het Tribunaal, evenals vele andere kornuiten. Het zijn allemaal Deep State / Cabal criminelen (afstammelingen van oude Nazi bloedlijnen).

Kijk eens goed wie er op de onderstaande foto allemaal te zien zijn. Zij zullen allemaal berecht gaan worden door het Tribunaal voor hun medeplichtigheid aan criminele activiteiten en genocide (volkerenmoord).

Het WEF gebouw stort in!

Peter Baars schreef vandaag op Facebook het volgende:

"Lieve vrienden tussen 22.00 en 23.00 uur vanavond hopen we de 219# aflevering van Veritas Vos Liberabit on line te kunnen zetten. Met de titel: Het WEF gebouw stort in."

Ga ook onderzoek doen beste lezers!


Informeer Uzelf en deel dit artikel met Uw familie, vrienden en collega's!